Γύρω από το Λος Άντζελες

LA Αεροδρόμιο και άλλες μεταφορές

Οδήγηση στο Λος Άντζελες
Το LA έχει περισσότερο από το μερίδιο της κυκλοφοριακής συμφόρησης από πάρα πολλά αυτοκίνητα στο δρόμο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να πλοηγηθεί από πολλές άλλες μεγάλες πόλεις και για τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά για οικογένειες, είναι ο πιο πρακτικός και οικονομικός τρόπος για να φτάσετε . Αν είστε εκφοβισμένοι από την οδήγηση στο Λος Άντζελες και ακόμα και αν δεν είστε, δείτε τον οδηγό μου για το Driving in Los Angeles για να δείτε πώς κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά στο Λος Άντζελες.

Αν έχετε πρόσβαση στο Internet, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους Χάρτες Κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες σε πραγματικό χρόνο.

Νοικιασμένο αυτοκίνητο
Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν καταστήματα στο LAX και στα άλλα αεροδρόμια της περιοχής . Είναι πιο αποτελεσματικό να κάνετε τις κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων εκ των προτέρων, είτε online είτε τηλεφωνικά. Τα μέρη ενοικίασης αυτοκινήτων στο LAX είναι off-site. Τα λεωφορεία παραλαμβάνουν μπροστά από όλα τα τερματικά κάτω από τα καθορισμένα σήματα. Στο τερματικό άφιξης διατίθενται τηλεφωνικά παραχωρημένα για να καλέσετε για παραλαβή. Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται επίσης σε πολλά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία.
Αναζητήστε Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες

Δημόσιες συγκοινωνίες
Μπορείτε να πάρετε σχεδόν οπουδήποτε στο Λος Άντζελες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά το σύστημα είναι μάλλον δύσκαμπτο και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι κάθονται στην κυκλοφορία LA. Αλλά αν έχετε περισσότερο χρόνο από τα χρήματα, το δελτίο 7 ημερών θα σας μεταφέρει σε όλο το LA στις 5 γραμμές του μετρό και σε δύο συστήματα λεωφορείων. Υπάρχουν πρόσθετα τέλη για τη μεταφορά στις άλλες 20 τοπικές εταιρείες λεωφορείων και διαμετακόμισης που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή LA.

Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να πάρετε το μετρό όλος ο τρόπος από LAX σε οπουδήποτε δεν βρίσκεται απευθείας στην Πράσινη Γραμμή. Υπάρχει σχεδόν πάντα μια καλύτερη επιλογή, όπως η λήψη του λεωφορείου Union Station FlyAway (βλ. Παρακάτω) σε ένα από τα σημεία απόρριψης και η λήψη μιας υπηρεσίας rideshare (βλ. Παρακάτω) ή του μετρό από εκεί.
Διαβάστε για το πώς να οδηγήσετε το LA Metro .

Αεροδρόμιο FlyAway Λεωφορείων
Το LAX FlyAway είναι μια υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που παρέχει μη σταματήσει τη μεταφορά μεταξύ LAX και καθορισμένων στάσεων λεωφορείων σε 5 συνοικίες LA όπως Union Station , σιδηροδρομικό σταθμό Downtown του Λος Άντζελες και μετρό, Hollywood, Santa Monica , Van Nuys και Westwood (UCLA). Περισσότερα για την υπηρεσία LAX FlyAway.

Μεταφορές από αεροδρόμια του ξενοδοχείου
Τα ξενοδοχεία κοντά στα αεροδρόμια προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για τη μεταφορά των επισκεπτών από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο. Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν τακτικά δρομολόγια για τοπικά τουριστικά αξιοθέατα και παραλίες. Μπορεί να υπάρχει χρέωση. Ορισμένα ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας προσφέρουν δωρεάν εξερχόμενη υπηρεσία λιμουζίνα σε προορισμούς εντός δύο ή τριών μιλίων.

Χρησιμοποιώντας εφαρμογές Rideshare στο LA

Οι εφαρμογές Rideshare σας συνδέουν με τους τακτικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα για να σας κάνουν μια βόλτα. Οι οδηγοί και τα αυτοκίνητα ελέγχονται και μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία του οδηγού, του αυτοκινήτου και της τιμής, προτού συμφωνήσετε να σας παραλάβουμε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των εφαρμογών Rideshare για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε στο Λος Άντζελες. Η Lyft και η Uber μπορούν τώρα να πάρουν και στο LAX.

Κοινόχρηστα λεωφορεία με ιππασία
Αρκετές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες από το σπίτι από πόρτα σε πόρτα από και προς το αεροδρόμιο προς τον συγκεκριμένο προορισμό σας. Το SuperShuttle και το Prime Time Shuttle είναι δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες και το Shuttle2LAX είναι ένας σταθερός παροπλισμός των παρόχων μεταφοράς.

Οι εκπτώσεις είναι συχνά διαθέσιμες εάν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο. Για ένα ή δύο άτομα, ένα λεωφορείο μπορεί να είναι οικονομικό, αλλά για 3 ή περισσότερα, πιθανότατα θα φτάσετε εκεί που θα φτάσετε φθηνότερα και ταχύτερα με ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ταξί
Υπάρχουν 9 εταιρείες ταξί που εξυπηρετούν την πόλη του Λος Άντζελες, με επιπλέον εταιρείες που εξυπηρετούν άλλες πόλεις του Λος Άντζελες και Orange County. Τα ταξί με το επίσημο City of Los Angeles Taxicab Seal είναι ασφαλισμένα, ελέγχονται τακτικά και έχουν εκπαιδευμένους οδηγούς. Όλα τα ταξί με άδεια χρήσης έχουν μετρητές, αλλά μπορούν να προσφέρουν ένα κατ 'αποκοπή ποσό για ταξίδια από LAX στο Downtown LA . Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα ταξί από το Λος Άντζελες. Κάντε κλικ εδώ για τρέχοντα ναύλα ταξί στην πόλη του Λος Άντζελες. Υπάρχουν στάσεις ταξί σε λίγα σημεία στο Χόλιγουντ και κοντά σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα και τώρα μπορείτε να βρείτε ταξί ταξί στο Hollywood & Downtown, αλλά όχι σε πολλά άλλα μέρη της πόλης.

Αν δεν έχετε smartphone, ζητήστε βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου, του εστιατορίου ή του νυχτερινού κέντρου για να καλέσετε μια καμπίνα πριν εγκαταλείψετε τις εγκαταστάσεις.

Μίσθωση λιμουζίνας ή οδηγού

Εάν χρειάζεστε την ευκολία ενός αυτοκινήτου στο σπίτι σας και καλείτε χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με το χώρο στάθμευσης, μπορείτε να νοικιάσετε λιμουζίνα ή να νοικιάσετε οδηγό για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας για εσάς. Δείτε πώς .

Χάρτες

Ένας καλός χάρτης είναι μια αναγκαιότητα για να φτάσετε στο LA. Υπάρχουν πολλοί Online Χάρτες που μπορούν να σας δώσουν εξαιρετικούς χάρτες και κατευθύνσεις προορισμού-προορισμού. Υπάρχουν αρκετοί διπλοί, διπλωμένοι χάρτες. Τα καλύτερα αυτά είναι ειδικά για το τμήμα της πόλης. Εάν όλα τα LA είναι σε ένα χάρτη, δεν θα υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για πραγματικά να περιηγηθείτε στους δρόμους της LA. Εάν πρόκειται να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες ή να χρειαστεί να οδηγήσετε σε πολλούς πιο σκοτεινείς προορισμούς, ο ισχυρός Οδηγός Thomas για το Λος Άντζελες και τις Orange County σπάει την περιοχή σε περισσότερες από 100 σελίδες με ευρετήριο.

GPS πλοήγησης και κινητά τηλέφωνα με GPS χαρτογράφηση είναι τεράστιοι εξοικονομητές χρόνου στην κυκλοφορία LA και πιο αποτελεσματική ότι χάρτες χαρτιά, αλλά δεν είναι πάντα 100% ακριβή. Σε λίγα μέρη, όπως το ταξίδι στα φαράγγια Malibu ή σε ορισμένα μέρη του Griffith Park, μπορεί να χτυπήσετε μια νεκρή ζώνη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο GPS.

Περισσότερα για την επίσκεψη LA χωρίς αυτοκίνητο