Το Λας Βέγκας είναι ένα Honeymoon Haven

Έχετε ένα προσιτό γαμήλιο ταξίδι στο Λας Βέγκας

Το Λας Βέγκας είναι γνωστό ως μέρος για τους άγριους, φιλόξενους γάμους . Αλλά είναι επίσης βαθμολογούνται μεταξύ των κορυφαίων σημείων μήνα του μέλιτος, με βάσιμο λόγο: Χάρη στα χρήματα που ξοδεύουν οι παίκτες, οι τιμές δωματίων του Λας Βέγκας και οι τιμές των τροφίμων διατηρούνται σχετικά χαμηλές σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των καταλυμάτων και των τραπεζαριών της πόλης.

Πεζοπορία και (ναι!) Σκι στο Λας Βέγκας

Εάν δεν είστε μεγάλοι σε glitz και πλήθη, με ένα αυτοκίνητο ενοικίασης μπορείτε να οδηγήσετε σε μέρη ήσυχης ανάπαυσης.

Είκοσι μίλια δυτικά της πόλης, το Red Rocks είναι ένα ταξίδι 13 μιλίων μέσα από γραφικές προοπτικές απίστευτης ομορφιάς. Όχι πολύ καιρό πριν, άγρια ​​burros θα βόσκουν μαζί με την εθνική οδό.

Μπορείτε να σταθμεύσετε στο Κέντρο επισκεπτών Red Rocks και να μάθετε για το περιβάλλον της ερήμου, στη συνέχεια να απολαύσετε ένα μεσημεριανό γεύμα σε επιλεγμένα σημεία και να κάνετε κάποια πεζοπορία.

Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, ο καιρός του Λας Βέγκας μπορεί να είναι πολύ ζεστός. Για να ξεφύγετε από τις θερμοκρασίες ψησίματος, πηγαίνετε στο χιονοδρομικό κέντρο Mount Charleston, περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο από τη Λωρίδα του Λας Βέγκας. Είναι μια όμορφη διαδρομή μέχρι τη γραμμή ξυλείας. Όταν παντρευτήκαμε στο Λας Βέγκας τον Μάιο, ήταν 100 μοίρες στη Λωρίδα - και 60 βαθμούς πάνω από το Mt. Τσάρλεστον.

Ελάτε χειμώνας, τα ζευγάρια του μέλιτος μπορούν πραγματικά να κάνουν σκι και snowboard ακριβώς έξω από το Vegas. Κοντά στο όρος Τσάρλεστον, το Lee Peak ανεβαίνει σε υψόμετρο 11.289 ποδιών και έχει ένα καταφύγιο βάσης. Η σεζόν των σκι εκτείνεται από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο

Λας Βέγκας Ψυχαγωγία

Η Λωρίδα είναι μια γεμάτη, ευτυχισμένη, τραχύς και ασφαλής χώρος. Τα ηφαίστεια ξεσπούν μπροστά στα μάτια σας έξω από το Mirage Hotel και τα νερά κάνουν ένα πρωτότυπο μπαλέτο στο Bellagio. Επιπλέον, υπάρχει η διασκέδαση των ατόμων που παρακολουθούν και πολλά δωρεάν αξιοθέατα γύρω από το ξενοδοχείο.

Αν σας αρέσει η νυχτερινή ζωή, δεν υπάρχει καλύτερο στοίχημα.

Από τις παραστάσεις της Cirque du Soleil, που αντέχουν στη βαρύτητα (το Zumanity είναι το πιο σέξι) στα κορυφαία αστέρια με τα ελεύθερα σαλόνια σε όλη την πόλη, θα διασκεδάσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Παίξτε για μικρό χρονικό διάστημα σε ένα τραπέζι ή ακόμα και στις χρονοθυρίδες και πιθανότατα θα σας δοθεί ένα δωρεάν ποτό.

Λας Βέγκας

Πού είναι οι καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου; Και ποιες έχουν δωμάτια για εσάς; Γενικά, όσο περισσότερο πηγαίνετε από τη Λωρίδα, τόσο φθηνότερα είναι τα δωμάτια. Δεδομένου ότι αυτό είναι το μήνα του μέλιτος σας, θα θέλετε να μείνετε σε ένα αξιοπρεπές μέρος, όμως. Αυτά είναι από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας για ρομαντισμό :

Θέματα που δε θα στείλω φίλους

Δείπνο στο Λας Βέγκας

Μια πόλη τεράστιων μπουφέ, καθώς και εστιατόρια σε προσιτές τιμές, το Λας Βέγκας βάζει μια άφθονη εξάπλωση για τους επισκέπτες. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά σε κανένα από αυτά:

Η κατώτατη γραμμή

Θα είστε ευχαριστημένοι με ένα μήνα του μέλιτος του Λας Βέγκας; Εάν θέλετε να κολυμπήσετε σε εξωτερικούς χώρους σε ζεστό καιρό, γκολφ, να παίξετε τένις, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να γελάσετε με το γούστο του όλοι μαζί, να γευθείτε καλά και να μην ξοδέψετε μια περιουσία, η απάντηση είναι ναι.