Τι ήταν το Μεσαίο Όνομα του Elvis Presley;

Ερώτηση: Ποιο ήταν το μεσαίο όνομα του Elvis Presley;

Απάντηση: Όταν γεννήθηκε ο Elvis, οι γονείς του επέλεξαν το "Aron" ως μεσαίωνα του. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτή η ορθογραφία ήταν να μιμηθεί την ορθογραφία του μεσάζοντος του πανομοιότυπου δικού του αδελφού , του Garon. ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Vernon Presley έκανε απλά ένα λάθος στην ορθογραφία "Aaron" σε μια προσπάθεια να ονομάσει το γιο του μετά από έναν οικογενειακό φίλο του Tupelo Aaron Kennedy.

Ωστόσο, όταν το πιστοποιητικό γέννησής του καταγράφηκε με το κράτος, το μεσαίο του όνομα γράφτηκε λανθασμένα "Aaron", άγνωστο στην οικογένεια Presley.

Όταν ο Elvis ήταν μεγαλύτερος, ήθελε να αλλάξει το "Aron" σε "Aaron", αλλά ανακάλυψε ότι αυτή η αλλαγή σε μια πιο παραδοσιακή και βιβλική ορθογραφία του "Aaron" με δύο Όπως είχε γίνει.

Τι είναι σωστό λοιπόν, ο Άρον ή ο Ααρών; Οι περισσότεροι θαυμαστές του βασιλιά θα ήθελαν να ακολουθήσουν τις επιθυμίες του και τι είναι στο επίσημο πιστοποιητικό γέννησης καθώς και στον τάφο του και γι 'αυτό θα χρησιμοποιήσει το τελευταίο.

Για να ενισχύσει περαιτέρω την ορθογραφία του Aaron ως τη σωστή ορθογραφία του μεσαίου ονόματος του Elvis Presley, ο επίσημος δικτυακός τόπος Elvis.com χρησιμοποιεί αυτήν την έκδοση του ονόματος στην επίσημη βιογραφία του.

Περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με τον Elvis

Ενημερώθηκε από Holly Whitfield Ιούλιος 2017