Φεβρουάριος εκδηλώσεις και πράγματα να κάνουμε στο Ralegh, το Durham και το Chapel HIll

Κορυφαίες επιλογές των γεγονότων του Φεβρουαρίου στο τρίγωνο

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ RALEIGH, DURHAM ΚΑΙ HAPEL HILL

2-20 Φεβρουαρίου - Φεστιβάλ Τεχνών Κωμωδίας Βόρειας Καρολίνας - Το 11ο ετήσιο Φεστιβάλ NC Comedy Arts είναι το μεγαλύτερο του είδους του στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει κωμωδία σκηνής, πρόβα, improv και ταινία & βίντεο. το φεστιβάλ φιλοξενείται σε επτά χώρους στο Carrboro και στο Chapel Hill. Δράσεις από τη Νέα Υόρκη, LA, Σικάγο, Βοστώνη, Φιλαδέλφεια, και κάθε πόλη μεταξύ σμήνους εδώ για να εκτελέσει, να δικτυωθεί και να εξελιχθεί ως η επόμενη γενιά του ταλέντου κωμωδίας.

Και το 10% των εσόδων υποστηρίζει υποτροφίες YMCA. Chapel Hill.

4 Φεβρουαρίου - BULL CITY METAL FEST Με το Caltrop, το Lurch, το Hog, τα Χριστούγεννα των ΗΠΑ, οι Τάφοι της Valor, ο Βασιλικός Thunder, ο Κολοσσός, ο Gollum, ο MAKE, ο Δρομέας, τα Συστήματα, ο Θανάσιμος Άνθρωπος, Εσείς, Horseback, Υιοί του Tonatiuh, Monsonia. Λειτουργεί στις 4-5 Φεβρουαρίου. F 6 μ.μ.-12 π.μ. Σα 2 μ.μ.-12 π.μ. Τα εισιτήρια $ 15, $ 12 εκ των προτέρων (με συμμετοχή $ 5) κάθε μέρα, ή $ 24 / $ 20 για τις δύο ημέρες. Casbah. Durham.

9-13 Φεβρουαρίου - οι αδελφοί Ringling και το Barnum & Bailey Circus φέρνουν τη μαγεία του "Big Top" πίσω στο κέντρο RBC για ένα εντυπωσιακό τσίρκο γεμάτο συγκίνηση. Κέντρο RBC. Ραλέι.

Αγγέλοι στην Αμερική στο PlayMakers

Το PlayMakers φέρνει τους Angels του Tony Kushner στην Αμερική, μια παράσταση δύο επιπέδων σε εκ περιτροπής ρεπλίκα από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. Ένα πραγματικό αμερικανικό επικό. Κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Ρήγκαν, καθώς το πρώτο κύμα του τσουνάμι του AIDS σαρώνει σε ολόκληρο το έθνος, δυο ζευγάρια, ένας ομοφυλόφιλος και ο άλλος ευθεία (ίσως), κακοποιούνται και ρίχνονται στη θύελλα.

Με μια παρέλαση των χαρακτήρων από τον Roy Cohn στον Ethel Rosenberg, έναν ρασσί Χασίντι σε μια μητέρα του Μορμόνα και μια επίσκεψη από έναν αγγελικό αγγελιοφόρο, αυτή είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις από έναν οραματιστή θεατρικό συγγραφέα. Playmakers Theater. Chapel Hill.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΩΝ Για περισσότερες πληροφορίες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως εστιατόρια και καταστήματα σοκολάτας, ανατρέξτε στον αποκλειστικό οδηγό του Αγίου Βαλεντίνου για το Τρίγωνο.

Η Capital Transit σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Bus Bus" την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο της R-LINE. Πάρτε την ημερομηνία σας γύρω από το κέντρο της πόλης στο R-LINE για να λάβετε δωρεάν δώρα όπως καραμέλα και λουλούδια και κουπόνια στα τοπικά εστιατόρια. Οι αναβάτες θα απολαύσουν επίσης τις μελωδίες των τοπικών τραγουδιστικών ομάδων που τους χαλαρώνουν κατά μήκος του δρόμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα εισέλθουν για να κερδίσουν κάρτες δώρων από τοπικές επιχειρήσεις που θα ξεχαστούν όλη τη νύχτα! 14 Φεβρουαρίου, 4-8 μ.μ. στο κέντρο της πόλης Raleigh.

Το θέατρο Varsity θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά μια ειδική έκθεση του Gone with the Wind στις 11, 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει ποπ κορν και ποτά από συνθετικά σκεύη σε ολόκληρη την ταινία και ένα μικρό πιάτο σε μπουφέ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Chapagne, κρασί και μπύρα που μπορούν να αγοραστούν. Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων και να πωληθούν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου στο γραφείο Box ή να καλέσουν το 967-8665. 20 δολάρια. Chapel Hill.

Οι παίκτες του Cary παρουσιάζουν το Love Bits & Bites: The Sixth Sense . Φέρτε τον αγαπημένο σας ή τον καλύτερο φίλο σας στο Κέντρο Τέχνης & Ιστορίας Page-Walker για μια γενναιόδωρη εξυπηρέτηση από νόστιμη διασκέδαση και γλυκές απολαύσεις κατά διαστήματα. Παρασκευή και Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 18 και 19 στις 8 μ.μ. Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου και 20 στις 16:00 Εισιτήρια $ 17.

Ιστοσελίδα του κέντρου τέχνης και ιστορίας Walker. Cary.

Στείλτε το αγαπημένο σας τραγουδιστή . Η Χορωδία της Γενικής Συνέλευσης θα παραδίδει ζωντανά τραγούδια από τις 14 Φεβρουαρίου, 9 π.μ. - 5 μ.μ. Το πακέτο περιλαμβάνει 2 τραγούδια αγάπης που εκτελούνται από ένα κουαρτέτο με σμόκιν, μια κάρτα με valentine με εξατομικευμένο μήνυμα και ένα φρέσκο, τυλιγμένο κόκκινο τριαντάφυλλο ( προαιρετικός). Οι τιμές κυμαίνονται από $ 55 έως $ 85, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Τα τριαντάφυλλα είναι προαιρετικά και ποικίλουν σε τιμή από 2 τριαντάφυλλα @ $ 25 έως $ 90 για μια δωδεκάδα. Καλέστε (919) 741-6582 ή μεταβείτε στο διαδίκτυο στην παραγγελία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ RALEIGH, DURHAM και CHAPEL HILL

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου

Το Ultimate Wave 3D ανοίγει στο IMAX

Με το 10χρονο παγκόσμιο πρωτάθλημα σέρφινγκ Kelly Slater, το Ultimate Wave Tahiti 3D ακολουθεί μια αναζήτηση για να βρει την τέλεια εμπειρία κυματισμού. Η δράση της ταινίας επικεντρώνεται στην Ταϊτή και τα ηφαιστειακά νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, όπου φιλοξενούνται μερικά από τα πιο απαιτητικά σέρφινγκ του κόσμου και στα εκπληκτικά οικοσυστήματα των κοραλλιογενών υφάλων στην ταραγμένη διεπαφή μεταξύ νησιού και ωκεανού.

Μάρμαρο Παιδικό Μουσείο και Θέατρο IMAX. Ραλέι.

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου

"NIGHTWORK" PLAY - WORLD PREMIERE

Είναι αργά το βράδυ στο εργαστήριο και οι σταδιοδρομίες βρίσκονται στη γραμμή για πέντε σπουδαίους σπουδαστές βαθμού, που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα οδυνηρό και ξεκαρδιστικό ακαδημαϊκό καθαρτήριο. Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί; Παίξτε από τον συγγραφέα Durham Monica Byrne.Tickets $ 17 F-Su; $ 12 W-Th (έκπτωση 2 $ για ανώτερους (62+), στρατιωτικούς και φοιτητές με ταυτότητα). Λειτουργεί το Φεβρουάριο 3-6. 8:15 μμ W-Sa, 3:15 μ.μ. Manbites Dog Theatre. Durham.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου

Πρώτη Παρασκευή στο Raleigh

Μάρμαρα Παιδικό Μουσείο Kids Camp - μια μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνει το χρόνο παιχνιδιού μουσείων και την δημιουργία νέων φίλων ενώ εξερευνάτε ένα διαφορετικό θέμα κάθε μήνα. (Φεβρουάριος θέμα: Ο Άγιος Κόσμος του Maurice Sendak, ηλικίας 3-5 ετών, Το Μεγάλο Μυστήριο Μυστήριο, ηλικίας 6-10) Οι γονείς είναι ελεύθεροι να γνωρίσουν τις πρώτες εορταστικές εκδηλώσεις της Παρασκευής, να δουν μια ταινία IMAX ή απλά να απολαύσουν το κέντρο της πόλης. την περιπέτεια.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ WEINBERG

Ο συναρπαστικός ντράμερ του Bruce Springsteen και η μπάντα του Late Night Night Conan O'Brien χτυπάει το δρόμο με ένα swinging repertoire που σχεδιάζει τον Count Basie, τον Frank Sinatra και ακόμη και τους Beatles και τον ίδιο τον Boss. Εισιτήρια $ 28- $ 48. Θέατρο Καρολίνα. Durham.

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου ΕΤΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ημέρα του παραδοσιακού αμερικανικού χορού, τραγουδιού, βιοτεχνίας, φαγητού και κοινωνικοποίησης. Το ευρύ κοινό είναι ευπρόσδεκτο να μάθει για τον πολιτισμό των πρώτων Αμερικανών. Είσοδος $ 5 ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά 5 και κάτω. 1-5 μ.μ. και 6: 30-8: 30 μ.μ. Σχολή Επιστημών και Μαθηματικών Βόρειας Καρολίνας. Durham. Σάββατο 12 Φεβρουαρίου Εορταστική επέτειος: Δέκα χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Η συμμαχία NC γιορτάζει 10 χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής. Ακούστε το Δεύτερο Κοντσέρτο του Πιάνου του Λιστ και τις δύο πλευρές του Σοστακόβιτς: τη θριαμβευτική εορταστική αυγή και τη δέκατη Συμφωνία. 8-10 μ.μ. $ 30- $ 45; Φοιτητές $ 10. Ραλέι. 16η επέτειος της καραμέλας της ζυθοποιίας

Γιορτάστε την 16η επέτειο της Carolina Brewery στο Downtown Chapel Hill! Απολαύστε διασκέδαση και εορταστικές εκδηλώσεις όλη την ημέρα και μια μεγάλη ζωντανή παράσταση από το Big Fat Gap στις 9:30 μ.μ. Chapel Hill.

Celebrity Γαλακτοκομείο Ανοιχτό Barn Εορτασμός

Η Celebrity Dairy φιλοξενεί δύο εορτασμούς Open Barn κάθε χρόνο στην αρχή και στο τέλος της σεζόν τους (Φεβρουάριος και Νοέμβριος). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επισκέπτες έχουν μια μόνιμη πρόσκληση να σταματήσουν, βροχή ή λάμψη. Τα απλά τρόφιμα άνεσης (Σούπες, JohnnyCake, Brownies, ζεστά ροφήματα κ.λπ.) για τους πεινασμένους θα πωληθούν στο Inn, και μερικά από τα πρώτα κατσικίσια τυριά του νέου έτους! 12-13 Φεβρουαρίου. Siler City.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

"Έτσι δεν είστε ένας geek: Δεξιότητες υπολογιστών για τους υπόλοιπους μας"

Πόσο απογοητευτικό είναι να έχετε κάποιο μικρό άγριο θέμα στον υπολογιστή σας να διακόπτει την ημέρα εργασίας σας; Είχατε ποτέ τον υπολογιστή σας να δράσει στη μέση ενός μεγάλου έργου; Ακόμα χειρότερα, πώς μπορείτε να κάνετε λήψη προβλημάτων όταν είναι μεσάνυχτα και χρειάζεστε αμέσως το πρόβλημα; Δεν φοβόμαστε, γιατί οι εμπειρογνώμονες στο The Cellar της 9ης οδού προσφέρουν δωρεάν μηνιαία σεμινάρια. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα προσφέρονται μία φορά το μήνα, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Τον Φεβρουάριο, έρχεστε να μάθετε για τα δεδομένα / αντίγραφα ασφαλείας των υπολογιστών. 12-1 μ.μ. Το Βιβλιοπωλείο Ρυθμιστή. Durham.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

2011 NC K-12 και το Πρωτάθλημα Σκακτ

Το μεγαλύτερο τουρνουά σκακιού στη Βόρεια Καρολίνα. 18-20 Φεβρουαρίου. 5-7 μ.μ. Συνεδριακό Κέντρο Raleigh.

Αρχική Έκθεση

Το Home Show είναι μια εκδήλωση σχεδιασμένη για ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλα τα στάδια αναδιαμόρφωσης, εξωραϊσμού και διακόσμησης των σπιτιών τους. Κάθε εκδήλωση περιλαμβάνει εκατοντάδες εκθέματα με εμπορεύματα, δείγματα εσωτερικών και εξωτερικών ετικετών και επιδείξεις προϊόντων. Με το συνδυασμό των νέων προϊόντων και των συμβουλών των ειδικών από τους επαγγελματίες, το Home Show εμπνέει τους ιδιοκτήτες σπιτιών με αμέτρητες ιδέες για την ενίσχυση της άνεσης και της λειτουργικότητας του σπιτιού τους, καθώς και την αισθητική τους και τη γενική τους αξία. 18-20 Φεβρουαρίου. Παρ (11 π.μ.-9 μ.μ.). Σαβ (10 π.μ.-8 μ.μ.)? Ήλιος (10 π.μ.-6 μ.μ.). Ενήλικες: $ 9 Παιδιά κάτω από 16: Δωρεάν. Συνεδριακό Κέντρο Raleigh.

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου

Το ασχημόπαπο

Το Μπαλέτο Καρολίνα παρουσιάζει το κλασικό Hans Christian Andersen, το Άσχημο Παπιγιόν . Φεβρουάριος 17-Μάρτιος 6. Raleigh.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Τέχνη σε γυαλί

Το NC Museum of Art παρουσιάζει την Go West με αμερικανικές μπύρες - Art in a Glass: ζευγάρια μπύρας, τροφίμων και πολιτισμού που συνδυάζουν χαλαρά έργα τέχνης από την αμερικανική Δύση με δείπνο που χαρακτηρίζει ales από αυτή την περιοχή. Ραλέι.

Πραγματικά Rosie! με το θέατρο Raleigh Little

Συμμετάσχετε στο Raleigh Little Theatre για δύο ξεχωριστές προεπισκόπηση της παραγωγής τους Really Rosie, με βάση την ιστορία του Maurice Sendak και με τη μουσική του Carole King! Παραστάσεις στις 1 μ.μ. και 2 μ.μ. στο Μάρμαρο Παιδικό Μουσείο. Ραλέι.

13η ετήσια αφρικανική-αμερικανική γιορτή ΔΩΡΕΑΝ

Ο εορτασμός περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα κατάλληλο για όλη την οικογένεια! Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει μια αγορά πωλητών, εθνοτικές τροφές και δραστηριότητες για παιδιά. 11 π.μ. Κοινοτικό Κέντρο Herbert C. Young. Cary.

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου

Αποκτήστε REAL & HEEL

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο πρόγραμμα Chapel Hill για ασθενείς με καρκίνο του μαστού φιλοξενεί ελεύθερη ευαισθητοποίηση στην γυναικεία γυμναστική. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις ασκήσεις αντοχής και τις τεχνικές για την καλλιέργεια θετικών συναισθημάτων και την παρακολούθηση των αρνητικών. Θα παρέχονται επίσης πληροφορίες για τη διατροφή και τη διαχείριση του βάρους. Εκδηλώσεις για παιδιά, τέχνες και βιοτεχνίες και φαγητά θα είναι διαθέσιμα. Η είσοδος στην έκθεση και ο διαγωνισμός UNC εναντίον Πίτσμπουργκ στις 2 μ.μ. είναι δωρεάν. 12:30 μ.μ. Carmichael Auditorium. UNC Campus. Chapel Hill.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Ζάχαρη σκι (11-18 ετών)

Teen Scene σας προσκαλεί να έρθετε και να γνωρίσετε το σκι στο Sugar Mountain! Πείτε το BFF σας και μείνετε μαζί μας για μια υπέροχη μέρα στις πλαγιές! Το ταξίδι περιλαμβάνει εισιτήριο μεταφοράς και ανελκυστήρα. 5 a..m.- 9:30 μ.μ. Προθεσμία εγγραφής Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου. Τέλη: $ 80 (R) $ 101 (N) Πρόσθετα τέλη: Ενοικίαση σκι $ 17; Ενοικιάσεις χιονοσανίδων $ 26; Αρχικό μάθημα $ 11. Χορηγείται από την πόλη του Cary.

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου

Αφρο-Αμερικανικού λογοτεχνικού τσαγιού

Συμμετάσχετε τους τοπικούς και περιφερειακούς αφροαμερικανούς συγγραφείς για μια βραδιά συνομιλίας και τσαγιού. Συγγραφείς περιλαμβάνουν Antonio Carver, Gayle Graves, Dana Sanders-Hill, JazzthePoet και Lisa Watson. Για το RSVP καλέστε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Cary στο (919) 460-3350. 7 μ.μ. Ιστοσελίδα Ιστορικού Τέχνης και Ιστορίας του Walker. Cary.

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου

Μαγειρική επίδειξη: ένα νότιο εβραϊκό Πάσχα

Συμμετάσχετε Chef Penny Rich, προσωπική σεφ και τροφοδότης καθώς βάζει μια νοστιμότατα νότια στροφή στο γεύμα του Πάσχα. Δοκιμάστε τέτοια πιάτα όπως το βρώμικο matzoh και το macaroni praline του Μισισιπή, στη συνέχεια μοιραστείτε ιστορίες και ανταλλάξτε συνταγές. Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από τη Νότια Εβραϊκή Ιστορική Εταιρεία. 1-3 μ.μ. Για να εγγραφείτε για αυτό το πρόγραμμα, καλέστε το 919-807-7992 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου. NC Μουσείο Ιστορίας.