Ο διάδρομος Southport του Σικάγου είναι γεμάτος εκπλήξεις

Από τις μοναδικές μπουτίκ στα μοντέρνα ταβερνάκια, η μικροσκοπική γειτονιά είναι ο παράδεισος του αγοραστή

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται γενικά τη γειτονιά Lakeview του Σικάγου, δύο εικόνες έρχονται αμέσως στο μυαλό: το Wrigley Field του Chicago Cubs και η φανταστικά φανταστική περιοχή γνωστή ως Boystown . Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα, ιδιαίτερα ένα ζωντανό μικρό τμήμα που ονομάζεται Διάδρομος Southport.

Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή κέρδισε δυναμική ως μια μοντέρνα εμπορική περιοχή, προσφέροντας ένα ωραίο μείγμα δημοφιλών αλυσίδων καθώς και ανεξάρτητα ιδιόκτητα καταστήματα και μπουτίκ. Ο διάδρομος, φυσικά, δίνει στους αγοραστές έξω από την πόλη την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την εμπορική περιοχή Mag Mile και σε μια πραγματική γειτονιά του Σικάγο . Όσοι ψάχνουν για διαμονή στην περιοχή μπορούν να επιλέξουν από όσους αγαπούν το Chicago Guest House , το City Suites Hotel , το Old Chicago Inn και το The Willows Hotel .

Το κοινό-στόχος αγορών στο Southport Corridor είναι κυρίως θηλυκό, αλλά επίσης αποτελείται από τα προς τα πάνω κινητά, μοντέρνα και οικογενειακά προσανατολισμένα. Αυτοί οι αγοραστές είναι επίσης έντονα αφοσιωμένοι στην υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων, γι 'αυτό αποφασίσαμε να προβάλλουμε τις καλύτερες μπουτίκ που ανήκουν στο Σικάγο στην περιοχή. Και επειδή κανένας καλός αγοραστής δύναμης δεν μπορεί να διατηρήσει μόνο την αδρεναλίνη, έχουμε συμπεριλάβει έναν οδηγό για τα καλύτερα στοιχήματα σχετικά με το πού θα δειπνήσετε και θα πιείτε στην περιοχή.