Πώς να διατηρήσετε το RV Pest-free σας

Απομακρύνετε τα ποντίκια, τα ανατριχιαστικά crawlies και τα ιπτάμενα παράσιτα

Τα περισσότερα όλα τα ζώα, τα κατοικίδια ζώα και τα ανεπιθύμητα παράσιτα, αγάπη RVs. Και γιατί όχι? Είναι ένα καταφύγιο από τα εξωτερικά στοιχεία. Οι RVs είναι συνήθως πιο εύκρατες από το εξωτερικό. Είναι ξηρά και σκοτεινά συνήθως με πολλά μέρη για να κρύψουν. Τα κατοικίδια είναι προσκεκλημένα, ενώ άλλα παράσιτα δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτα.

Εάν σας αρέσει να πηγαίνετε RVing με τα κατοικίδια ζώα σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως πρέπει να γνωρίζετε προτού να χτυπήσετε το δρόμο μαζί τους.

Επίσης, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μερικά πράγματα για να διατηρήσετε το RV σας απαλλαγμένο από επιβλαβείς οργανισμούς , ειδικά πριν ή μετά την αποθήκευση του RV σας για το χειμώνα .

Ταξιδεύοντας με τα κατοικίδια

Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να είναι μεγάλοι σύντροφοι ταξιδιού . Όμως, σε τέτοιους μικρούς χώρους, μερικές φορές τα κατοικίδια ζώα μας μπορούν να μπερδευτούν με τα κοινά πράγματα που βρισκόμαστε γύρω μας. Εάν τα κατοικίδια ζώα σας δεν είναι υπέροχα στις εντολές που απαντούν ή η λέξη "όχι", τότε υπάρχουν μερικές αμυχές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε το γατάκι ή το σκύλο σας από ανεπιθύμητες συμπεριφορές.

Εάν έχετε μια γάτα που γρατζουνίζει τα έπιπλα, χαλιά ή κουρτίνες σας, ή ίσως χρησιμοποιώντας μια περιοχή του RV ως κιβώτιο απορριμάτων, πάρτε τη σκόνη καγιέν και πασπαλίζουμε την γενναιόδωρα παντού που θέλετε να αποφύγει η γάτα σας. Είναι φυσικό. Είναι φθηνό. Και, είναι αποτελεσματικό. Το γατάκι σας δεν θέλει το καγιέν πάνω στη μύτη του ή στα πόδια του. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι έντονο κόκκινο και προφανές, αλλά δεν λεκιάζει και σταδιακά εξαφανίζεται.

Εάν έχετε ένα σκυλί, ιδιαίτερα ένα κουτάβι με μια κακή συνήθεια μάσησης, και φοβάσαι ότι ο σκύλος μαστίζει τα ηλεκτρικά σύρματα σου, παρόμοια με τη σκόνη καγιέν, πάρει λίγο ζεστή σάλτσα πιπεριού και βάλτε τα σε ηλεκτρικά καλώδια που θέλεις το σκυλί σου να παράκαμψη.

Τα σκυλιά έχουν έντονη μυρωδιά. Ένα τρέξιμο με ζεστή σάλτσα δεν είναι κάτι που το σκυλί σας θα θέλει να ζήσει.

Αντιμετώπιση παρασίτων από τον οργανισμό σας

Στην ιδανική περίπτωση, δεν θέλετε τα ανατριχιαστικά ζώα να μολύνουν τον RV σας. Μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας. Εργαστείτε με το critter proofing χώρο σας. Τα επιπλέον πράγματα που κάνετε μπορεί να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε μια εισβολή.

Ίσως η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να μην αφήσετε κανένα φαγητό που βρίσκεται γύρω, εκτεθειμένο. Σφραγίστε τα τρόφιμα σε αεροστεγείς σακούλες ή δοχεία. Τα τρωκτικά, τα κατσαρίδες, τα μυρμήγκια και τα περισσότερα έντομα προσελκύονται από μια εύκολη πηγή φαγητού. Φροντίστε να τρώτε τα φρούτα σας πριν προσελκύσει μύγες φρούτων.

Έντομα

Για να αποφύγετε σφάλματα, απλώστε το απωθητικό εντόμων σε πόρτες, παράθυρα ή χώρους εργασίας (για παράδειγμα, σκουπίστε μερικά από τα άκρα ενός φορητού υπολογιστή). Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι σεντόνια σε ντουλάπια τροφίμων και συρτάρια. Οι αράχνες και άλλα έντομα αποσύρονται από το άρωμα. Μπορεί να είναι μια κατάσταση win-win. Τα σκουλήκια και τα ρούχα θα μυρίσουν καλά.

Για να αποτρέψετε τα μυρμήγκια να εισβάλουν στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι, πασπαλίστε τη σκόνη γύρω από τα ελαστικά σας, το όχημα προσγείωσης ή οτιδήποτε αγγίζει το έδαφος. Τα μυρμήγκια δεν φαίνεται να μου αρέσουν τίποτα σκόνη. Η σκόνη μωρών, η σκόνη τάλκης ή η κιμωλία είναι πολύ φτηνά αποτρεπτικά έναντι των μυρμηγκιών. Τα μυρμήγκια συνήθως δεν θα διασχίσουν αυτή τη γραμμή σκόνης.

Εάν αναπτύξετε ένα πρόβλημα μυρμήγκι ή roach, χρησιμοποιήστε βόρακα ή σκόνη βορικού οξέος και πασπαλίστε γραμμές γύρω από τον RV σας. Τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες θα μεταφέρουν τη σκόνη πίσω στις φωλιές τους, πράγμα που μπορεί τελικά να σκοτώσει τη φωλιά.

Ναφθαλίνη

Ένα άλλο απωθητικό, mothballs, τα οποία γίνονται για να απωθούν τα σκώροι και το silverfish, μπορούν επίσης να είναι αποτελεσματικά ενάντια σε φίδια, σκορπιούς, αράχνες και ποντίκια.

Παρόλο που η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος προειδοποιεί για τη μη χρήση των λεκάνης για οτιδήποτε άλλο από αυτό που προοριζόταν.

Ζυγίστε προσεκτικά τη χρήση των λεκτρονίων. Μπορεί να θέλετε να απομακρύνετε πλήρως από αυτά αν έχετε κατοικίδια ζώα ή μικρά παιδιά γύρω από τον RV. Οι σφαίρες, αν είναι καταποτισμένοι, είναι πολύ τοξικοί και δυνητικά θανατηφόροι. Επίσης, οι φουσκάλες εκπέμπουν ένα πολύ δυνατό άρωμα που μπορεί να διαπεράσει τα ρούχα και το RV και να διαρκέσει για μήνες.

Μέλισσες

Εάν πάρετε μια μέλισσα, το hornet ή την κίτρινη σακιδιά που έχει κολλήσει στην RV σας, μην προσπαθήσετε να την απομακρύνετε. Ένα αναστατωμένο σφάλμα με ένα ακρωτήριο είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θέλετε γύρω από εσάς ή τα παιδιά σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι σπρέι πραγματικά σαπουνιού για να σκοτώσετε το σφάλμα. Τα πιάτα ή τα απορρυπαντικά πλυντηρίων είναι καλύτερες επιλογές για σούπερ-σαπουνότητα. Σε ορισμένες πολιτείες, αυτός είναι ο μόνος εγκεκριμένος τρόπος για να σκοτώσετε αυτά τα σφάλματα.

Αν έχετε μια κυψέλη ή φωλιά στο RV σας, μπορείτε να χύσετε σαπουνόνερο σε μια φωλιά για να σκοτώσετε ολόκληρη τη φωλιά.

Φίδια

Τα φίδια κρέμονται από όπου μπορούν να κρύψουν. Εδάφους περιοχές, ξύλο, ψηλό χορτάρι, ή οποιαδήποτε περιοχή που παρέχει καταφύγιο και καμουφλάζ μπορεί να κρύψει ένα ή περισσότερα φίδια. Μπορούν να βγουν στον ήλιο και αργότερα να βρουν καταφύγιο κάπου μέσα ή γύρω από τον RV σας. Για το λόγο αυτό, κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα RV κλειστά ανά πάσα στιγμή.

Τα φίδια τρώνε έντομα, τρωκτικά, μικρά ζώα, πουλιά ή ό, τι μπορούν να πιάσουν. Εάν σταθμεύετε κοντά σε αυτά τα είδη οικοτόπων φιδιών, προσέξτε όταν σκάβετε έξω. Κοιτάξτε προσεκτικά, ίσως τυλίξτε με ένα μακρύ ραβδί σε μια σκοτεινή ή κλειστή περιοχή. Μην χρησιμοποιείτε το χέρι σας σε σκοτεινές περιοχές, αν δεν μπορείτε να δείτε όλο το διάστημα μέσα στο χώρο.