Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τη Φλωρεντία σε έναν προϋπολογισμό

Οι επισκέπτες της Φλωρεντίας χρειάζονται έναν ταξιδιωτικό οδηγό που θα τους οδηγήσει μακριά από τις σπάταλες δαπάνες και θα εστιάσει τους πόρους τους στις καλύτερες εμπειρίες. Η Φλωρεντία, γνωστή στους Ιταλούς ως Firenze, είναι μια δημοφιλής τουριστική πόλη πλούσια σε ιστορία και καλλιτεχνικούς θησαυρούς.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Η Φλωρεντία είναι ένας τόπος όπου μεγάλο μέρος της ημέρας σας μπορεί να δαπανηθεί σε εσωτερικούς χώρους, απολαμβάνοντας τα ανεκτίμητα έργα τέχνης και αρχιτεκτονικής που κάνουν τη μεγάλη αυτή πόλη γνωστή.

Πολλοί το βρίσκουν καλύτερα να επισκέπτονται το χειμώνα, όταν τα πλήθη είναι μικρότερα και οι τιμές τείνουν να είναι χαμηλότερες από το καλοκαίρι. Η άνοιξη είναι μια υπέροχη στιγμή για να δείτε την αναγέννηση των κήπων της πόλης και της γύρω περιοχής.

Που να φάω

Για να ξεπεράσετε τη δειγματοληψία η κουζίνα της Τοσκάνης δεν είναι λιγότερο αδιανόητη από την αποτυχία να εκτιμήσετε τη μεγάλη τέχνη της πόλης. Προϋπολογισμός για τουλάχιστον ένα γευστικό γεύμα. Εξοικονομήστε μέχρι να φάτε γεύματα ή πικνίκ. Το Pizza-by-the-slice είναι ένας κοινός προφύλαξη για τον προϋπολογισμό εδώ. Το μαγείρεμα Cucina Povera , που μεταφράζεται σε "μέτρια κουζίνα", περιλαμβάνει μερικά νόστιμα, αν και ανεπιτήδευτα τρόφιμα. Οι προτάσεις για εξαιρετική γευστική εμπειρία αφθονούν εδώ. Οι ντόπιοι δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, οπότε μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

Που να μείνω

Ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο της πόλης τείνουν να έρχονται σε μια premium, αλλά η ταλαιπωρία που συνδέεται με την εξωτερική προσφορές μπορεί να αντισταθμίσει την πρόσθετη δαπάνη. Η Φλωρεντία τείνει να είναι θορυβώδης σε όλες τις ώρες, οπότε οι ελαφρείς στρωτήρες μπορεί να θέλουν να αποφύγουν δωμάτια κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό ή τουλάχιστον να ζητήσουν δωμάτια μακριά από το δρόμο.

Οι προσφορές προϋπολογισμών αφθονούν δυτικά του σταθμού. Τα ξενώνες είναι εύκολο να βρεθούν, καθώς η Φλωρεντία είναι ένας προορισμός που προσελκύει τους ταξιδιώτες με σπαζοκεφαλιές. Άλλοι λιτό ταξιδιώτες μερικές φορές προτιμούν δωμάτια Bed and Breakfast. Συναντήσεις και άλλα Θρησκευτικά Ινστιτούτα είναι καθαρά και σε λογικές τιμές, αλλά αναμένουν να πληρώσουν μετρητά και να τηρήσουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Μια πρόσφατη αναζήτηση στο Airbnb.com περιείχε περισσότερα από 130 ακίνητα σε λιγότερο από $ 30 / νύχτα.

Τριγυρίζω

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες φτάνουν με τρένο. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός ονομάζεται Stazione Centrale di Santa Maria Novella και συχνά συντομογραφείται ως SMN Εδώ μπορείτε επίσης να επιβιβαστείτε σε λεωφορεία που προορίζονται για κοντινές πόλεις όπως η Σιένα και η Πίζα. Το αεροδρόμιο της Πίζας είναι περίπου μία ώρα από τη Φλωρεντία, με συχνές συνδέσεις με το έδαφος. Οι αποστάσεις στο κέντρο της Φλωρεντίας είναι σχετικά μικρές και τα αυτοκίνητα απαγορεύονται από τις περισσότερες από τις βασικές τουριστικές περιοχές.

Τη Φλωρεντία και τις Τέχνες

Η γκαλερί Uffizi και η Accademia Galeria dell είναι δύο από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου. Δυστυχώς, είναι δυνατόν να περάσετε το καλύτερο μέρος μιας ημέρας στη γραμμή για τα εισιτήρια. Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων μέσω TickItaly διατίθενται για κάθε μέρος. Ακόμη και με τα εισιτήρια στο χέρι, πολλοί επισκέπτες περνούν χρόνο σε σειρά περιμένοντας την είσοδο, αφού υπάρχουν όρια στον αριθμό των επισκεπτών που επιτρέπονται μέσα σε οποιαδήποτε στιγμή. Φτάστε νωρίς την ημέρα και θυμηθείτε ότι το Uffizi είναι κλειστό τις Δευτέρες.

Φλωρεντία πάρκα

Μην κάνετε το λάθος να ξοδεύετε όλο το χρόνο σας μέσα σε μουσεία ή καταστήματα. Η Φλωρεντία έχει μερικά όμορφα πάρκα, όπως οι περίφημοι κήποι Boboli.

Θα πληρώσετε ένα μέτριο τέλος εισόδου για να περιπλανηθείτε σε αυτούς τους καλά περιποιημένους λόγους. Το Boboli φιλοξενεί τη γκαλερί Pitti Palace, τη μοναδική κατοικία της οικογένειας των διευθυντών Medici.

Περισσότερες Συμβουλές της Φλωρεντίας

Χρησιμοποιήστε τη Φλωρεντία ως βάση για να εξερευνήσετε την Τοσκάνη

Για προφανείς λόγους, η Φλωρεντία είναι περιφραγμένη με τουρίστες. Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες μικρές, συναρπαστικές πόλεις της Τοσκάνης που δεν ξεπερνούν. Η Σιένα είναι επίσης ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο αλλά αξίζει μια εκδρομή. Τα λεωφορεία κάνουν το ταξίδι 70 χιλιομέτρων (42 μίλια) σε περίπου μία ώρα. Αναζητήστε γρήγορα λεωφορεία για να αποφύγετε πολλαπλές στάσεις κατά μήκος του δρόμου.

Τρώγοντας με ξένους μπορεί να είναι διασκεδαστικό

Πολλά εξαιρετικά μικρά εστιατόρια κάνουν χρήση του περιορισμένου χώρου για να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει συχνά γεμάτους κλίτους και κάθονται μαζί με άλλους επισκέπτες. Απολαύστε την εμπειρία! Μπορείτε να δειπνήσετε με ένα αυτοπεποίθηση "καλλιτέχνης που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί", ο οποίος επισημαίνει αρκετά ενδιαφέροντα εκθέματα που διαφορετικά θα είχαν χαθεί.

Μάθετε λίγα λόγια Ιταλικά

Δεν θα χρειαστείτε μια εκτεταμένη μελέτη της γλώσσας για μια σύντομη επίσκεψη, αλλά περάστε λίγα λεπτά μαθαίνοντας κάποια χρήσιμα λόγια και φράσεις. Είναι το ευγενικό πράγμα που κάνει και συχνά ανοίγει πόρτες που διαφορετικά θα μπορούσαν να παραμείνουν κλειστές. Μερικές χρήσιμες λέξεις: Parlate inglese? (Μιλάτε αγγλικά;) ανά εύνοια, (παρακαλώ) grazie, (ευχαριστώ) ciao, (γεια) quanto; (πόσο;) και scusilo (με συγχωρείτε). Η εκμάθηση των ιταλικών ονομασιών για είδη διατροφής είναι επίσης πολύτιμη μελέτη.

Πάρτε το χρόνο σας για να εξερευνήσετε το Duomo και άλλους θησαυρούς αναγέννησης

Χρειάστηκαν 170 χρόνια για να ολοκληρωθεί ο Duomo, ο απίστευτος καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας. Μην τα βιάζετε μέσα σε 15 λεπτά. Κοιτάξτε την καλλιτεχνία σε κάθε γωνιά. Αυτός είναι ο λόγος που δαπανήσατε τα χρήματά σας για να έρθετε εδώ. Η είσοδος στο Duomo είναι δωρεάν (οι συνεισφορές γίνονται δεκτές), αλλά υπάρχει μικρή επιβάρυνση για την είσοδο στο παρακείμενο Βαπτιστήριο.

Οι καλύτεροι ελεύθεροι χώροι που δεν πρέπει να χάσετε: Ο Duomo, και η θέα από την Piazza Michelangelo

Μπορείτε να πάρετε ταξί στην κορυφή του λόφου αυτού του λόφου νότια του ποταμού Άρνο ή μπορείτε να ανεβείτε με τα πόδια. Και στις δύο περιπτώσεις, θα ανταμειφθείτε με μια εκπληκτική και αξέχαστη θέα της Φλωρεντίας. Είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε, και είναι δωρεάν!