Εξερευνήστε την ακτή του Αμάλφι με έναν σεφ ειδήσεων

Το Ciclismo Classico εγκαινιάζει νέα γαστρονομική περιπλάνηση

Είναι γνωστό ως μία από τις ομορφότερες ακτές του κόσμου και τώρα μπορείτε να το δείτε με έναν σεφ διασημότητας αν ταξιδεύετε με το Ciclismo Classico το Σεπτέμβριο. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας, ο οποίος διαθέτει κυρίως ποδηλατικές εκδρομές, ξεκίνησε μια νέα πεζοπορία στην ακτή του Αμάλφι και μια μαγειρική εκδρομή με τον σεφ Dante de Magistris.

Οι επισκέπτες θα περάσουν από ήρεμα μονοπάτια και παράκτιους δρόμους, περασμένες από ελιές, αλιευτικές λίμνες, θέρετρα αμμώδους παραλίας και αρωματικά εσπεριδοειδή.

Ο σεφ Dante θα μοιράζεται την ιστορία της οικογένειάς του στην περιοχή και θα συγκεντρώσει γεύματα για πικ-νικ καθώς και να μοιραστεί συμβουλές μαγειρικής και μαθήματα στην πορεία. Θα καλωσορίσει επίσης τους ταξιδιώτες στο σπίτι της οικογένειάς του.

"Αυτή η περιοδεία προσφέρει συναρπαστικό τοπίο καθώς ταξιδεύετε από δραματικές πόλεις στην κορυφή της θάλασσας, μέσα από κρυμμένες κολπίσκους αλιείας και κατά μήκος μερικών από τις ομορφότερες ακτές που μπορείτε να φανταστείτε", δήλωσε ο ιδρυτής της Ciclismo Classico Lauren Hefferon. "Περιλαμβάνει μια εκπληκτική πεζοπορία γύρω από τους βράχους του Positano, μια επίσκεψη στους όμορφους κήπους της Villa Cimbrone στο Ravello, μια ιδιωτική περιήγηση με τα πόδια στον ιστορικό καθεδρικό ναό και τα μοναστήρια του Αμάλφι, μια βόλτα με βάρκα κατά μήκος της ακμάζουσας μεσογειακής ακτής, εμπειρία που ετοίμασε ο σεφ Dante de Magistris. "

Κάτοικοι στη Μασαχουσέτη ίσως γνωρίζουν τον Magistris από το εστιατόριο Dante όπου είναι ο εκτελεστικός σεφ και συνιδιοκτήτης καθώς και ο Il Casale Belmont. Η Casale έχει κερδίσει την προσοχή και τον έπαινο των εθνικών και τοπικών μαγειρικών κριτικών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός της στον κατάλογο Esquire Magazine με τίτλο "15 Θέσεις να μην χάσετε" και κερδίζοντας 3,5 από τα 4 αστέρια από την Devra Boston Globe First, A- από τη Βοστώνη Her Mat's Schaffer και δύο βραβεία Best of Boston από το Boston Magazine.

Ο περίπατος Amalfi περιλαμβάνει μια πεζοπορία γύρω από τους βράχους του Positano, μια επίσκεψη στους κήπους της Villa Cimbrone στο Ravello, μια περιήγηση στον ιστορικό καθεδρικό ναό και τους ξενώνες στο Αμάλφι, μια βόλτα με βάρκα κατά μήκος της ακτής της Μεσογείου και την μαγειρική εμπειρία με το Magistris.

Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης μια βόλτα με πλοίο από το νησί Capri, ένα μεσημεριανό πικ-νικ, τα περίφημα βράχια faraglioni.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν επίσης τοπικό limoncello και εγγενή Νεολιθική μουσική.

Το επταήμερο ταξίδι έξι νυκτών χαρακτηρίζεται από πενθήμερη πεζοπορία (τέσσερις ώρες την ημέρα) και ξεκινάει από το Positano πριν επισκεφθείτε το Montepertuso για πεζοπορία στους ελαιώνες. Το Capri και η Villa Jovis είναι η επόμενη στάση την τρίτη μέρα. Την τέταρτη ημέρα, οι επισκέπτες κατευθύνονται προς το Αμάλφι και το Ραβέλο, όπου θα ζήσουν μια ιδιωτική περιήγηση με πεζοπορία και μια πεζοπορία στους λόφους του Lattari. Το Valle dei Mulini και η πεζοπορία μέσω των κάστανων είναι η 5η ημέρα και, την ημέρα έξι, η ομάδα κατευθύνεται στο σπίτι του σεφ Dante στην Candida. Η τελευταία μέρα είναι μια αναχώρηση για το Σαλέρνο.

Το ταξίδι ξεκινάει από $ 4.295 ανά άτομο, διπλό. Το μόνο συμπλήρωμα είναι $ 800 και περιλαμβάνει τους ηγέτες περιοδείας σε όλο το πρόγραμμα, ένα μπαστούνι, ένα μπλουζάκι Ciclismo Classico και ένα μπουκάλι με νερό, εκδρομές, γευσιγνωσίες, βόλτα στην ακτή του Αμάλφι, μαθήματα μαγειρικής, όλα τα καταλύματα, δύο γεύματα, τέσσερα δείπνα και όλα τα πρωινά.

Το Ciclismo Classico είναι πιο γνωστό για τα καινοτόμα ποδηλατικά του δρομολόγια, αλλά η εταιρεία έχει μια απλή αρχή - είναι το Ciclismo Core: η ζωή πρέπει να είναι ενεργή, διασκεδαστική, νόστιμη, εκπαιδευτική, ροή, ενίσχυση, ενδυνάμωση και βαθιά σχέση με τα όμορφα μέρη και τους ανθρώπους τους.

Και, είτε στο μονοπάτι με ποδήλατο είτε με τα πόδια, αυτό παραμένει αληθινό σε κάθε διαδρομή.