Ο οδηγός σας για τους αερολιμένες του Λος Άντζελες

LAX, Οντάριο, Burbank ή Orange County: σε ποιο θα πρέπει να πετάξετε;

Όταν σχεδιάζετε ταξίδι στο Λος Άντζελες, η πρώτη σας κλίση μπορεί να είναι να ελέγξετε τις τιμές των πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX). Αν και είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην περιοχή του Μεγάλου Λος Άντζελες , δεν είναι η μόνη πύλη σας στη Νότια Καλιφόρνια - ειδικά εάν το ταξίδι σας περιλαμβάνει τη μετάβαση στο Auto Club Speedway, τη Disneyland ή την επίσκεψη στην εσωτερική αυτοκρατορία.

Το LAX είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο, εξυπηρετώντας ως κόμβο και των τεσσάρων μεγάλων αμερικανικών αερομεταφορέων και της Alaska Airlines, με πάνω από 80 εκατομμύρια επιβάτες να διέρχονται από τους εννέα τερματικούς σταθμούς. Είναι επίσης ένα από τα πιο αργά για να μπει μέσα και έξω, με τις περισσότερες πιθανότητες για καθυστερήσεις. Όλο και περισσότερο, οι ταξιδιώτες επωφελούνται από τις πτήσεις προς τα άλλα τέσσερα μεγάλα αεροδρόμια της περιοχής του Λος Άντζελες: το διεθνές αεροδρόμιο Bob Hope / Burbank, το αεροδρόμιο Long Beach, το αεροδρόμιο John Wayne και το διεθνές αεροδρόμιο του Οντάριο.

Κανένας αερολιμένας δεν είναι σταθερά φτηνότερος, επομένως πληρώνει για να συγκρίνει τις τιμές κάθε φορά που πετάτε. Λαμβάνετε υπόψη τυχόν επιπλέον κόστος που μπορεί να προκύψει από ένα πιο απομακρυσμένο αεροδρόμιο προς τον τελικό προορισμό σας. Αυτό που εξοικονομείτε σε αεροπορικά εισιτήρια, μπορεί να καταλήξετε να πληρώνετε για υψηλότερα τέλη μεταφοράς με λεωφορείο ή ταξί αν δεν ενοικιάζετε αυτοκίνητο.

Ανάλογα με το πού ταξιδεύετε, το LAX μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή - αλλά αν το ταξίδι σας σας μεταφέρει από το Λος Άντζελες, μπορείτε μερικές φορές να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο και χρήματα πετώντας σε ενα εναλλακτικό αερολιμένα. Πριν να κλείσετε το εισιτήριό σας, εδώ είναι οι πέντε επιλογές σας