Μάρτιος Καιρός, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις στη Φλώριδα

Φράουλα πεδία για πάντα!

Η Φλόριντα αρχίζει να ζεσταίνεται σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, αλλά οι θερμοκρασίες είναι ακόμα γενικά ήπιες. Τα κρύα μέτωπα που περνούν στη Φλόριντα αυτό το μήνα μπορούν να φέρουν αβέβαιο καιρό, συμπεριλαμβανομένων των καταιγίδων με έντονη καταιγίδα και την πιθανότητα ανεμοστρόβιλων.

Οι μέσες θερμοκρασίες παρατίθενται παρακάτω. Αν ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς της Φλόριντα, πάρτε τους συνδέσμους για να δείτε τι είναι αποθηκευμένο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων πιο συγκεκριμένων πληροφοριών για το τι πρέπει να συσκευάσετε .

Εκδηλώσεις Μαρτίου

Συγκροτήματα, Brew & BBQ (Σαββατοκύριακα, Μάρτιος Dates TBA) - Αυτό το δημοφιλές γεγονός θα ξαναγυρνά από το SeaWorld Ορλάντο τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Bike Week - Daytona Beach (10-19 Μαρτίου 2017) - Οι λάτρεις των μοτοσικλετών συγκλίνουν στην παραλία Daytona κάθε άνοιξη για ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μοτοσικλετών της Αμερικής.

Epcot International Flower & Garden Festival (1η Μαρτίου έως 29 Μαΐου 2017) - Το Walt Disney World Resort φιλοξενεί το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Flower & Garden Epcot που υπόσχεται περίπου 30 εκατομμύρια άνθη! Τα τριαντάφυλλα, τα αγριολούλουδα, τα τοπιέρια και οι κήποι με βότανα θα ευδοκιμήσουν για μια διαδρομή επτά εβδομάδων που είναι απόλυτα εκπληκτική.

Φεστιβάλ φράουλας της Φλόριντα (2-12 Μαρτίου 2017) - Αυτό το ετήσιο γεγονός της Plant City, το οποίο πραγματοποιήθηκε γύρω στις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, διαθέτει ζωντανή διασκέδαση σε εθνικό επίπεδο, μια μέση γεμάτη βόλτες, εκθέματα ζωικού κεφαλαίου και φράουλες τους.

Φεστιβάλ Αναγέννησης της Φλόριντα (Σαββατοκύριακα - Μάρτιος Ημερομηνίες TBA) - Περιηγηθείτε μέσα από μαγευτικά χωριά χειροτεχνίας, χειροκροτήσετε εκατοντάδες καλλιτέχνες της εποχής, χαρούμενοι ιππότες, απολαύστε συνεχή διασκέδαση, αρπακτικά πτηνά και φαγητό που ταιριάζει σε ένα βασιλιά.

Πέντε σαββατοκύριακα την άνοιξη στο Deerfield Beach.

Grand Prix Firestone της Αγίας Πετρούπολης (10-12 Μαρτίου 2017) - Μάρτυρες αγώνων δρόμου τύπου Indy με ψηλούς φράχτες, στροφές και αυλάκωση.

Φεστιβάλ μουσικής Wave Music (Σάββατο, Μάρτιος Dates TBA) - Οι επισκέπτες στο SeaWorld Ορλάντο μπορούν να ζήσουν μια ημέρα διασκέδασης και υποτροφίας σε μια χριστιανική ατμόσφαιρα. Απολαύστε ζωντανές εμφανίσεις από τα πιο καυτά ονόματα στη χριστιανική μουσική, καθώς και εκπληκτικές εκδηλώσεις και συναρπαστικές εκδρομές.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι (3-12 Μαρτίου 2017) φέρνει στη Νότια Φλόριντα μερικές από τις καλύτερες ταινίες από όλο τον κόσμο, αυτό το εαρινό γεγονός παρουσιάζει μερικές από τις πιο hot ταινίες από διάφορα είδη και χώρες.

Universal Orlando Mardi Gras (Σάββατο & Επιλογή Νύχτες - Ημερομηνίες TBA) - Ο Universal Orlando θα μετατραπεί σε "Big Easy" με την ετήσια one-of-a-kind γιορτή Mardi Gras κάθε Σάββατο το βράδυ, με επιπλέον ημερομηνίες σε επιλεγμένες Κυριακές.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Τι να Pack

Θα είστε πιο άνετοι στα σορτς και τα σανδάλια, αλλά φροντίστε να συσκευάσετε τα περιστασιακά ρούχα για φαγητό έξω. Φέρτε άνετα παπούτσια με τα πόδια εάν επισκέπτεστε τα θεματικά πάρκα και μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Ο Μάρτιος είναι η αρχή του καιρού στην Φλόριντα!

Μέσες θερμοκρασίες νερού

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) και τον Ατλαντικό Ωκεανό (Ανατολική Ακτή) κυμαίνεται από τα χαμηλά επίπεδα της δεκαετίας του '60 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70.