Αγοράζοντας ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Οκλαχόμα

Λίστα OKC Tree Farm

Η πιο εορταστική εποχή του χρόνου είναι η εορταστική περίοδος. Ένας κάτοικος της Οκλαχόμα Σίτι μπορεί να κατευθύνει την πόλη για σπουδαίες εκδηλώσεις και να δει μερικές απίστευτες οθόνες φωτισμού . Αλλά για πολλούς, μια από τις τελικές συγκινήσεις της εποχής είναι η διακόσμηση των διακοπών στο σπίτι. Βήμα πρώτο: Τοποθετήστε τα φώτα διακοπών στο σπίτι σας. Βήμα δεύτερο: Ξεκινήστε τις εσωτερικές διακοσμήσεις. Βήμα τρίτο: Βρείτε ένα όμορφο δέντρο ως κεντρικό κομμάτι.

Αν προτιμάτε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια τεχνητή, υπάρχουν πολλά μέρη στην Οκλαχόμα Σίτι, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα φέτος.

Φυσικά μπορείτε να πάτε στις αλυσίδες όπως το Wal-Mart ή το Home Depot, αλλά γιατί να μην κάνετε την αγορά πραγματική εμπειρία, να στηρίξετε τους τοπικούς γείτονές σας στη διαδικασία και ίσως να δημιουργήσετε μια νέα και συναρπαστική οικογενειακή παράδοση.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των μελών της περιοχής του Συνδέσμου Χριστουγεννιάτικων Δένδρων της Οκλαχόμα, και συνήθως θα τρυπάνι, μπαλόνι και φορτίο για εσάς. Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλοί προσφέρουν επιπλέον διασκέδαση ενώ βρίσκεστε εκεί.

Επιλέγοντας ένα δέντρο

Έτσι τώρα ξέρετε πού να πάτε, αλλά τι είδους δέντρο θα πρέπει να πάρετε; Η Μαρία Ιωνάτη μπορεί να σπάσει τα καλύτερα δέντρα για τα Χριστούγεννα και η Coral Nafie σας λέει πώς να επιλέξετε το τέλειο.

Μετά τις διακοπές

Όταν τα Χριστούγεννα τελειώσει, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα διακοσμητικά στοιχεία στη σοφίτα, είναι πιθανό ότι το ζωντανό δέντρο είναι ήδη αρκετά ξηρό. Καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να το πετάξετε μόνο για τους άντρες σκουπιδιών, όμως. Στην πραγματικότητα, κάθε κοινότητα μετρό έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές διάθεσης χριστουγεννιάτικων δέντρων στην κοινότητά σας.