Τα καλύτερα εστιατόρια στο Miami του Zagat

Το καλύτερο φαγητό στη Νότια Φλόριντα

Κάθε χρόνο, το Zagat δημοσιεύει τον Οδηγό Zagat στα εστιατόρια του Μαϊάμι, που αναγνωρίζουν οι κριτικοί σε όλο τον κόσμο ως μια αξιόλογη πηγή. Στον φετινό οδηγό, οι ερευνητές του Zagat ονόμασαν αρκετά εστιατόρια του Μαϊάμι ως κορυφές σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Μεθοδολογία έρευνας Zagat

Η μεθοδολογία έρευνας του Zagat βασίζεται σε έμπειρους αναθεωρητές εστιατορίων που ζουν στην περιοχή που αξιολογούν. Χρησιμοποιούν τη γνωστή κλίμακα 30 σημείων Zagat για να αξιολογήσουν κάθε ίδρυμα με τέσσερα κριτήρια:

Τα εστιατόρια του Miami στο Zagat

Για όλες τις λεπτομέρειες, θα χρειαστεί να αγοράσετε τον Οδηγό Zagat. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές τους για να βοηθήσουν στην όρεξή σας! Εάν σας αρέσουν αυτές οι επιλογές του Zagat, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τις απόψεις μου σχετικά με αυτό το θέμα στα Top Ten Restaurants του Μαϊάμι . Όποια και αν είναι η φαντασία σας, ο οδηγός Zagat για εστιατόρια στο Μαϊάμι προσφέρει εξαιρετικές συμβουλές για τις επιλογές φαγητού στη Νότια Φλόριντα. Εκτός από αυτές τις μεγάλες επιλογές Miami, θα βρείτε συμβουλές από τους κριτικούς του Zagat για τα καλύτερα εστιατόρια που θα επισκεφτείτε στο Fort Lauderdale και σε άλλες περιοχές της περιοχής μας. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε ένα ίδρυμα που έχει αναθεωρηθεί από το Zagat, θα πρέπει να ελέγξετε σίγουρα το βιβλίο πριν πραγματοποιήσετε κράτηση!