Ημέρες δώρων του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που δίνει έμπνευση

Εξακολουθείτε να είστε σίγουροι για το τι να πάρετε το σημαντικό σας άλλο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε - έχετε πολλές επιλογές για πιθανές ιδέες για δώρα στο Τορόντο. Είτε έχετε χρονολογεί για μερικούς μήνες ή για πολύ περισσότερο από αυτό, η εξεύρεση του τέλειου δώρου δεν πρέπει να είναι αγχωτική. Εμπνευστείτε για να ψωνίσετε για κάποιον ειδικό με αυτές τις ιδέες δώρων για το δώρο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Και αφού έχετε ψωνίσει, θα πρέπει να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να βασιλεύσετε στις δαπάνες σας, έχουμε επίσης μερικές φτηνές ιδέες ημερομηνίας σε περίπτωση που θέλετε να εξοικονομήσετε την πραγματική εκδρομή μετά από να χάσετε ένα δώρο.

Κάτι γλυκό

Οι σοκολάτες και οι καραμέλες είναι για δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για ένα λόγο - κάνουν για μια εύκολη, προσιτή επιλογή δώρου και οι περισσότεροι εκτιμούν μια γλυκιά θεραπεία. Αλλά παραλείψτε το γενικό κουτί των σοκολάτες και, αντίθετα, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε το δρόμο σας σε ένα από αυτά τα γλυκά καταστήματα του Τορόντο για την επιλογή όλων, από τα cupcakes και τα μπισκότα μέχρι τα γκουρμέ γλυκά καραμέλες και σοκολάτα. Αν είναι σοκολάτα που σας ενδιαφέρει περισσότερο, το Τορόντο διαθέτει μερικές εξαιρετικές επιλογές για τρούφες, γκουρμέ σοκολάτες και άλλες σοκολάτες.

Ένα Gourmet Treat

Είναι το Valentine σας ένα foodie; Αν ναι, θα εκτιμήσουν απολύτως κάποιες καλές γκουρμέ από ένα από τα καλύτερα καταστήματα ειδών διατροφής του Τορόντο και τις αγορές αγροτών όλο το χρόνο . Βρείτε ένα διακοσμητικό καλάθι ή τσάντα, επιλέξτε μερικά στοιχεία που πιστεύετε ότι θα σας αρέσει το Valentine και συσκευάστε τα πάντα με ένα ωραίο μπουκάλι κρασί.

Λουλούδια

Όπως οι σοκολάτες και οι καραμέλες, τα λουλούδια είναι μια μη-brainer όταν πρόκειται για τα εύκολα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αλλά και πάλι, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάτε πέρα ​​από τα γενικά μπουκέτα παντοπωλείων και να βρείτε κάτι πιο μοναδικό. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές σας για άνθη που ξεπερνούν το συνηθισμένο στο Τορόντο περιλαμβάνουν τις Παπαρούνες, το κοριτσάκι κορίτσι, τα οικολογικά στελέχη και την αγορά λουλουδιών Kay and Young.

Μια Ημέρα Spa

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι περιποίησης σε κάποιο σημείο ή άλλο, ειδικά το χειμώνα.

Έτσι, αγοράζοντας ένα πιστοποιητικό δώρου για θεραπεία σε ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά του Τορόντο είναι μια σχεδόν ιδανική ιδέα για δώρο για όποιον δεν είναι σίγουρος για το τι να πάρει το Valentine τους φέτος. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κράτηση για κάποιο χρονικό διάστημα σε μια αίθουσα που διευκολύνει την αίσθηση χαλάρωσης στο Τορόντο.

Σχεδιάστε μια εμπειρία

Τα δώρα δεν πρέπει πάντα να καταλήγουν σε κουτιά και τσάντες - η λήψη του χρόνου για να προγραμματίσετε μια ρομαντική εξόρμηση μπορεί να έχει εξίσου μεγάλο αντίκτυπο - αν όχι περισσότερο αντίκτυπο - από κάτι που αγοράζετε. Σκεφτείτε τι απολαμβάνουν οι σημαντικοί σας άλλοι, είτε πρόκειται για επισκέψεις σε μουσεία, για υπαίθριες εκδρομές, για εξερεύνηση νέων γειτονιών ή για δοκιμή νέων εστιατορίων και στη συνέχεια να σχεδιάσετε μια μέρα ή βράδυ έξω με βάση αυτό. Μια πεζοπορία μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική εμπειρία Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου αν εσείς και ο σύντροφός σας απολαύσετε το ύπαιθρο και υπάρχουν πολλά μέρη για πεζοπορία που δεν περιλαμβάνουν την έξοδο από την πόλη. Ή γιατί να μην συσκευάσετε μερικά σνακ και ένα θερμός γεμάτο ζεστή σοκολάτα και πατήστε πατινάζ ; Επιπλέον, εδώ είναι μερικές ιδέες της τελευταίας στιγμής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .

Άλλες ιδέες δώρων του Τορόντου

Αν οι παραπάνω ιδέες δεν αντηχούν, είναι εντάξει - εξακολουθείτε να έχετε πολλές επιλογές. Αυτές οι ιδέες δώρων τελευταίας στιγμής μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε ή να αναζητήσετε μερικά από τα καλύτερα μέρη για να πάρετε μοναδικά gits στο Τορόντο .

Το κλειδί είναι να επιλέξετε κάτι προσωπικό και όχι γενικό. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί το δώρο που επιλέγετε είναι μια καλή ιδέα για το σημαντικό σας άλλο και αν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιο λόγο, συνεχίστε να ψάχνετε κάτι που να αντέχει λίγο περισσότερο.