Λος Άντζελες County Fair 2017

Ένα μικρό κομμάτι της χώρας στο Λος Άντζελες

Όταν σκέφτεστε το LA, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται ζώα αγροκτήματος ή διαγωνισμούς ψησίματος πίτας, αλλά τα έχουμε. Ναι, σίγουρα το κάνουμε. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Κομητείας του Λος Άντζελες. Όχι όλος ο νομός είναι αστικός, έτσι οι ντόπιοι αγρότες φέρνουν τα κουνέλια, τις κατσίκες και τους χοίρους τους για να δείξουν το μεγαλύτερο και καλύτερο τους. Τα Quilters και οι κατασκευαστές μαρμελάδας μαστίζουν τα καλύτερα μοτίβα και τις συνταγές τους. Μπορείτε να μάθετε για τη βιολογική γεωργία και την κηπουρική και πώς να μαγειρεύετε αυτά τα λαχανικά που δεν έχετε δει ποτέ πριν.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να γεμίσετε τον εαυτό σας με τα πόδια γαλοπούλας, τη βαθιά τηγανητά Oreos και το μπισκότο που καλύπτεται με σοκολάτα, το κατάστημα μέχρι να πέσετε στις εκθεσιακές αίθουσες, να κάνετε βόλτες με καρναβάλι, να παρακολουθήσετε θαλάσσια λιοντάρια και πειρατές και να περάσετε νυχτερινές συναυλίες. Το αγαπημένο μου πράγμα εξακολουθεί να βλέπει τους έφηβους της πόλης να παίρνουν εαυτές με τα ζώα εκτροφής. Εδώ είναι τι νέο υπάρχει και ποιος παίζει φέτος στην LA County Fair.

Τα βασικά:

Πότε: Σάββατο 1-24, 2017
Ωρες:

Είσοδος: Ενήλικες $ 14 καθημερινές / $ 20 Σαββατοκύριακα / αργίες; Ηλικιωμένοι 60+ $ 10 / $ 15; Παιδί 6-12 $ 8 / $ 12; 5 και κάτω από το Free. $ 29.99 Season Pass. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για τις τιμές και τις προσφορές.

Ελέγξτε Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης.
Jurassic Planet και The Igloo απαιτούν χωριστά εισιτήρια αξίας $ 5 το καθένα για ηλικίες 6 και άνω.
Carnival Ride Τα εισιτήρια ή τα wristbands είναι επιπλέον.
Τοποθεσία: Το Fairplex στο Pomona, 1101 W. McKinley Ave, Pomona, CA 91768, έξω από το 10 αυτοκινητόδρομο, έξοδο Fairplex Drive ή White Ave.


Χώρος στάθμευσης: $ 15, $ 25 VIP / Πύλη 17 & 9 όταν είναι διαθέσιμο, $ 30 valet στην Πύλη 3. $ 60 περνάει εποχή
Δημόσιες συγκοινωνίες : Τα τρένα Metrolink τρέχουν από το Union Station στο Λος Άντζελες μέχρι το σταθμό Fairplex. Υπάρχει ένα λεωφορείο από το σταθμό στην είσοδο πεζών της Κίτρινης Πύλης. Το λεωφορείο Foothill Transit 197 μεταβαίνει επίσης από το σταθμό στο Fairplex.
Μια στάση Yellow Cab είναι έξω από την Πράσινη Πύλη.
Υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις:
Αναπηρικά καροτσάκια, σκούτερ, καροτσάκια, διπλά καροτσάκια, βαγόνια και ντουλάπια είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στις κίτρινες, μπλε και πράσινες πύλες.
Η υπηρεσία ελέγχου πακέτων διατίθεται στο περίπτερο.
ATMS (Interlink, Cirrus) και ελέγξτε τις υπηρεσίες εξαργύρωσης είναι διαθέσιμες.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ:

ΟΛΑ ΤΑ ΗΜΕΡΑ Εισιτήρια: $ 12 / ενήλικα $ 6 / παιδικά εισιτήρια κάθε μέρα είναι διαθέσιμα στα συμμετέχοντα σούπερ μάρκετ Vons, Albertsons και Cadenas.

Costco Special : 59,99 δολάρια για 4 εισιτήρια για ενήλικες, 1 κάρτα στάθμευσης και 44 εισιτήρια για βόλτες και παιχνίδια (οι βόλτες και τα παιχνίδια απαιτούν πολλαπλά εισιτήρια). Διαθέσιμα καταστήματα και στο Costco.com από τις 16 Αυγούστου.

Τετάρτη

Πέμπτη

Happy Hour - 2 δολάρια από τα σιντριβάνια, το Draft Beer & Margarita κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Σκηνές από Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Εκπτώσεις και παραστάσεις κοινοτικής ημέρας - η κομητεία LA County προσφέρει μειωμένες εισόδους στους κατοίκους των γύρω κοινοτήτων κατά την καθορισμένη ημέρα της κοινότητας τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης μια κοινοτική παρέλαση και παρουσιάσεις κοινοτικών ήρωων.

Εβδομάδα για τους Ηρώους: 7-11, 2016, $ 2 εισδοχή για ενεργό και συνταξιούχο στρατό, αποθεματικά, πυρκαγιά, αστυνομία και παραϊατρικό με ID και 1 επισκέπτη.
Πρόσθετες προσφορές στο Costco, στο μετρό, στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της O'Reilly και στον βασιλιά Taco.


Επίσημος ιστότοπος LA County Fair

Τι νέο υπάρχει στην έκθεση La County για το 2017

Δημοφιλή σημεία της LA Fair

Εκτός από τις νέες προσθήκες και ενημερώσεις στην προηγούμενη σελίδα, εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά ακόμα πιο διασκεδαστικά πράγματα που θα βρείτε στην Έκθεση County of Los Angeles.

Λα Κορούνια Τραγουδιού Συναυλίες και θέαματα 2017

Η γενική είσοδος στις συναυλίες περιλαμβάνεται στη δίκαιη είσοδο. Οι προκαθορισμένες θέσεις για συναυλίες απαιτούν πρόσθετη χρέωση ($ 44 - $ 165). Φέτος τα εισιτήρια συναυλιών σας περιλαμβάνουν Fair admission. Ένας περιορισμένος αριθμός ελεύθερων προκαθορισμένων εισιτηρίων καθισμάτων διατίθεται στο περίπτερο εισιτηρίων της Floral Lane απέναντι από το box office του Grandstand που αρχίζει στις 2 μ.μ. από την ημερομηνία της παράστασης.

Όλες οι εκδηλώσεις του Grandstand ξεκινούν στις 7:30 μ.μ. και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε Εισιτήρια Online.

Σεπ 1, Παρ - Αγαπώ την περιήγηση της δεκαετίας του '90 με Salt-N-Pepa

2 Σεπτεμβρίου, Σάβ - Hunter Hayes, Frankie Ballard, Lauren Alaina

3 Σεπτεμβρίου, Κυρ - Χουάνες

4 Σεπτεμβρίου, Mon - Boyz II Men & Kenny "Babyface" Edmonds

7 Σεπτεμβρίου, Τρι - Τσάρλυ Ουίλσον, Τζόνι Γκιλ

8 Σεπτεμβρίου, Παρ - Παττί Λαμπέλ και Βασίλισσα Λατίφα

9 Σεπτεμβρίου, Sat - Trace Adkins

Σεπ 10, Κυρ - La Arrolladora / Banda El Limon

Σεπ 14, Thu - Οι Ψίθυροι και τα Στυλίστικα με τον Lenny Williams

15 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη - πέμπτη αρμονία

16 Σεπτεμβρίου, Σάβ - Στυξ / Κάνσας

17 Σεπτεμβρίου, Κυρ - Ramon Ayala y sus Bravos del Norte

22 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη - Πόλεμος και Πύργος Ισχύος

23 Σεπτεμβρίου, Σάββατο - Σικάγο

Σεπ 24, Sun - Migos

Λάβετε Εισιτήρια Online

Άλλες δίκαιες ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Baptist Tribute, το High School Marching Band Competition και το Nightclub Gears Gears Nightclub.

Ειδικές εκδηλώσεις στην Έκθεση County του Λος Άντζελες 2017

Συγκροτήματα μπάντας, παρελάσεις, διαγωνισμούς μαγειρικής και πολλά άλλα

High School Competition Marching Band - συγκροτήματα ανταγωνίζονται σε όλη την Έκθεση, ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για τις ημερομηνίες και τις ώρες παρέλασης.

Μαγειρικοί διαγωνισμοί - Οι σεφ και οι μαγειρευτές μαγειρεύουν σε όλες τις κατηγορίες από πίτες, μπισκότα τσιπς σοκολάτας και μπισκότα σε μπάρμπεκιου, tamales και όλα τα μπέικον.

Οι Διαγωνισμοί Παιδιών της Αμερικής είναι εκπαιδευτικοί και δημιουργικοί διαγωνισμοί για παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι το λύκειο.

Εκπτώσεις και παραστάσεις κοινοτικής ημέρας - η κομητεία LA County προσφέρει μειωμένες εισόδους στους κατοίκους των γύρω κοινοτήτων κατά την καθορισμένη ημέρα της κοινότητας τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης μια κοινοτική παρέλαση και παρουσιάσεις κοινοτικών ήρωων.

Μια εβδομάδα για τους ήρωες , 6-10 Σεπτεμβρίου 2017, όλα τα ενεργά και συνταξιούχα στρατεύματα, τα αποθέματα, η αστυνομία, οι πυροσβέστες και οι παραϊατρικοί με έγκυρη ταυτότητα, μπορούν να παρακολουθήσουν την Έκθεση με έναν επισκέπτη για μόλις 2 δολάρια το καθένα. $ 1 από κάθε είσοδο θα δοθεί στο Έργο του Vet Hunter.