Παράξενους νόμους στο Αρκάνσας

Ο καθένας έχει συναντήσει έναν νόμο με τον οποίο δεν συμφωνούσαν ή που σκέφτηκε ότι ήταν απλά ηλίθιος, αλλά εάν ψάχνετε για αλλοδαπούς νόμους στο Διαδίκτυο, θα βρείτε αναφορές σε ορισμένους νόμους που υποτίθεται ότι βρίσκονται στα βιβλία του Αρκάνσας που φαίνονται τόσο άχρηστοι ότι πρέπει να αναρωτηθείτε για τους ανθρώπους που τους έγραψαν. Πολλοί από αυτούς είναι πραγματικά πραγματικοί νόμοι (ή παλαιότεροι νόμοι), αλλά μερικοί από αυτούς πιθανότατα δεν υπήρχαν ποτέ.

Ένας συχνά αναφερόμενος νόμος που είναι χρήσιμος τον Νοέμβριο είναι ο νόμος που δηλώνει: «Κανένας δεν θα επιτρέπεται με οποιοδήποτε πρόσχημα να έλθει πλησιέστερα σε πενήντα πόδια από οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο οποιασδήποτε αίθουσας ψηφοφορίας από το άνοιγμα των ψηφοφοριών μέχρι την πιστοποίηση τις επιστροφές. " Αυτό κάνει την ψηφοφορία λίγο δύσκολη.

Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να εγγράψετε το αεροπλάνο στην ψηφοφορία σας.

Αυτός ο νόμος είναι ένας από τους λίγους "περίεργους νόμους του Αρκάνσας" που ήταν στην πραγματικότητα στα βιβλία. Θα το βρείτε στο άρθρο 43 του νόμου 1891. Το πλαίσιο γύρω από αυτή τη φράση καθιστά σαφές ότι τα "πρόσωπα" που προορίζονταν ήταν στην πραγματικότητα άνθρωποι εκτός από τον ψηφοφόρο (ο οποίος αναφέρεται ως "εκλογέας" αλλού) και όχι όλους τους ανθρώπους. Αυτό το συγκεκριμένο τμήμα αφορά τη δημιουργία θαλάμων ψηφοφορίας χωρίς παραβίαση.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους νόμους που αναφέρονται σε περιοχές που σκάβουν περίεργους νόμους είναι ότι απαγορεύεται από το νόμο ο ποταμός Αρκάνσας να ανεβαίνει υψηλότερα από τη γέφυρα Main Street στο Little Rock . Υποθέτω ότι έπρεπε να συλλάβουμε τον ποταμό για μη υπακοή; Πώς πληρώνει ένα ποτάμι ένα πρόστιμο; Οι αλλόκοτοι νόμοι απαριθμούν επίσης ότι είναι παράνομο να σκοτώνεις οποιοδήποτε "ζωντανό πλάσμα" στο Fayetteville. Ωστόσο, η θανάτωση άψυχων αντικειμένων είναι εντάξει. Δεν μπορώ να βρω κανένα από τα στοιχεία αυτά για τα βιβλία του Αρκάνσας, αλλά αναφέρονται από πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι έχουν καταργηθεί νόμοι.

Νομίζω ότι είναι πιθανώς υπερβολικές, αν υπάρχει πραγματική αλήθεια σε αυτούς.

Ίσως να είστε αρκετά ενθουσιασμένοι για να χαράξετε το κέρατο του αυτοκινήτου σας όταν είναι η σειρά σας στη γραμμή στο αυτοκίνητο-thru. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις αργά το βράδυ. Συχνά ανέφερε ότι είναι παράνομο για ένα άτομο να ακούγεται το κέρατο σε ένα όχημα σε οποιοδήποτε μέρος όπου σερβίρονται κρύα ποτά ή σάντουιτς μετά τις 9:00 μ.μ. Αυτός είναι ένας πραγματικός νόμος στο Little Rock (Κεφ.

18-54) και υπάρχει παρόμοιος νόμος στο Φορτ Σμιθ (Τμήματα 16-45). Είναι για να αποφευχθεί η διατάραξη της ειρήνης. Υπάρχουν αρκετοί κανονισμοί σχετικά με την ανίχνευση του κέρατός σας.

Ο αγαπημένος μου ψεύτικος νόμος είναι αυτός που έχει σχεδιαστεί για να βλάψει τους Βορρά. Συχνά πετιέται γύρω από αυτό, αν κάνετε λάθος στο Αρκάνσας ( Ar-kan-saw ), είσαι για ένα πρόστιμο ή φυλάκιση. Στην πραγματικότητα έχουμε μια νομική προφορά του ονόματος του κράτους μας και είμαστε ένα από τα λίγα κράτη που το κάνουν. Τίτλος 1, Κεφάλαιο 4, Ενότητα 105, είναι εκεί που θα το βρείτε. Ωστόσο, δεν υπάρχουν κυρώσεις για την εσφαλμένη ειδοποίηση. Απλά ξέρουμε ότι δεν είστε από εδώ.

Ένας συχνά αναφερόμενος χαζός νόμος είναι ότι το φλερτάρισμα μεταξύ ανδρών και γυναικών στους δρόμους μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση 30 ημερών στο Little Rock. Αυτό ήταν, πράγματι, στον πραγματικό Little Rock Code σε ένα σημείο. Ο συγκεκριμένος νόμος είχε ως στόχο την πορνεία, όχι τους μη εργαζόμενους. Το άγαλμα και η γειτονική γλώσσα καθιστούν σαφές ότι αποσκοπούν στην αποφυγή προσβολής, όχι φλερτ.

1918 Ord. Αριθ. 2502

Είναι παράνομο για κάθε άτομο να προσελκύσει ή να προσπαθήσει να προσελκύσει την προσοχή οποιουδήποτε προσώπου από το αντίθετο φύλο, κατά ή ταξιδεύοντας κατά μήκος οποιουδήποτε από τα πεζοδρόμια, τους δρόμους ή τους δημόσιους δρόμους της πόλης του Little Rock, κοιτάζοντας, , βήξιμο ή σφύριγμα σε τέτοιο πρόσωπο, με πρόθεση ή με οποιονδήποτε τρόπο να τον ενοχλήσει ή να προσπαθήσει να φλερτάρει με κάποιο τέτοιο άτομο.

Κάθε πρόσωπο που παραβιάζει το Άρθρο 4 του παρόντος διατάγματος θα επιβληθεί πρόστιμο σε οποιοδήποτε ποσό τουλάχιστον $ 5,00 και όχι περισσότερα από $ 25

Ζώα στο Αρκάνσας παίρνουν τους πιο περίεργους νόμους που τους έχουν πιστωθεί. Ένας συχνά αναφερόμενος που δεν μπορώ να βρω πραγματική αναφορά είναι ότι αν ζείτε στο Αρκάνσας, μπορεί να μην κρατήσετε ένα αλλιγάτορα στην μπανιέρα σας. Αυτό είναι ίσως καλή συμβουλή ούτως ή άλλως. Συνήθως αναφέρεται ότι εάν ο σκύλος σας γαβγίζει μετά τις 6 μ.μ., μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο και ο σκύλος μπορεί να κατασχεθεί. Αυτό είναι τουλάχιστον εν μέρει αλήθεια. Ο έλεγχος των ζώων μπορεί να πάρει ένα σκυλί και υπάρχει ένα διάταγμα που δηλώνει:

2003 Ord. Νο. 18.959
Είναι παράνομο για κάθε άτομο να διατηρεί στις εγκαταστάσεις του ή υπό τον έλεγχό του οποιονδήποτε σκύλο ο οποίος με έντονη και συχνή αποφλοίωση και ουρλιαχτό θα διαταράξει τη λογική ειρήνη και ησυχία οποιουδήποτε προσώπου.

Οι ιδιοκτήτες αγελάδων πρέπει επίσης να προσέχουν. Μπορεί να χρειαστεί η άσκηση της Bessie, αλλά και οι αγελάδες αξίζουν την Κυριακή. Συχνά αναφέρεται ότι είναι παράνομο να περπατάτε την αγελάδα σας μετά τις 1:00 τις Κυριακές.

Ο πραγματικός παλιός νόμος είναι λίγο πιο αυστηρός (περιορίζοντας τον χρόνο περπατήματος των αγελάδων από τις 10 μ.μ. έως τις 4 π.μ., 9 π.μ. έως 12 το μεσημέρι και 1 μ.μ. έως 4 μ.μ.) και χρονολογείται από το 1904. Δεν είναι πλέον ενεργός.

Οι γυναίκες είναι επίσης ένα δημοφιλές θέμα για τους νόμους. Οι παράξενες περιοχές νόμου αναφέρουν ότι υπάρχει ένας νόμος που δηλώνει γυναίκες δασκάλους που bob τα μαλλιά τους δεν μπορεί να δοθεί αύξηση. Ακόμη πιο υποτιμητικό είναι ένας υποτιθέμενος νόμος που δηλώνει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να νικήσει τη σύζυγό του στο Little Rock, υπό την προϋπόθεση ότι το κάνει με ένα ραβδί όχι μεγαλύτερο από 3 ίντσες απέναντι και όχι περισσότερο από μία φορά το μήνα. Κανένας από τους νόμους αυτούς δεν είναι πραγματικά επαληθεύσιμος. Είναι πιθανό οι δάσκαλοι να μην βάζουν τα μαλλιά τους σε κάποιο σημείο από τους επιβλέποντες του σχολείου. Είναι απίθανο ότι είτε ήταν νόμοι.

Το Αρκάνσας μπορεί να είναι μια κατάσταση κοκκίνου, αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε το Τενεσί. Στο Τενεσί είναι νόμιμο να μαζέψουμε και να καταναλώνουμε τροχαίο ατύχημα και είναι παράνομο για κάποιον να τραβήξει ένα σημάδι στάσης για να αρνηθεί να πυροβολήσει ένα όπλο από το παράθυρο. Αυτά είναι πιθανώς υπερβολικά, αλλά θα σας αφήσω να το καταλάβετε.