Εξερευνήστε το Columbia Heights στο DC

Για δεκαετίες, τα Columbia Heights είχαν πολλά εγκαταλελειμμένα σπίτια και καταστήματα. Το 2008, η DC USA, ένα λιανικό συγκρότημα 890.000 τετραγωνικών ποδιών, άνοιξε μια αναζωογονητική αναζωογόνηση. Σήμερα, το Columbia Heights είναι πιθανώς μία από τις πιο εθνοτικά και οικονομικά πολύμορφες γειτονιές της Ουάσινγκτον, με ένα μείγμα πολυτελών συγκυριαρχιών και εξοχικών κατοικιών και κατοικιών δημόσιου και μεσαίου εισοδήματος.

Τοποθεσία

Το Columbia Heights βρίσκεται περίπου δύο μίλια βορειοδυτικά του National Mall στην Ουάσιγκτον, DC.

Βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Adams Morgan και ανατολικά του Εθνικού ζωολογικού κήπου. Τα όρια της γειτονιάς είναι η 16η οδός προς τη Δύση, η Λεωφόρος Sherman προς την Ανατολή, η Άνοιξη στον Βορρά και η Λεωφόρος Φλόριντα προς το Νότο. Ο σταθμός Columbia Heights του μετρό βρίσκεται στο 14ο και Irving Sts. NW. Ουάσιγκτον.

Σημεία ενδιαφέροντος

Ετήσια γεγονότα

Ιστορία των Κοιλοτήτων της Κολούμπια

Η γειτονιά του Columbia Heights ήταν ένας από τους πολλούς στην Ουάσιγκτον, που καταστράφηκε στις ταραχές που ακολούθησαν τη δολοφονία του Martin Luther King Jr. το 1968. Το 1999 άνοιξε το σταθμό του μετρό Columbia Heights, φέρνοντας την περιοχή πίσω στη ζωή.

Η κυβέρνηση του DC διευκόλυνε την ανασυγκρότηση στην περιοχή με την κατασκευή πολλών μεγάλων οικιστικών κτιρίων και εμπορικών χώρων.