Μπαλέτο κάτω από τα αστέρια

Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν δει καν μπαλέτο, και ειλικρινά, φοβούνται να δοκιμάσουν. Λοιπόν, έχω ένα μυστικό-μπαλέτο δεν είναι τόσο τρομακτικό. Συνήθως όταν οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το μπαλέτο, συνιστώ να δουν ένα από τα κλασικά που είναι εύκολα κατανοητά, όπως ο Καρυοθραύστης . Τώρα, γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Αν ήθελες να δεις μπαλέτο ή αν έχεις ένα νέο άτομο στο σπίτι που κατέχει παπούτσια για παπούτσια και μπαλέτο, το Μπαλέτο κάτω από τα αστέρια , που παρουσιάστηκε από το Μπαλέτο Αριζόνα, είναι το γεγονός για σένα.

Το φετινό Ballet Under the Stars διαθέτει πέντε παραστάσεις γύρω από την κοιλάδα του ήλιου . Σε αυτό το πρόγραμμα Ballet Arizona Education and Outreach, τα επαγγελματικά ταλέντα χορευτών της Ballet Arizona συνδυάζονται με τις νεανικές και δημιουργικές ιδέες των παιδιών σχολικής ηλικίας. Αυτές οι κλασσικές και σύγχρονες παραστάσεις είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες για να απολαύσουν μια επαγγελματική παρουσίαση μπαλέτου σε ένα μοναδικό, υπαίθριο σκηνικό γεμάτο σκηνικά, φωτισμό, κοστούμια και (ίσως) όμορφο βράδυ του Σεπτεμβρίου .

Η γενική είσοδος στο Μπαλέτο κάτω από τα αστέρια είναι δωρεάν. Έχουν διαθέσιμες κουβέρτες και χαμηλά καθίσματα. Τα αλκοολούχα ποτά συνήθως δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται σε πάρκα της περιοχής. Σας συνιστώ να αφήσετε τα κατοικίδια ζώα σας σπίτι.

Μπαλέτο Οι παραστάσεις κάτω από τα αστέρια φέρνουν το κλασσικό και σύγχρονο μπαλέτο σε ευρύτερο και πιο ποικίλο κοινό. Κάθε χρόνο, η σειρά αυτή εκτελείται για σχεδόν χιλιάδες παιδιά, ενήλικες και οικογένειες, πολλοί από τους οποίους βιώνουν την Μπαλέτο Αριζόνα για πρώτη φορά.

Μπαλέτο κάτω από τα αστέρια

Πότε και που:

Τι ώρα: Όλες οι εμφανίσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. και διαρκούν περίπου μία ώρα. Η πρόσβαση στην περιοχή επιτρέπεται 1-2 ώρες πριν από την εμφάνιση.

Πόσο: Τίποτα. Η γενική είσοδος είναι δωρεάν.

Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε το Ballet Arizona online ή καλέστε το 602-381-0184

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.