Παρακολουθώντας την Washington Kastles στην Ουάσιγκτον, DC

Η Washington Kastles πραγματοποιεί ζωντανά τουρνουά τένις στην Ουάσινγκτον κάθε Ιούλιο και συνεργάζεται ενεργά με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινοτικές οργανώσεις για να καταστήσει το τένις προσιτό σε όλους στην μεγαλύτερη εθνική πρωτεύουσα. Ανήκει στον τοπικό επιχειρηματία Mark Ein, ο Ουάσινγκτον Καστλς είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές TeamTennis και η μόνη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος για να πάει αήττητη μέσα από την κανονική σεζόν και πλέι-οφ.

Το Washington Kastles παίζει στο πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο Charles E. Smith του Πανεπιστημίου George Washington, που βρίσκεται στη γειτονιά Foggy Bottom της Ουάσιγκτον. Με τη νέα τους εγκατάσταση, τα Kastles προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων στιγμιαίων επαναλήψεων υψηλής ευκρίνειας ορατών σε όλη τη σκηνή, κινούμενων βασικών scoreboards, πολυτελών χώρων φιλοξενίας και 700 επιπλέον θέσεων. Επίσης, η Kastles Baseline Experience είναι ένα αποκλειστικό τμήμα όπου οι οπαδοί θα κάθονται ακριβώς πίσω από το γήπεδο και στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια του παιχνιδιού για να δουν μια όψη σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική τένις. Τα καθίσματα του Kastles Baseline Club παραβλέπουν όλη τη δράση από μόλις 12 πόδια πάνω από το γήπεδο. Πριν από κάθε αγώνα στο σπίτι, ο Kastles θα κλείσει τη 22η οδό NW μεταξύ F και G Streets NW για ένα φεστιβάλ εξωτερικού ανεμιστήρα με γήπεδα τένις παιδιών QuickStart, διαγωνισμούς ταχύτερης εξυπηρέτησης, μουσική, μασκότ και ειδικές προσφορές για φαγητό και ποτό.

Εισιτήρια : Διατίθενται μέσω του Ticketmaster.com. Τα σεζόν, τα κουτιά εποχής και οι πωλήσεις σε ομάδες μπορούν να αγοραστούν καλώντας το 202-4TENNIS (483-6647).

Τοποθεσία Στάδιο

Στάδιο Ουάσιγκτον Κασσλ
Πανεπιστήμιο George Washington, Charles E. Smith Center
22nd και G Streets NW
Ουάσιγκτον

Το Smith Center βρίσκεται τρία τετράγωνα από το σταθμό Foggy Bottom-GWU του μετρό.

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Ιστοσελίδα: www.washingtonkastles.com