Το θέρετρο Vero Beach της Disney

Το Vero Beach βρίσκεται στην "ακτή του θησαυρού" της νοτιοανατολικής Φλόριντα, το οποίο ονομάστηκε έτσι λόγω του θησαυρού που βρέθηκε από πολυάριθμα ναυάγια. Η περιοχή είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, το surfing και την αναζωογόνηση των κεντρικών πόλεων. ( Δείτε τη χαρτογράφηση της νοτιοανατολικής Φλόριντα .)

Το Vero Beach Resort είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο που διαθέτει ένα πανδοχείο, βίλες και παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια, σε ένα νησί φραγμού στα ανοικτά των ακτών της νοτιοανατολικής Φλώριδας, όλα με το στυλ των μεγάλων ξενοδοχείων της παλιάς Φλώριδας.

Το ακίνητο λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο και αποτελεί επίσης μέρος του καταλύματος VacationHare Disney.

Η τοποθεσία είναι δύο ώρες με το αυτοκίνητο νοτιοανατολικά του Ορλάντο, και πολλοί επισκέπτες φθάνουν για ανάπαυση μετά από πολυάσχολη μέρα στα θεματικά πάρκα. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα απέχει πολύ από τη φασαρία του Disney World. Αναμείνετε χαλαρή ατμόσφαιρα και χαλαρό ρυθμό. Το θέμα της Disney είναι και το χαμηλό κλειδί.

Ο προγραμματισμός των παιδιών περιλαμβάνει:

Το θέρετρο Vero Beach της Disney

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η παραλία Vero της Disney είναι ιδανική για οικογένειες.

Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα θέλουν οι οικογένειες:

Έχετε υπόψη σας αυτό θα πρέπει να κάνετε μια σύντομη διαδρομή εάν θέλετε να φάτε εκτός ιδιοκτησίας. Η πλησιέστερη πόλη είναι η παραλία Vero. Θα πρέπει να περιμένετε μια ατμόσφαιρα με χαμηλή κατεύθυνση, επικεντρωμένη στην παραλία, η οποία είναι πολύ μακριά από την απίστευτη λάμψη του κόσμου της Disney. Θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για καρέκλες παραλίας, boogie boards και άλλα παιχνίδια άμμου και surf. Πακέτο απωθητικών bugs για μη-δείτε-ums!

Ελέγξτε τιμές στο Vero Beach Resort της Disney
Σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία σε Vero Beach

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher