Αρκάνσας κρασί και οινοποιεία

Δοκιμάστε το καλύτερο του Αρκάνσας

Το Αρκάνσας είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος χυμός σταφυλιών και κρασί που παράγει κρασί στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Altus, το Αρκάνσας παράγει κρασί από το 1800. Τα οινοποιεία Altus ιδρύθηκαν από γερμανο-ελβετικούς μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στους πρόποδες των ορέων Ozark. Όταν ήρθε η απαγόρευση, τα οινοποιεία ήταν λιγότερο κερδοφόρα, αλλά τα σταφύλια εξακολουθούσαν να καλλιεργούνται και πολλές ποικιλίες δημιουργήθηκαν εδώ στο Αρκάνσας!

Στην πραγματικότητα, πολλά από τα οινοποιεία εδώ χρησιμοποιούν σταφύλια που αναπτύχθηκαν ειδικά από βοτανολόγους στο Πανεπιστήμιο Little Rock (ποικιλία Cynthiana).

Ποιότητα του κρασιού του Αρκάνσας:

Πώς συγκρίνουμε με την κοιλάδα Napa; Οι κάβες κρασιού Wiederkehr και το Vineyard Post Familie στο Altus είναι οι κορυφαίες οινοποιίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποιότητα σοφός, τα κρασιά είναι ανταγωνιστικά κρασιά της Καλιφόρνιας. Η Cowie Wine Cellars έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα κρασιά της. Υπάρχουν πολλές μοναδικές ποικιλίες που βρέθηκαν στο Altus που έχουν γεύση όπως το Αρκάνσας.

Οινοποιεία Αρκάνσας:

Υπάρχουν πέντε οινοποιεία στο Αρκάνσας και μπορούν να διατηρήσουν περίπου 1.230.000 γαλόνια κρασιού. Και τα πέντε επιτρέπουν την περιοδεία και, το καλύτερο, την γευσιγνωσία. Όλα είναι μέσα σε ώρες οδήγησης ο ένας τον άλλο επίσης. Έτσι, περάστε ένα Σαββατοκύριακο δοκιμάζοντας το κρασί του Αρκάνσας!

Grapefest:

Τον Ιούλιο, υπάρχει μεγάλη γιορτή κρασιού στο Altus. Τα οινοποιεία διαθέτουν κρασιά, γευσιγνωσίες, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Είναι πολύ διασκεδαστικό και οι περισσότερες από τις εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες είναι δωρεάν.

Επικοινωνία και επίσκεψη στα Οινοποιεία: