Οδηγός επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Biscayne

Τροπικός παράδεισος στη Νότια Φλόριντα

Γνωρίζατε ότι ακριβώς έξω από την ακτή του Μαϊάμι βρίσκονται πανέμορφοι κοραλλιογενείς ύφαλοι, παρθένα τροπικά νερά και πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πειρατών, ναυάγια και ιθαγενείς Αμερικανοί; Ένα μόνο ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο Biscayne θα αλλάξει τις απόψεις σας πολύ γρήγορα! Αυτός ο θησαυρός είναι ένα από τα εθνικά πάρκα του Μαϊάμι .

Ο Εθνικός Δρυμός του Biscayne βρίσκεται νότια του πολιτιστικού και κοινωνικού κόμβου του Μαϊάμι, όμως η ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική.

Στο Εθνικό Πάρκο Biscayne, μπορείτε να κάνετε αναπνευστήρα και να εξερευνήσετε έναν ωκεανό από πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους και τον πυκνό πληθυσμό της θαλάσσιας ζωής που την κατοικούν ή μπορείτε να επιλέξετε να εξερευνήσετε τα μυστηριώδη δάση μαγκρόβιων που ευθυγραμμίζουν την ακτογραμμή. Δεν έχει σημασία ποια δραστηριότητα επιλέγετε, είστε βέβαιοι να απολαύσετε τη μοναδική ομορφιά του Εθνικού Πάρκου Biscayne.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Αν ψάχνετε για υπαίθριες δραστηριότητες στο Εθνικό Πάρκο Biscayne, τότε θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε όλη την ημέρα απολαμβάνοντας τις υπέροχες ανέσεις αυτού του θησαυρού της νότιας Φλώριδας. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν ενθουσιώδη φύση, τότε αρπάξτε τα εργαλεία σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μερικές από αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες στο εθνικό πάρκο Biscayne:

Εθνικό πάρκο Biscayne Τοποθεσία

Το εθνικό πάρκο Biscayne βρίσκεται στην οδό 9700 SW 328 στο Homestead της Φλόριντα. Το πάρκο βρίσκεται νότια του Μαϊάμι, οπότε αν βρίσκεστε εδώ, τραβήξτε το Florida Turnpike ή το US-1 νότια προς το Homestead. Αν έρχεστε στο Εθνικό Πάρκο Biscayne από το βορρά, μπορείτε να πάρετε το US-1 στο Homestead. Τα σημάδια στο Πάρκο είναι σαφώς σημειωμένα.

Κατασκήνωση στο εθνικό πάρκο Biscayne

Εάν ενδιαφέρεστε για κατασκήνωση στο Εθνικό Πάρκο Biscayne, τότε θα έχετε την επιλογή σας ανάμεσα σε δύο ενώσεις όπου μπορείτε να οργανώσετε τη νύχτα (σημειώστε ότι αυτές οι θέσεις είναι προσβάσιμες μόνο με πλοίο, τα πλοία προς τα νησιά είναι διαθέσιμα για ένα μικρό τέλη). Τέλη για το βράδυ κυμαίνονται από 15 δολάρια για τη νύχτα έως 20 δολάρια ανά διανυκτέρευση αν έχετε το δικό σας σκάφος που χρειάζεται να κολλήσει. Επιπλέον, οι τιμές ομάδας είναι $ 30 ανά διανυκτέρευση.

Κάθε σκάφος που έχει απομείνει στο λιμάνι μετά τις 5 μ.μ. θεωρείται επισήμως επισκέπτης διανυκτέρευσης και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος κατασκήνωσης. Τα τέλη μπορούν να καταβληθούν μόνο σε μετρητά.

Εισαγωγή στο εθνικό πάρκο Biscayne

Δεν υπάρχει τέλος εισόδου στο Εθνικό Πάρκο Biscayne. Οι ηλικιωμένοι ηλικίας άνω των 62 ετών μπορούν να αγοράσουν ένα δολάριο 10 δολ. Το οποίο τους επιτρέπει να απολαμβάνουν μειωμένες τιμές για τις εξόδους διανυκτέρευσης και τα τέλη βαρκών.

Ώρες λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου του Biscayne

Το Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Biscayne είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Τα τμήματα νερού του πάρκου είναι ανοιχτά 24 ώρες.

Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή

Κατά την επίσκεψή σας στο Εθνικό Πάρκο Biscayne, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και άλλα εθνικά πάρκα της περιοχής, όπως το Εθνικό Πάρκο Everglades και το Εθνικό Πάρκο Dry Tortugas. Το πάρκο βρίσκεται επίσης κοντά στο Florida Keys Outlet Centre και το Key Largo . Η επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Biscayne είναι ένα must-do για όποιον βρίσκεται κάτω στη Νότια Φλόριντα. Να είστε βέβαιος να πάρετε την ημέρα για να επισκεφθείτε αυτό το εθνικό θησαυρό, καθώς θα βρείτε πολλές ανέσεις, δραστηριότητες και funQ