Έκθεση στο PNE στο Βανκούβερ, BC

Ένας από τους Top 10 Λόγοι για να αγαπήσει το καλοκαίρι στο Βανκούβερ , η έκθεση στο PNE είναι το τέλος του καλοκαιριού αποστολή της πόλης. Για τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου, το PNE (Pacific National Exposition) και το Playland Amusement Park φιλοξενούν ένα τεράστιο καλοκαιρινό πανηγύρι, με πάνω από 50 βόλτες και αξιοθέατα, βραδινές συναυλίες, ζωντανές παραστάσεις, παιχνίδια και φαγητό, που είναι διασκεδαστικό για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η έκθεση στο PNE ξεκίνησε το 1910 ως αγροτική έκθεση (εξακολουθεί να έχει μια τεράστια ποικιλία ζωγραφικών εκθέσεων και παραστάσεων) και αργά μεγάλωσε ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στη Βόρεια Αμερική. Κάθε καλοκαίρι, η Έκθεση αντλεί πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους από όλο το Μετρό Βανκούβερ και την Κάτω Ηπειρωτική χώρα.

Πού: Η έκθεση στο PNE βρίσκεται στην οδό Hastings Street και Renfrew, στο Ανατολικό Βανκούβερ. (Υπάρχουν πολλές εισόδους στον εκθεσιακό χώρο, δείτε τον παρακάτω χάρτη για λεπτομέρειες).

Χάρτης στην Έκθεση στο PNE Vancouver

Να φτάσετε στο The Fair στο PNE: Υπάρχει πληρωμένος χώρος στάθμευσης σε παρτίδες γύρω από τους εκθεσιακούς χώρους, αλλά είναι ακριβός: αναμένετε να πληρώσετε περίπου 20 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

Βγείτε φτηνά στη δημόσια συγκοινωνία : η Translink προσφέρει επιπλέον υπηρεσία λεωφορείων κατά τη διάρκεια της έκθεσης The Fair. Τα λεωφορεία περιλαμβάνουν το # 16 PNE Special από το σταθμό 29th Avenue που σταθμεύει στο σταθμό του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού Renfrew. # 210 PNE Special από την ανταλλαγή Phibbs στο Βόρειο Βανκούβερ. και το Ειδικό Blue Bus του Δυτικού Βανκούβερ από το Horseshoe Bay.

Χρησιμοποιήστε την τοποθεσία Translink για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Κύρια σημεία της έκθεσης στο PNE

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στην Έκθεση στο ΠΝΕ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τα πάρουμε όλα μέσα σε μία μόνο μέρα. Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν:

Εισιτήρια και χρονοδιαγράμματα εισόδου για την έκθεση στο PNE: Η έκθεση στο PNE.