Επισκεφτείτε την Universal Orlando τον Ιανουάριο

Χαμηλά επίπεδα πλήθους, Μεγάλος καιρός και εποχιακά γεγονότα

Εάν θέλετε να απολαύσετε το Universal Orlando, όταν οι θερμοκρασίες του είναι λιγότερο ψυχρές και οι θερμοκρασίες της Φλώριδας είναι πιο δροσερές, τότε κατευθυνθείτε προς τα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα του Ιανουαρίου - αν μπορείτε να ξεφύγετε από την εργασία ή το σπίτι σας, είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για επίσκεψη.

Αν και υπάρχουν πολλά Χριστουγεννιάτικα γεγονότα τον Δεκέμβριο και τα γεγονότα του Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο , το Universal Orlando προσφέρει επίσης στους επισκέπτες πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες και ειδικές περιόδους τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένης της Πρωτοχρονιάς (πρέπει να είναι 21 ετών και άνω).

Διαβάστε το υπόλοιπο του οδηγού μας και σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Universal Studios στο Ορλάντο, Φλόριντα, ώστε να μπορείτε να γνωρίσετε τα λιγότερα πλήθη της σεζόν, λιγότερα περιμένοντας τις γραμμές και τον όμορφο παράκτιο «χειμερινό» καιρό.

Ειδικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα τον Ιανουάριο

Δαχτυλίδι στο νέο έτος με ένα πάρτι rockin στο Universal CityWalk. Αυτή η εκδήλωση διαθέτει ζωντανή μουσική, εξαιρετικό φαγητό και ειδικά πάρτι σε όλα τα κλαμπ του CityWalk. Σημειώστε ότι το πάρτι της Πρωτοχρονιάς είναι για τους επισκέπτες 21 και άνω και απαιτείται ξεχωριστό εισιτήριο από την είσοδό σας στο Universal Studios.

Εσπεριδοειδή μεταξύ της φρενίτιδας της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και των εορτασμών διασκέδασης του Mardi Gras, ο Ιανουάριος δεν έχει πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις μετά την έναρξη του νέου έτους, οπότε κατευθυνθείτε στο Universal Orlando τον Ιανουάριο εάν θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα πάρκα άνεση χωρίς τα πλήθη.

Υπάρχουν επίσης μερικά μεγάλα πακέτα έκπτωσης διαθέσιμα αυτή τη φορά του έτους για να αναπληρώσετε την περίοδο διακοπής της τουριστικής περιόδου, οπότε φροντίστε να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας γύρω από ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Καιρός και πλήθη στο Ορλάντο

Ο Ιανουάριος είναι μια από τις πιο ωραίες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε το Universal Orlando, οπότε θα χρειαστεί να συσκευάσετε ένα σακάκι ή πουλόβερ και να αποφύγετε τις βόλτες με νερό το πρωί και το βράδυ, όταν μπορεί να είναι πολύ δροσερό για να τις απολαύσετε. Περιμένετε ζεστές μέρες και δροσερές νύχτες τον Ιανουάριο. ενώ δεν συμβαίνει συχνά, ο Ορλάντο μπορεί να δει κάποιο παγετό αυτή τη φορά του χρόνου, οπότε πακέτο ανάλογα.

Ο Ιανουάριος είναι επίσης ένας από τους λιγότερο δραστήριους χρόνους του χρόνου για να επισκεφθείτε το Ορλάντο της Φλώριδας, οπότε θα πρέπει να επωφεληθείτε από τα χαμηλά επίπεδα πλήθους αυτού του μήνα και να απολαύσετε τα αξιοθέατα όπως οι εκπληκτικές περιπέτειες του Spider-Man με ελάχιστη αναμονή στη σειρά.

Δεν χρειάζεται να πεθάνετε σε ένα μπροστινό μέρος της γραμμής να περάσει αυτό το μήνα, καθώς οι γραμμές θα είναι λογικές και στις δύο Νήσους Περιπέτειας και Universal Orlando, αλλά θα θελήσετε να αγοράσετε το εισιτήριο πολλαπλών πάρκων, ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε το δημοφιλές Hogwarts ' Express μεταξύ των δύο θεματικών πάρκων. Το σιδηροδρομικό αξιοθέατο που συνδέει το σταθμό Hogsmeade στα Νησιά περιπέτειας με το σταθμό King's Cross στην περιοχή του Universal Studios του Λονδίνου θα πρέπει να είναι λιγότερο γεμάτο αυτή τη χρονική περίοδο.

Επιπλέον, αν και τα εστιατόρια και τα μπαρ κατά μήκος του Universal CityWalk ενδέχεται να είναι λιγότερο γεμάτα τον Ιανουάριο, θα θέλετε να κρατήσετε κράτηση εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμη θέση για δείπνο - παρά τους χαμηλών τουριστικών αριθμών αυτή τη φορά του χρόνου, πολλά εστιατόρια γεμίζετε γρήγορα το δείπνο.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα