Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Bethesda 2017

Η Bethesda Arts & Entertainment District παρουσιάζει το ετήσιο Φεστιβάλ Καλών Τεχνών της Bethesda, ένα διήμερο γεγονός που αναδεικνύει 130 σύγχρονους καλλιτέχνες που θα πουλήσουν την αρχική τους τέχνη και την τέλεια τέχνη. Οι εθνικοί καλλιτέχνες από σχεδόν 25 χώρες και ο Καναδάς θα παρουσιάσουν ζωγραφική, ζωγραφική, φωτογραφία, έπιπλα, κοσμήματα, μικτά μέσα και κεραμικά. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανή ψυχαγωγία, δραστηριότητες για παιδιά και εστιατόρια στο κέντρο της Bethesda.

Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Bethesda παράγεται ετησίως από την Bethesda Urban Partnership για την Bethesda Arts & Entertainment District. Η ζωντανή μουσική παίζεται κατά μήκος της λεωφόρου Del Ray και περιλαμβάνει μια ποικιλία ειδών από ροκ σε jazz σε reggae και πολλά άλλα.

Ημερομηνίες και ώρες
13-14 Μαΐου, 2017
Σάββατο, 10 π.μ. - 6 μ.μ.
Κυριακή, 10 π.μ. - 5 μ.μ.
Κρατούσε βροχή ή λάμψη

Τοποθεσία:
Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Bethesda θα διεξαχθεί στο κέντρο του Woodmont Triangle της Bethesda κατά μήκος των λεωφόρων Norfolk και Auburn. Το φεστιβάλ βρίσκεται έξι τετράγωνα από το σταθμό του μετρό Bethesda και υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης δίπλα στην εκδήλωση στο γκαράζ που βρίσκεται στη λεωφόρο Auburn. Δείτε ένα χάρτη

Είσοδος: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.bethesda.org ή καλέστε (301) 215-6660

Η Bethesda Urban Partnership, Inc. είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που διαχειρίζεται το κέντρο της Bethesda. Η Bethesda φιλοξενεί πολλούς λιανοπωλητές, οργανώσεις τέχνης, μια ακμάζουσα κοινότητα εστιατορίων και ένα εκτεταμένο εργατικό δυναμικό στο κέντρο της πόλης.

Η Bethesda Arts & Entertainment District παράγει ετήσιες εκδηλώσεις, όπως το φεστιβάλ Bethesda, η φαντασία Bethesda, η γεύση της Bethesda, μια ελεύθερη καλοκαιρινή συναυλία, η Winter Wonderland και οι ταινίες εξωτερικού χώρου της Bethesda.