Επισκεφθείτε το Sorrento και τη χερσόνησο του Αμάλφι

Sorrento Ταξιδιωτικός Οδηγός και τι να δείτε και να κάνετε

Η γοητευτική πόλη Sorrento κάθεται σε ένα μεγάλο βράχο ανάμεσα σε λεμόνι και ελαιώνες με θέα στη θάλασσα στη χερσόνησο του Αμάλφι, νότια της Νάπολης. Μια ρεματιά χωρίζει την πόλη με την παλιά πόλη από τη μια πλευρά και την προαστιακή περιοχή με τα ξενοδοχεία από την άλλη. Η παλιά πόλη, διατηρώντας ακόμα το ρωμαϊκό πλέγμα των στενών δρόμων, ήταν μια σημαντική εμπορική θέση στο μεσαίωνα.

Τα πολλά τουριστικά ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και εύκολη πρόσβαση και καλή δημόσια συγκοινωνία κάνουν το Sorrento καλή βάση για ημερήσιες εκδρομές για να εξερευνήσετε την Ακτή του Αμάλφι, την Πομπηία, το Βεζούβιο και άλλα αξιοθέατα του κόλπου της Νάπολης.

Πού να μείνετε στο Sorrento:

Το Sorrento έχει περισσότερα ξενοδοχεία από τις άλλες πόλεις της Αμάλφι και έτσι κάνει μια καλή βάση, ειδικά αν ταξιδεύετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε αυτά τα Top Rated Sorrento Hotels .

Αγορές στο Σορέντο:

Εικόνες από ένθετο ξύλο είναι ένα αιώνιο τοπικό σκάφος που θα βρείτε σε πολλά καταστήματα και το Limoncello , το δημοφιλές λικέρ λεμονιού που παράγεται και πωλείται εδώ καθώς και άλλα προϊόντα λεμονιού και καλό ελαιόλαδο. Δείτε προτάσεις για 6 καλά μέρη για να ψωνίσετε στο Where to Shop στο Sorrento.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα του Σορέντο, κλείστε την περιήγηση με τα τρόφιμα μέσω του Viator. Αυτή η περιήγηση τριών ωρών θα σας φέρει σε οκτώ σημεία για να δοκιμάσετε το νόστιμο, οι ντόπιοι τρώνε όπως τα ζυμαρικά, τα τυριά, οι παναρίδες, τα μαγειρεμένα κρέατα και άλλα.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Sorrento:

Sorrento Μεταφορές:

Το τρένο Circumvesuviana ταξιδεύει μεταξύ Νάπολης και Σορέντο φθάνουν στην Piazza Lauro , 2 τετράγωνα ανατολικά της Piazza Tasso . Κάντε κράτηση του εισιτηρίου σας με το τρένο εκ των προτέρων στο raileurope.com. Από τα δρομολόγια πλοίων Sorrento πηγαίνετε στη Νάπολη και στο νησί Capri καθώς και σε άλλα παραθαλάσσια χωριά του Αμάλφι το καλοκαίρι.

Τα λεωφορεία τρέχουν επίσης στο Σορέντο, συνδέοντας την πόλη με άλλα χωριά της Αμάλφι. Αν έρχεστε από τη Ρώμη, δείτε Πώς θα φτάσετε από τη Ρώμη στο Sorrento .

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι η Νάπολη, 45χλμ. (Δείτε το χάρτη των αεροδρομίων της Ιταλίας ). Από το αεροδρόμιο της Νάπολης υπάρχουν τρία λεωφορεία καθημερινά. Βρείτε πτήσεις για το TripAdvisor.