Ο Ιταλός Θησαυρός: Προφίλ τουριστικού πράκτορα

Ο ιταλικός υπάλληλος είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της χώρας και σχεδιαστές ταξιδιών. Συγκεντρώνει σε προσαρμοσμένα δρομολόγια προς την Ιταλία, ένα πάθος για τον ιδιοκτήτη Joyce Falcone

Η Falcone δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, κερδίζοντας κορυφαία αναγνώριση της βιομηχανίας στην πορεία. Μεταξύ των αριστοκρατικών βραβείων της: πολλά χρόνια ως ειδικός Conde Nast Traveler Italy και ταξιδιωτικός πράκτορας Travel + Leisure A-List.

About.com έχει μιλήσει με Falcone για το ιστορικό, τα κίνητρά και το όραμά της για τον ιταλό υπάλληλο.

Ε: Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον στην Ιταλία;

Α: Είχα πάντα έντονη αγάπη για τον ιταλικό πολιτισμό. Ήταν ενστάλαξε μέσα μου από τον πατέρα μου. Και οι τέσσερις παππούδες μου ήταν Ιταλοί μετανάστες που ήρθαν στα κράτη κατά τη δεκαετία του 1900. Μεγάλωσα ακρόαση μιλώντας ιταλικής ομιλίας γύρω από το σπίτι. Αυτό ενέπνευσε μια περιέργεια μέσα μου. Πήγα στο σχολείο στη Σιένα, γεγονός που αύξησε το ενδιαφέρον μου. Ήταν η τυπική κατώτερη χρονιά στο εξωτερικό.

Ερ: Πότε αποφασίσατε να εισέλθετε στην επιχείρηση ταξιδιών;

Α: Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έγινα έμπειρος στο ταξίδι μέσα από ένα τρενάκι. Ήμουν σε δουλειά που δεν μου άρεσε. Ήρθα σε ένα πρόσθετο για έναν ξεναγό για τους Country Walkers. Ζήτησα για τη θέση, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι είχα υποβάλει. Μια εβδομάδα αργότερα μου ζήτησαν να πάω στο Βερμόντ για να τους μιλήσω.

Είχα ένα εισιτήριο για την Αργεντινή εκείνη την εποχή. Είχα προγραμματίσει να πάω εκεί για μερικούς μήνες. Πήγα στο Βερμόντ και πήρα συνέντευξη από τους Country Walkers.

Ξεκίνησα μαζί τους στην Ιταλία λίγο αργότερα.

Παραδόξως, δούλευα στο Aspen σε μια περιοχή σκι που είχε μόνο χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές εργασίες. Η ευκαιρία να είσαι ξεναγός κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου ήταν ένας τρόπος να περάσεις το χρόνο.

Ε: Ποιες ήταν οι πρώτες θέσεις εργασίας στην Ιταλία;

Α: Για δύο χρόνια συνόδευα ομάδες Αμερικανών.

Δέκα ομάδες ανά έτος. Ήμουν ένας οδηγός πεζοπορίας σε όλη την Τοσκάνη, στην περιοχή της λίμνης και κάτω στη Σικελία. Έχει επεκταθεί πραγματικά το βάθος γνώσης μου και μου άρεσε πολύ.

Αργότερα μίλησα με μερικές μεγάλες εταιρείες που εδρεύουν στο Σαν Φρανσίσκο όπως Geographic Expeditions, Backroads και Wilderness Travel. Έχω συνεργαστεί με το Wilderness Travel που οδηγεί μεγάλες ομάδες. Τελικά συνεργαστήκαμε με τις μελέτες Smithsonian Study Tours και μπήκαμε σε περιοδεία. Βοήθησα στη δημιουργία νέων δρομολογίων.

Ε: Αυτό πρέπει να σας βοήθησε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

A: Μήπως έγινε στη δική μου εταιρεία. Άρχισα να σχεδιάζω μικρές ομαδικές διαδρομές το 1999. Ξεκίνησα να τις πωλούν απευθείας στους καταναλωτές χρησιμοποιώντας μια μικρή λίστα πελατών. Από αυτό επεκτάθηκε και αυξήθηκε. Έκανα ό, τι μπορούσα για να γίνω γνωστός. Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο, παρουσιάσεις σε πρακτορεία, μικρές ομιλίες δημόσιας ομιλίας και σημεία ισχύος.

Ε: Τι είδους μάρκετινγκ κάνετε τώρα;

Α: Blog. Βρισκόμαστε στο Twiter και στο Instagram. Είναι σημαντικό να αποκτήσετε πολλά οπτικά στοιχεία εκεί έξω με προορισμό όπως η Ιταλία. Ξανασχεδιάσαμε τον ιστότοπό μας και αυτό βοήθησε εξαιρετικά. Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Adwords, σε συνδυασμό με άλλα εργαλεία.

Πολλές από τις δραστηριότητές μας είναι η επανάληψη πελατείας και παραπομπών. Κάνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε μήνα που περνά γύρω από αρκετούς ανθρώπους.

Ε: Πόσο μεγάλη είναι η εταιρεία σας όσον αφορά το προσωπικό;

Α: Έχω κάποιον που πηγαίνει πέρα ​​δώθε στην Ιταλία για μας. Ξοδεύει εκεί το μισό έτος. Είναι μια ειδικός στην Ακτή του Αμάλφι και στην Campagna. Και έχω κάποιον άλλο που κάνει πίσω το γραφείο για μένα.

Είμαι μέχρι 5:00 ή 5:30 π.μ. ασχολούμαι με τις επαφές μας στην Ιταλία και να πάρουμε χαρτιά. Είμαι καθήκον λίγο καιρό όλη την ώρα. Βοηθά να είναι δίγλωσσο.

Σε αυτή την επιχείρηση, πρέπει να είστε αφοσιωμένοι και να αγαπάτε τι κάνετε. Δεν το κάνετε καθόλου αυτό που κάνει η οικονομία ή τι κάνουν άλλοι φορείς.

Ε: Η ιταλική κληρονομιά σας πρέπει επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Α: Μέρος της χαράς για μένα είναι να μπορώ να εκφραστώ και να κατανοήσω την προοπτική των Ιταλών. Μπορώ να μοιραστώ αυτή την προοπτική με τους πελάτες μας, επειδή έχω αναπτύξει σχέσεις με τόσους προμηθευτές στην Ιταλία,

Ολόκληρη η χώρα εργάζεται σε εξατομικευμένες σχέσεις. Πηγαίνω και συναντώ όλους για να βεβαιωθώ ότι με ξέρουν. Αυτό αποτελεί μια βάση εμπιστοσύνης. Κάνω τους γύρους και επικοινωνώ μαζί τους στη γλώσσα τους.

Ερ .: Θεωρείτε τον εαυτό σας ταξιδιωτικό πράκτορα ή ταξιδιωτικό πράκτορα;

Α: Δεν θεωρώ ότι είμαι πράκτορας. Έμαθα την επιχείρηση περπατώντας τη χώρα και εφευρέθηκα το τμήμα γραφείου. Κατά κύριο λόγο θεωρώ μας έναν ταξιδιωτικό πράκτορα μπουτίκ. Πουλάμε πακέτα σε πελάτες και πρακτορεία για να τα πωλούν απευθείας στους πελάτες.

Ένα πράγμα που μας κάνει διαφορετικούς είναι ότι δεν πωλούμε προϊόντα άλλων εταιρειών. Σχεδιάζουμε τα πάντα χρησιμοποιώντας οδηγούς και ξεναγούς που γνωρίζουμε προσωπικά.

Ε: Είναι αυτή η προσωπική επαφή ένα από τα σημαντικότερα σημεία διαχωρισμού σας;

A: Έχουμε πραγματικά το χρόνο να εξετάσουμε πάντα την πτυχή των ταξιδιών που έχουμε μαζί. Αυτό σημαίνει ότι θα πάτε σε όλα τα ξενοδοχεία, βλέποντας τα κρεβάτια, παίρνοντας όλες τις περιηγήσεις. Ξέρουμε ποιοι είναι οι δρόμοι σε διάφορα μέρη της χώρας. Μπορούμε να προσφέρουμε τις λεπτομέρειες που θέλουν οι άνθρωποι. Και αυτές τις μέρες οι άνθρωποι αναζητούν πολύ περισσότερο από μια γενική περιοδεία με πούλμαν. Θέλουν να μείνουν αξέχαστες όταν ταξιδεύουν.

Επισκεπτόμαστε ασαφείς τυροκομίστες, πηγαίνουμε στα εξαντλημένα οινοποιεία. Είναι αυτά τα ευρήματα που μας έδιωξαν. Και αυτό ζητούν οι άνθρωποι.

Ε: Τι είδους ανάπτυξη βιώνετε αυτή τη στιγμή;

Α: Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια συνεπή αύξηση κατά 25-30% ετησίως. Ήταν μια πραγματική ανοδική τάση πρόσφατα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι 'αυτό.

Ερ: Τι τάσεις ταξιδιών βλέπετε για την Ιταλία;

Α: Η ακτή Αμάλφι είναι κορυφαίος πωλητής, έχουμε πολλά αιτήματα για αυτήν την περιοχή. Έχει τόσα πολλά να προσφέρει. Μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να βρίσκεστε στο Κάπρι , στην Πομπηία, στο Herculaneo, στο Sorrento , στο Positano, στο Ravello και πολλά άλλα.

Παίρνουμε επίσης πολλούς νεόνυμφους.

Μια άλλη τάση είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν ενεργές διακοπές. Με αυτό εννοώ όχι απλώς μια βόλτα με λεωφορείο. Θέλουν να βιώσουν λίγο από όλα, από το ποδήλατο στο περπάτημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να συμπεριληφθεί πολλή ιστορία. Αλλά θέλουν πολύ φαγητό και κρασί. Θέλουν τα πάντα και όλα τα είδη των πραγμάτων, όπως η ευκαιρία να οδηγήσετε ένα φανταχτερό αθλητικό αυτοκίνητο για μια μέρα.

Ε: Τι συμβουλές έχετε για κάποιον που σχεδιάζει ένα ταξίδι στην Ιταλία;

Α: Να θυμάστε ότι η Ιταλία είναι άγρια ​​δημοφιλής και θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε δωμάτια αν περιμένετε πολύ. Ασχολούμαστε με ξενοδοχεία μπουτίκ. Ορισμένα έχουν λιγότερα από 35 δωμάτια. Η φιλοσοφία μου ήταν να προωθήσω και να προωθήσω μικρά boutique ξενοδοχεία κάτω από 50 δωμάτια. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας βρίσκονται στην αγορά πολυτελών κατοικιών, αναζητούν ιδιοκτησίες τεσσάρων και πέντε αστέρων. Μου αρέσει πολύ από τις αμερικανικές θυγατρικές και προσπαθώ να πάω με μικρότερες ιταλικές ιδιοκτησίες.

Αυτές είναι ιδιότητες που αγαπάει ολόκληρος ο κόσμος. Έχουν μεγάλο χαρακτήρα και αρχιτεκτονική ακεραιότητα. Θέλετε να κλείσετε τουλάχιστον πέντε πετάλια έξω. Διαφορετικά, θα διαπιστώσετε ότι έχουν εξαντληθεί ή έχουν μόνο σουίτες.

Χειμώνας μπορείτε να έχετε μικρότερο παράθυρο. Ένα μήνα έξω μπορεί μερικές φορές να είναι εντάξει. Μόλις κρυώσει έχετε έναν ευκολότερο χρόνο για να βρείτε δωμάτια του ξενοδοχείου. Αλλά θυμηθείτε ότι πολλά ξενοδοχεία κλείνουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ειδικά αν βρίσκονται κοντά σε μια λίμνη.

Ε: Τι είδους πράγματα πρέπει να γνωρίζετε προτού σχεδιάσετε μια διαδρομή;

Α: Πρέπει να γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι πελάτες πριν και τι είδους ταξίδι αναζητούν από την άποψη της ποιότητας. Δεν χρειάζεται να εξηγείται σε αξία δολαρίου. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους τύπους των ταξιδιωτικών εμπειριών που είχαμε και με τι είναι συνηθισμένοι.

Για παράδειγμα, πόσο ελεύθερο χρόνο χρειάζονται; Πόσα χέρια χρειάζονται; Είναι το πρώτο τους ταξίδι στην Ιταλία ή το δέκατο ταξίδι τους;

Επίσης, εάν μπορούν να έρθουν σε μας με έναν προϋπολογισμό που βοηθάει. Εάν εργαζόμαστε με έναν πράκτορα, δεν μιλάμε απευθείας στον πελάτη. Ο πράκτορας μας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, την ηλικία τους, τα επίπεδα γυμναστικής και τα παρόμοια. Θέλουμε να προτείνουμε τις σωστές δραστηριότητες.

Ερ: Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ιταλία;
Α: Μερικές από τις καλύτερες εβδομάδες ταξιδιού ξεκινούν στις 15 Μαΐου. Όλοι οι μαθητές δεν βγαίνουν ακόμα, έτσι δεν έχετε εισροή οικογενειών που καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Στην πραγματικότητα τα μέσα Μαΐου έως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είναι μια πολύ καλή περίοδος. Διαφορετικά, η πτώση είναι μια καλή στιγμή. Είναι πραγματικά υπέροχο. Έχετε εξαιρετικές συγκομιδές κρασιού από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές στην Ευρώπη.

Ε: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή δρομολόγια σας;

Α: Σχεδιάζουμε μίνι ταξίδι μονάδες που μπορούν να συνδυαστούν μαζί. Ένα δημοφιλές είναι τρεις ημέρες στη δυτική Τοσκάνη. Επισκεπτόμαστε το θέατρο της σιωπής, στο Lajatico της Τοσκάνης. Είναι η πατρίδα του Andrea Bocelli. Ξεκίνησε το θέατρο, το οποίο είναι υπαίθριο αμφιθέατρο, για να φέρει το εμπόριο στην πατρίδα του.

Θα βρείτε τσέπες ομορφιάς σε όλη τη χώρα. Μέρη που πηγαίνουν πίσω εκατοντάδες χρόνια που εξακολουθούν να έχουν την παλιά γοητεία. Αλλά, υπάρχει μια νέα Ιταλία υψηλής τεχνολογίας είναι καλά. Σε σχεδόν κάθε πόλη βλέπετε ανακαινίσεις που συνδυάζουν παλιά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά με νέες πτυχές σχεδιασμού υψηλής τεχνολογίας.

Ερ: Τι γίνεται με το ταξίδι με το τρένο. Αυτό συμβαίνει πραγματικά τα τελευταία χρόνια, σωστά;

Α: Ναι, είναι πολύ βολικό. Τα τρένα υψηλής ταχύτητας Italo και Eurostar πραγματικά έφεραν τη χώρα πιο κοντά για τον επισκέπτη. Για εκείνους τους ταξιδιώτες που θέλουν λογοτεχνία απόλυτα αντιπαθητική, είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή. Είναι ένα αεράκι για να επισκεφθείτε τις τρεις πόλεις της τέχνης με το τρένο. Η Φλωρεντία ή η Βενετία μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα ως ημερήσια εκδρομή ή ταξίδι με αράχνη.

Για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά, παρέχουμε ένα δρομολόγιο στις τρεις πόλεις της τέχνης και ίσως μια μέρα ή δύο στην ύπαιθρο της Τοσκάνης. Κάθε πράκτορας μπορεί να το πουλήσει.

Για περισσότερους μοναδικούς προορισμούς, όπως το Puglia ή τη Σικελία , είναι πιο δύσκολο για έναν πράκτορα να πουλήσει, εκτός αν έχουν κάνει το ίδιο το ταξίδι. Απαιτεί πραγματικά προσωπική γνώση για να το εξωραϊστεί με λεπτομέρειες.