Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ 2017: MTL à Table

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Πίνακας 2017: Στην αρχή

Μετά από χρόνια ζωής στις σκιές της Εβδομάδας Εστιατορίων της Νέας Υόρκης και ακόμη και στο Winterlicious του Τορόντο, η Εβδομάδα Εστιατορίων του Μόντρεαλ τελικά έγινε μια γεμάτη πραγματικότητα το 2012.

Λέω ότι ο όμιλος Αντωνόπουλος, μια γνωστή οικογενειακή επιχείρηση που κατέχει μια χούφτα εστιατόρια και boutique ξενοδοχεία στο Παλιό Μόντρεαλ, ξεκίνησε το 2008 και ξεκίνησε με το Le Happening Gourmand , ένα ετήσιο γεγονός που μοιράζεται την ίδια μορφή με την MTL à Table αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για μια άλλη τοπική οικογενειακή επιχείρηση που να μιμείται τον όμιλο Αντωνόπουλου με το Le Chop . Έτσι, θα μπορούσατε να πείτε ότι έχουμε δύο , αν όχι τρεις, εβδομάδες εστιατορίων στο Μόντρεαλ. Για μια πόλη που συχνά ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα εστιατόρια ανά κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη μητροπολιτική περιοχή στη Βόρεια Αμερική, αυτό δεν είναι εκπληκτικό.

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Table: έκδοση 2017

Το 2017, το MTL à Table πραγματοποιείται από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου 2017 και προτείνει καταλύματα table d'hôte που δημιουργήθηκαν από 150 εστιατόρια που συμμετείχαν σε όλη την πόλη. Σημειώστε ότι μέχρι την έκδοση του 2016, το αγγλικό όνομα MTL à Table ήταν το Taste MTL. Μερικά από τα αγαπημένα μου από προηγούμενες ή / και σήμερα εκδόσεις περιλαμβάνουν:

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Table: Τι είναι ακριβώς

Το MTL à Table είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα εστιατόρια του Μόντρεαλ, πολλά από τα οποία είναι πολυτελή, σε προσιτές τιμές.

Το 2017, τα περισσότερα table d'hôte μενού κυμαίνονται από $ 21 έως $ 41. Σημειώστε ότι οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους φόρους, τις άκρες και το κρασί (εκτός εάν ένα συγκεκριμένο εστιατόριο λειτουργεί σαν ένα δικό σας κρασί).

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Πίνακας: Πώς λειτουργεί

Οι κρατήσεις είναι πιο συχνά από ό, τι δεν είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση ενός τόπου στο εστιατόριο της επιλογής σας.

Απλά συμβουλευτείτε τον ιστότοπο MTL στο τραπέζι για μια κρυφή ματιά στις πληροφορίες επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντος εστιατορίου και ειδικά σχεδιασμένο μενού για την εβδομάδα Εστιατόριο του Μόντρεαλ.

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Table: Πού συμβαίνει

Τα συμμετέχοντα εστιατόρια το 2017 βρίσκονται ως επί το πλείστον σε κεντρική τοποθεσία. Οι ακόλουθες γειτονιές του Μόντρεαλ καλύπτονται:

Εβδομάδα Εστιατόριο Μόντρεαλ MTL à Πίνακας: Μικρά Προβλήματα

Μια κοινή παρατήρηση σε ένα τέτοιο γεγονός περιστρέφεται γύρω από το μέγεθος της μερίδας. Έχοντας τον εαυτό μου ένα μικρότερο από το αναμενόμενο γεύμα από αυτό που συνήθως σερβίρεται, τα μεσημεριανά γεύματα και ορεκτικά μειώθηκαν κατά το ήμισυ και η κύρια πορεία ήταν μικρή και έπειτα μια άλλη που ήταν γεμάτη με ελλείποντα συστατικά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι αναγνώστες για να επιβεβαιώσουν ότι άλλοι έχουν αναφέρει παρόμοιες εμπειρίες, ίσως χρειαστεί να υπολογίσετε το κόστος ενός επιπρόσθετου ορεκτικού ή πλάκας πιάτου για να είναι πλήρως κορεσμένο. Απλά κρατήστε αυτό το μυαλό και θα αποφύγετε την απογοήτευση καθώς περπατάτε σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία έχοντας πλήρη επίγνωση του ότι οι μερίδες μπορεί να είναι μικρότερες από τις αναμενόμενες.

Συμβουλευτείτε τον δικτυακό τόπο MTL à Table για λεπτομέρειες σχετικά με τα εστιατόρια που συμμετέχουν και τα μενού του Montreal Restaurant Week.

Αυτό το προφίλ πίνακα MTL έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. Σημειώστε ότι MTL à πίνακα δεν χρεώθηκε τέλη ούτε ήταν οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση ή ο οργανισμός που είναι εισηγμένες στο About.com Montreal χρεώνεται μια αμοιβή για την ένταξή του στο δίκτυο. Να αποτύχει να αποκαλύψει εμφανώς ότι μια επιχείρηση προσέφερε ένα προϊόν / υπηρεσία δωρεάν για λόγους αναθεώρησης και να αποτύχει να αποκαλύψει ότι μια επιχείρηση που πληρώνεται ή / και ανταλλάσσεται ευνοεί να εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα, blog ή άλλο μέσο είναι παραβιάσεις δημόσιας εμπιστοσύνης που δεν είναι ανεκτή στο μόντρεαλ. Οι εμπειρογνώμονες του dki.info υπόκεινται σε αυστηρή ηθική και πλήρη πολιτική αποκάλυψης, ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.