Οι καλύτερες κυβερνητικές υπηρεσίες για τις οποίες εργάζονται στην Ουάσιγκτον, DC

Βρείτε μια εργασία σε έναν Ομοσπονδιακό Εργοδότη

Το Best Places to Work κατατάσσει τις υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης από την ικανοποίηση των εργαζομένων και βοηθά τους αναζητούντες εργασία στην Ουάσινγκτον, συγκρίνουν τις ευκαιρίες για δημόσια υπηρεσία. Εργάζεστε για την κυβέρνηση, παίρνετε μεγάλα οφέλη και καλή ασφάλεια θέσης εργασίας. Πολλοί οργανισμοί έχουν επιπλέον προνόμια όπως προγράμματα παιδικής μέριμνας, γυμναστήρια και ευέλικτα χρονοδιαγράμματα εργασίας. Η Σύμπραξη για τη Δημόσια Υπηρεσία χρησιμοποιεί δεδομένα από την Υπηρεσία Ελέγχου Προσωπικού της Υπηρεσίας Προσωπικού της Διοίκησης Προσωπικού για να ταξινομήσει υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως η αποτελεσματική ηγεσία, οι δεξιότητες των εργαζομένων / αντιστοιχία αποστολών, η αμοιβή και η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.



Μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας μέσω του επίσημου ιστότοπου ή όπου βλέπετε τις λέξεις "Αναζήτηση για μια δουλειά", ανατρέξτε στην Indeed.com, μια μηχανή αναζήτησης για καταχωρίσεις εργασίας από πάνω από 500 ιστότοπους.

Καλύτερες θέσεις εργασίας στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση (Μεγάλοι Οργανισμοί) - Αποτελέσματα Έρευνας 2015

1 - NASA Goddard Space Flight Center - Η NASA διερευνά χώρο και αναπτύσσει τις τεχνολογίες για να το κάνει. Προσλαμβάνουν επιστήμονες, μηχανικούς, προγραμματιστές υπολογιστών, ειδικούς του προσωπικού, λογιστές, συγγραφείς, συντηρητές και άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

2 - Κοινότητα Πληροφοριών - Η IC είναι ένας συνασπισμός 17 οργανισμών και οργανισμών στο εκτελεστικό τομέα που συγκεντρώνουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των εξωτερικών σχέσεων και των δραστηριοτήτων εθνικής ασφάλειας. Οι θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν μηχανικούς, αναλυτές, προγραμματιστές και άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

3 - Τμήμα Δικαιοσύνης - Το DOJ επιβάλλει το νόμο και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν νομικούς λειτουργούς, ειδικούς πληροφόρησης, ειδικούς ασφαλείας, διαχειριστές προγραμμάτων, βοηθοί δημόσιων υποθέσεων και άλλα
Αναζήτηση για δουλειά

3 - Υπουργείο Εξωτερικών - Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ συνεργάζεται με τη διεθνή κοινότητα για την οικοδόμηση και διατήρηση ενός πιο δημοκρατικού, ασφαλούς και ευημερούμενου κόσμου που αποτελείται από καλά κυβερνητικά κράτη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του λαού τους, μειώνουν την εκτεταμένη φτώχεια και ενεργούν υπεύθυνα. Το κρατικό τμήμα προσλαμβάνει προγραμματιστές ιστού, επαγγελματίες υγείας, νομικούς συμβούλους, φοροτεχνικούς συμβούλους και πολλά άλλα.


Αναζήτηση για δουλειά

5 - Το Υπουργείο Εμπορίου - Το Υπουργείο Εμπορίου προωθεί τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου για όλους τους Αμερικανούς, συνεργαζόμενος με επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, κοινότητες και εργαζομένους του έθνους μας. Το Τμήμα Εμπορίου προσλαμβάνει οικονομολόγους, επιχειρηματικούς αναλυτές, ειδικούς πληροφορικής και πολλά άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

6 - Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης - Κοινωνική Ασφάλεια διατηρεί αρχεία κερδών για τους εργαζομένους και διαχειρίζεται το Πρόγραμμα συμπληρωματικής εισοδηματικής ασφάλειας για ηλικιωμένους, τυφλούς και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η SSA προσλαμβάνει ειδικούς επικοινωνίας, μηχανικούς, αναλυτές προγραμμάτων, ερευνητές πεδίου και πολλά άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

7 - Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών - η DHHS προστατεύει την υγεία και την ευημερία όλων των Αμερικανών παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας και ανθρώπων και προάγοντας την πρόοδο της ιατρικής, της δημόσιας υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών. Ο οργανισμός προσλαμβάνει συμβούλους πολιτικής, ερευνητές, κλινικούς αναλυτές, ειδικούς σε θέματα ασφάλισης υγείας και πολλά άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

8 - Τμήμα Εργασίας - Η οργάνωση προωθεί την ευημερία των αιτούντων εργασία, των μισθωτών και των συνταξιούχων των Ηνωμένων Πολιτειών που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας τους, να προωθήσουν τις ευκαιρίες απασχόλησης και να προστατεύσουν τα οφέλη.

Προσλαμβάνει ειδικούς συμβάσεων, αναλυτές προγραμμάτων, ειδικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, οικονομολόγους, διευθυντές επιχειρήσεων και πολλά άλλα.
Αναζητήστε μια δουλειά

8 - Τμήμα Μεταφορών - Το DOT λειτουργεί για να εξασφαλίσει ένα γρήγορο, ασφαλές, αποδοτικό, προσβάσιμο και βολικό σύστημα μεταφοράς που να ανταποκρίνεται στα εθνικά συμφέροντα και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του αμερικανικού λαού. Η DOT μισθώνει τους οδηγούς, τους σχεδιαστές μεταφορών, τους σχεδιαστές κατασκευών, τους αναλυτές έργων και άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά

10. Τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας - Το υποκατάστημα του Αμερικανικού στρατού προστατεύει και υπερασπίζεται το έθνος μας στον αέρα, το διάστημα και τον κυβερνοχώρο. Το USAF προσλαμβάνει αναλυτές προγραμμάτων, ειδικούς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ειδικούς ασφαλείας, αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών, μηχανικούς και πολλά άλλα.
Αναζήτηση για δουλειά