Καλύτερα 15 μπιφτέκια στην Ουάσιγκτον, DC

Καλύτερα μέρη για να απολαύσετε ένα αμερικανικό χάμπουργκερ στην πρωτεύουσα του έθνους

Ψάχνετε για ένα μεγάλο μπιφτέκι στην Ουάσιγκτον, DC; Είτε προτιμάτε ένα απλό κομμάτι σε ένα κουλούρι είτε ένα φανταχτερό μπιφτέκι με τα έργα, υπάρχουν πολλά εστιατόρια που σερβίρουν όλο το αμερικανικό χάμπουργκερ. Εδώ είναι ένας οδηγός για μερικά από τα καλύτερα μέρη για να πάρετε ένα burger στην πρωτεύουσα του έθνους. (Σε αλφαβητική σειρά)

Εστιατόριο με αίγα Μπίλι
500 New Jersey Ave, Ν.Υ. Washington, DC (202) 783-2123. Η ταβέρνα θεωρείται ένα τουριστικό ορόσημο του Σικάγου γνωστό για το πρωινό και τα μπιφτέκια.

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες στο Σικάγο και μία στην Ουάσινγκτον, DC.

BGR: Η Μπιφτέκι
4827 Fairmont Ave., Bethesda, Maryland (301) 358-6137. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο τόπος αυτός σερβίρει μια ποικιλία από μπιφτέκια - πρώτος βοδινό, λαχανικό, κουβανέζικο, ελληνικό, μπιφτέκι του μήνα και πολλά άλλα. Επίσης σερβίρει υπέροχα κουνήματα και πλωτήρες κοκ και ρυζιού.

Cheeburger Cheeburger
14921 Shady Grove Rd., Rockville, Maryland (301) 309-9555.
18163 Village Center Dr. Olney, Maryland (301) 774-7015.
22000 Dulles Retail Plaza Sterling, Βιρτζίνια (703) 421-2766 Franchise με πολλές τοποθεσίες σε ολόκληρη την Αμερική. Το φιλικό προς την οικογένεια εστιατόριο του στυλ προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από μπιφτέκια, σάντουιτς και υπέροχα μιλκσέικ.

Clydes
Το εστιατόριο Washington-DC διαθέτει 13 εστιατόρια σε όλη την περιοχή. Καθένα έχει μια μοναδική ρύθμιση και μενού με αμερικανικά φαγητά όπως μπιφτέκια, ντεκολτέ, θαλασσινά, σαλάτες και πολλά άλλα.

Ανύψωση Burger
442 S.

Εκκλησία του Αγίου Φωτός της Ουάσιγκτον, Βιρτζίνια (703) -237-4343.
108 Waterfront St. Εθνικό Λιμάνι , Μέριλαντ (301) 749-4014.
Αυτό το εστιατόριο γρήγορου φαγητού ειδικεύεται σε υψηλότερης ποιότητας μπιφτέκια. Veggie μπιφτέκια είναι επίσης διαθέσιμα.

Πέντε Guys Διάσημοι Burgers
Αυτό το επεκτεινόμενο franchise έχει πολλές τοποθεσίες γύρω από την περιοχή της Ουάσιγκτον, DC και σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μενού περιλαμβάνει χάμπουργκερ, cheeseburgers, μπιφτέκι μπέικον, μικρά μπιφτέκια και πατάτες τύπου Five Guys ή Cajun.

Fuddruckers
Δημιουργήστε το δικό σας γκουρμέ μπιφτέκι στο σπίτι του "Greatest Hamburger του κόσμου" σε αυτό το εθνικό αλυσίδα εστιατορίου με τοποθεσίες στην Ουάσινγκτον, Γουατεσμπουργκ, Rockville, Αλεξάνδρεια, Annandale, Fairfax, Herndon, Βιέννη και Woodbridge. Το μενού περιλαμβάνει κοτόπουλο, σούπες και σαλάτες.

Καλό φαγητό
303 Pennsylvania Ave. SE Ουάσιγκτον, DC. (202) 543-8222. Βρίσκεται στο Capitol Hill , η οικογενειακή επιχείρηση σερβίρει χειροποίητα μπιφτέκια, χοιρινό πατάτες, χειραψιά και φρέσκες σαλάτες. Μια ποικιλία από μπιφτέκια είναι διαθέσιμα από εκτρεφόμενα βοδινό κρέας και γαλοπούλα ελεύθερης βοσκής.

Παλιά σχάρα
675 15th St., ΒΔ Washington, DC. (202) 347-4800. Θέλετε να απολαύσετε ένα μεγάλο μπιφτέκι σε ένα εστιατόριο ορόσημο Swanky, Washington, DC; Το Old Ebbitt Grill είναι το παλαιότερο σαλόνι στην Ουάσιγκτον, που χρονολογείται από το 1856. Το μενού περιλαμβάνει πολυτελή αμερικανική κουζίνα, που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία πιάτων από μπιφτέκια μέχρι κομψά παρασκευασμένα οστρακοειδή.

Κόκκινο Ρομπίν
Γκουρμέ εστιατόριο χάμπουργκερ με 250 θέσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Τοπική τοποθεσία περιλαμβάνει Gaithersburg, Germantown, Κολούμπια, Waldorf, Fairfax, Dulles, Chantilly και Woodbridge.

Παιδικό μενού, διακόσμηση και μπαλόνια.

RFD
810 7th St. NW Washington, DC (202) 289-2030. Αμερικανικό εστιατόριο με "κουζίνα a la biere", συνταγές εμπνευσμένες από την μπύρα και περισσότερες από 300 εμφιαλωμένες μπύρες και 30 μπύρες στη βρύση. Ίδιος ιδιοκτήτης με τον Brickskeller. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία σάντουιτς, σαλάτες και υπέροχα μπιφτέκια.

Ανακατέψτε την ξυλογραφία
Τρεις τοποθεσίες: 1216 18th Street NW Washington, DC. 1500 South Capitol Street, SE Ουάσινγκτον, DC και 800 F Street NW Washington, DC. Το μενού περιλαμβάνει κλασικά Shake Shack, όπως μπιφτέκια, πατάτες και κατεψυγμένη κρέμα γάλακτος. Τα μπιφτέκια αποτελούνται από 100% φυσικό βοδινό Angus.

Smashburger
Η ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα "μπιφτέκι", με περισσότερα από 200 εστιατόρια που λειτουργούν σε 29 κράτη και σε τέσσερις χώρες, προσφέρει μπιφτέκια, σάντουιτς κοτόπουλου, σαλάτες, υποστυλώματα υπογραφής και χειροποίητα Haagen-Dazs.

Τα τοπικά εστιατόρια βρίσκονται στο Dupont Circle στο DC, το Germantown στο Maryland και το Fairfax στη Βόρεια Βιρτζίνια. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει και να ανοίξει πολλές νέες τοποθεσίες τα επόμενα δύο χρόνια.

TKO Burger
Rhode Island Row, Washington DC (202) 733-1216. Το TKO Burger διαθέτει ντεμοντέ μπιφτέκια από πιστοποιημένο Angus-βόειο κρέας καθώς και μοναδικά αντικείμενα όπως το Brunch Burger, το Mac N Cheese Burger, το Burger με κέλυφος Soft Shell και πολλά άλλα. Το τοπικό εστιατόριο επεκτείνεται και ανοίγει επιπλέον θέσεις στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC.

Urban Burger
5566 Norbeck Rd. Rockville, Maryland. Το εστιατόριο γρήγορου φαγητού της γειτονιάς ειδικεύεται σε μπιφτέκια που γίνονται με παραγγελία, με ποικίλες επιλογές topping. Άλλα διαθέσιμα αντικείμενα περιλαμβάνουν σαλάτες, ζαχαροκάλαμο, τσίλι, σάντουιτς καβουριών και διάφορα πιάτα.