Πού να Go Γυμνό στην Αυστρία

Το να παίζεις γυμνό δεν είναι περίεργη στην Αυστρία. Στην πραγματικότητα, το ένα τέταρτο της χώρας ανέφερε ότι έχουν απογυμνωθεί δημόσια σε διακοπές σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Οι Αυστριακοί μάλιστα πήραν τον τίτλο «Το πιο πιθανό να πάει γυμνό σε μια παραλία» το 2016, με τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες να ακολουθούν το δικαστήριο.

Αν και πολλοί θεωρούν τους Αυστριακούς ως επίσημους και μάλλον συντηρητικούς ανθρώπους, η έκταση του γυμνού στην αυστριακή κουλτούρα μπορεί να εκπλήξει όποιον επισκέπτεται το έθνος.

Όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, το γυμνό είναι πιο διαδεδομένο στην τηλεόραση και τις ταινίες στην Αυστρία από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε δεν υπάρχει τόσο κοινωνικό στίγμα γύρω από το γυμνό.

Υπάρχει επίσης ένα ακμάζον κίνημα γυμνισμού στην Αυστρία. Όπως και στη Γερμανία, η ελεύθερη κουλτούρα του σώματος, που ονομάζεται f reikörperkultur , έχει μια μεγάλη ακολουθία. Είναι πιθανό να δείτε τα σημάδια της, ακόμα κι αν δεν ψάχνετε γυμνά. Το "FKK" (προφέρεται "eff-ka-ka") τυπωμένο σε ένα σημάδι ή μαρκαρισμένο σε έναν τοίχο ή πεζοδρόμιο δηλώνει περιοχές freikörperkultur ή γυμνιστών. Ένα σκέλος της FKK είναι μια γυμνή παραλία. Ωστόσο, προσέξτε ένα σημάδι που λέει verboten (π.χ. 'FKK verboten') που σημαίνει απαγορευμένο!

Naturist Διαμονή στην Αυστρία

Αν ψάχνετε για μερικά από τα πιο δημοφιλή FKK μέρη για να μείνετε στην Αυστρία, υπάρχουν πολλά σημεία camping, παραλίες, ακόμα και ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν. Λάβετε υπόψη ότι σχεδόν όλα τα γυμνιστικά καταλύματα είναι μόνο για ενήλικες, γι 'αυτό είναι σοφό να αφήσετε τα κατσίκια στο σπίτι.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν:

Γυμνές Παραλίες και Naturism στη Βιέννη

Θέλετε να πάτε γυμνός στη Βιέννη; Η πρωτεύουσα της Αυστρίας έχει πολλά γυμνά σημεία για να δει. Αν και δεν είναι μια αμμώδης παραλία, το νοτιοανατολικό Donauinsel στη Βιέννη βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Δούναβη και είναι ένας χαρακτηρισμένος χώρος γυμνισμού FKK. Μπορείτε ακόμη και να δειπνήσετε γυμνό, αν επιλέξετε.

Naturism Safety στην Αυστρία

Είναι απολύτως ασφαλές να πας γυμνό στην Αυστρία, καθώς οι Αυστριακοί δεν βλέπουν γυμνισμό με σεξουαλικό τρόπο. Η ελευθερία να φοράτε κοστούμι για τα γενέθλιά σας στο κοινό θεωρείται ως ο φυσικός τρόπος που πρέπει να είναι τα πράγματα, όχι η σεξουαλική αποκλίνουσα. Ωστόσο, θα βρείτε τα περισσότερα γυμνιστικά μέρη που απαγορεύουν στους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 16 ετών να εισέρχονται για προφανείς λόγους. Εάν θέλετε να φέρετε τα παιδιά σε προορισμό FKK, ελέγξτε με το ξενοδοχείο ή τη σάουνα πριν κλείσετε.