ΗΠΑ Science & Engineering Φεστιβάλ 2018 στην Ουάσιγκτον DC

Η μεγαλύτερη εορτή της επιστήμης και της τεχνολογίας, το αμερικανικό φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας επιστρέφει στην Ουάσιγκτον, το 2018. Η εκδήλωση φιλοξενείται από τον Lockheed Martin και επικεντρώνεται στην ενθάρρυνση της επόμενης γενιάς μηχανικών, επιστημόνων και τεχνολόγων και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της επιστήμης και της μαθηματικής εκπαίδευσης. Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας των Η.Π.Α. θα περιλαμβάνει κορυφαίες προσωπικότητες επιστήμης, πρακτικές δραστηριότητες, ζωντανές παραστάσεις, εκθέσεις βιβλίου, περίπτερο καριέρας και πολλές ειδικές εκδηλώσεις.

Περισσότερες από 500 από τις κορυφαίες επιστημονικές και τεχνικές οργανώσεις του έθνους θα συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων και των πανεπιστημίων, των εταιρειών, των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, των μουσείων και των επιστημονικών κέντρων, καθώς και των επαγγελματικών μηχανικών και επιστημονικών εταιρειών.

Ημερομηνίες και ώρα: 7-8 Απριλίου 2018. Οι ώρες είναι το Σάββατο 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Κυριακή 10 π.μ. - 4 μ.μ.

Τοποθεσία: Οι περισσότερες από τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον στο 801 Mount Vernon Place. Ειδικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες τοποθεσίες γύρω από την περιοχή της Ουάσιγκτον και σε ολόκληρη τη χώρα.

Επιστημονικό και Τεχνικό Φεστιβάλ των ΗΠΑ