Εταιρείες δημόσιων μεταφορών που εξυπηρετούν το LA

Λος Άντζελες Δημόσια διαμετακόμιση

Δεν υπάρχει ούτε μία εταιρεία δημόσιας συγκοινωνίας που να εξυπηρετεί όλα τα Λος Άντζελες. υπάρχουν δεκάδες. Τα τρένα μπορεί να είναι Metro, MetroLink ή Amtrak, ανάλογα με το πόσο μακριά πηγαίνετε. Τα λεωφορεία από κάθε μικρότερη πόλη και το γειτονικό νομό διαθέτουν λεωφορεία που φέρνουν τους κατοίκους τους στο Λος Άντζελες. Σταθείτε σε μια γωνιά στο Downtown LA και θα δείτε τα λεωφορεία από 10 εταιρείες να σταματούν στην ίδια γωνία μέσα σε 15 λεπτά.

Εδώ είναι οι υπηρεσίες λεωφορείων και τρένων που μπορούν να σας πάρουν από όπου και αν βρίσκεστε όπου θέλετε να βρίσκεστε στην περιοχή του LA. Πολλά από αυτά έχουν ενσωματωθεί στους Χάρτες Google ή στους Χάρτες Bing, αλλά δεν σας δίνουν πάντα την πιο λογική διαδρομή, οπότε καλέστε μερικές φορές τον αριθμό υπηρεσίας για τη συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία αναχωρείτε, για να έχετε μια πιο αποτελεσματική διαδρομή. Επισκεφθείτε το LA Public Transit Guide για περισσότερες συμβουλές για να φτάσετε στο LA με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σημείωση: Ορισμένα συστήματα λεωφορείων περιοχής LA δεν λειτουργούν κατά τις αργίες.

Intercity και της διακρατικής σιδηροδρομικής υπηρεσίας Amtrak .

Αρχή διαμετακόμισης της κοιλάδας του Antelope - Υπηρεσία λεωφορείων στο βόρειο Λος Άντζελες

Burbank Local Transit - Σερβίρετε την περιοχή Burbank με λεωφορείο προς το αεροδρόμιο Bob Hope Burbank, το σταθμό Burbank Metrolink και το σταθμό του μετρό Red Line του Βόρειου Χόλιγουντ για ταξίδια στο Χόλιγουντ και στο κέντρο του LA.

Carson Circuit - Πολλαπλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν την πόλη του Carson και συνδέονται με την γραμμή του μετρό Blue Line.

Εμπόριο (City of) - Περιλαμβάνει δρομολόγια για καθημερινά δρομολόγια καθημερινά, εκκλησία της Κυριακής και εμπορική διαδρομή, καθώς και την Ακρόπολη Express Route μεταξύ του Downtown LA και των αγορών Citadel.

Το Culver City εξυπηρετεί την πόλη Culver με συνδέσεις με τη Βενετία, τη Μαρίνα ντελ Ρέι, το Playa Vista, το Westwood, το Century City και το LAX, συνδέοντας την γραμμή Metro Expo στην πόλη Culver City και την πράσινη γραμμή του μετρό κοντά στο LAX.

El Monte Transit Services - Λειτουργεί πέντε δρομολόγια στην πόλη του El Monte. Προσφέρουν επίσης υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το σταθμό Metrolink και τον σταθμό λεωφορείων El Monte σε διάφορες επιχειρηματικές περιοχές της πόλης.

Foothill Transit - Συντηρεί τις κοιλάδες San Gabriel και Pomona με 39 γραμμές λεωφορείων σε 22 πόλεις, καλύπτοντας μια περιοχή που εκτείνεται από το κέντρο του Λος Άντζελες προς τη νοτιοδυτική περιοχή San Bernardino.

Glendale Bee Line - Επτά γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν την πόλη της Glendale και τη διασύνδεσή της με La Crescenta προς τα βόρεια και Burbank προς τα δυτικά, με συνδέσεις με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις Foothill Transit και Metrolink σε άλλες πόλεις.

Golden Transit (GET) στην περιοχή Bakersfield.

Το Long Beach Transit - Services εκτείνεται πέρα ​​από την παραλία Long Beach προς Seal Beach και το Los Alamitos στην Orange County, καθώς και στις κοντινές πόλεις των κήπων της Χαβάης, Cerritos, Lakewood, Bellflower, Paramount, Carson, Compton και Dominguez Hills. Τα λεωφορεία συνδέονται με τη γραμμή Blue Line σε πολλές τοποθεσίες. Το Long Beach Transit λειτουργεί επίσης δύο υπηρεσίες θαλάσσιων ταξί το καλοκαίρι.
Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Long Beach

Το LADOT - Το Τμήμα Μεταφορών του Λος Άντζελες έχει τοπικά και express λεωφορεία που εξυπηρετούν κάθε γωνιά της πόλης του Λος Άντζελες, καθώς και πολλές γειτονικές πόλεις από τις παραλίες στις κοιλάδες.

LA County Μητροπολιτική Υπηρεσία Μεταφορών (Metro) - Διαχειρίζεται τη γραμμή σιδηρόδρομου Metro καθώς και τις δικές της γραμμές λεωφορείων που αλληλεπικαλύπτουν και συνδέουν άλλες δημόσιες συγκοινωνιακές υπηρεσίες στο νομό και συνδέονται με τρένα Metrolink και γειτονικές κομητείες.
Διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με τον τρόπο οδήγησης του μετρό LA

Metrolink Trains - Περιορισμένες στάσεις μεταξύ των αστικών κέντρων της Νότιας Καλιφόρνιας.

Γραμμές λεωφορείων Montebello - Συνδέει το Montebello με το Ανατολικό Λος Άντζελες, το κέντρο του LA, το San Gabriel και την Alhambra στα βόρεια, και το Whittier, τη Νότια Πύλη και τη La Mirada στα νότια.

Το Norwalk Transit εξυπηρετεί το Norwalk και τις παρακείμενες κοινότητες Artesia, Bellflower, Cerritos, La Mirada, Santa Fe Springs, Whittier και μη ενοποιημένη περιοχή του Los Angeles County, επικαλύπτοντας και συνδέοντας τα λεωφορεία Long Beach Transit και Metro και συνδέοντας με την Πράσινη Γραμμή του Μετρό στο Norwalk.



Orange County Transportation Authority (OCTA) - Προσφέρει 65 δρομολόγια που εξυπηρετούν το σύνολο της Orange County, με ορισμένες γραμμές που φτάνουν στις γραμμές του νομού προς LA και το Σαν Ντιέγκο County. Η OCTA διαχειρίζεται επίσης υπηρεσίες Metrolink στην Orange County.
Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Orange County

Santa Clarita Transit - Σερβίρει την πόλη της Σάντα Κλαρίτα στο βόρειο νομό του Λος Άντζελες και την συνδέει με το κέντρο του Λος Άντζελες , το σταθμό μετρό Red Line του Βόρειου Χόλιγουντ, το Century City και το UCLA και άλλες πόλεις του San Fernando Valley.

Santa Monica Big Blue Bus - Σερβίρει Santa Monica και διαθέτει γραμμές που εκτείνονται σε διάφορα μέρη του Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένων των Pacific Palisades, της Βενετίας , του Downtown LA, της Koreatown, της Culver City, της Century City, του LAX και του Αεροδρομίου.
Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σάντα Μόνικα