Λίμνη Stanley Draper της Οκλαχόμα Σίτι

Κατασκευασμένο αρχικά το 1962 και το όνομά του από τον διακεκριμένο, πολυετή διευθυντή του Εμπορικού Επιμελητηρίου, η λίμνη Stanley Draper είναι μία από τις τρεις αστικές δεξαμενές της Οκλαχόμα Σίτι (με τους Hefner και Overholser ). Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του μετρό και παίρνει νερό από τη λίμνη Atoka και τη δεξαμενή McGee Creek.

Η λίμνη Draper είναι ένα δημοφιλές σημείο αναψυχής στην Οκλαχόμα, με πολλές προβλήτες, μαρίνα, χώρους για πικ-νικ και μεγάλο, ανοιχτό νερό για σκι.

Στατιστική:

Σύμφωνα με την πόλη, η λίμνη Stanley Draper καλύπτει περίπου 2.900 στρέμματα και έχει μέσο βάθος 34 πόδια. Είναι 98 πόδια στο βαθύτερο σημείο της, λίγο μεγαλύτερο και βαθύτερο από τη λίμνη Hefner και πολύ περισσότερο από Overholser.

Τοποθεσία:

Η λίμνη Draper βρίσκεται ακριβώς κοντά στο I-240 στη νοτιοανατολική πόλη της Οκλαχόμα μεταξύ Midwest Boulevard και Post Road. Το φράγμα βρίσκεται στη νότια πλευρά κοντά στην SE 149η και η μαρίνα βρίσκεται στο βορειοδυτικό δάχτυλο στην SE 104η. Το Stanley Draper Drive ταξιδεύει γύρω στα τρία τέταρτα της λίμνης.

Πάρτε έναν αναλυτικό χάρτη με οδηγικές οδηγίες για το Lake Draper.

Βαρκάδα:

Οι ράμπες του σκάφους βρίσκονται κυρίως στη δυτική πλευρά της λίμνης Stanley Draper. Ιστιοπλοΐα, μηχανοκίνητα σκάφη και τζετ σκι επιτρέπονται. Οι ημερήσιες άδειες σκαφών είναι 6,25 δολάρια. οι ετήσιες άδειες είναι $ 33. Καλέστε (405) 297-2211 να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο Parks and Recreation σχετικά με τις άδειες. Μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα Bass Pro, Sports Sports & Outdoors Academy και σε ορισμένες επιλεγμένες τοποθεσίες Wal-Mart.

Αποκτήστε πλήρη λίστα των τοποθεσιών αγοράς.

Αλιεία:

Το φράγμα Lake Stanley Draper είναι μια δημοφιλής περιοχή αλιείας, όπως και οι πολλές καλυμμένες προβλήτες σε όλη τη λίμνη. Οι ημερήσιες άδειες αλιείας είναι 3,50 δολάρια. οι ετήσιες άδειες είναι $ 18,50. Οι άδειες αλιείας μπορούν να αγοραστούν στις ίδιες θέσεις όπως και οι άδειες πλοήγησης. Δείτε τον παραπάνω σύνδεσμο.

Αναψυχή:

Σκι - Αν απολαμβάνετε το σκι, το ανοιχτό νερό της λίμνης Draper το καθιστά ένα από τα καλύτερα σημεία στο μετρό για εσάς. Θα χρειαστείτε βεβαίως άδεια αγκυροβόλησης.

Μαρίνα - Η περιοχή μαρίνας / παραχώρησης είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις άδειες, την πόλη και το κράτος, καθώς και τις διαθέσιμες θέσεις αποθήκευσης και κάμπινγκ. Καλέστε (405) 799-0870 για περισσότερες πληροφορίες.

Off-road - ATV και αναβάτες ποδήλατο βρωμιά μπορεί να επισκεφθεί το πάρκο CrossTimbers 960 εκταρίων δυτικά της λίμνης. Οι ώρες διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, επομένως καλέστε (405) 945-1938 για περισσότερες πληροφορίες.

Κάμπινγκ - Περισσότεροι από 50 κάμπινγκ είναι διαθέσιμοι με κόστος $ 8 ανά ημέρα (Χωρίς νερό RV ή ηλεκτρικές hookups).

Η κολύμβηση απαγορεύεται .