Πάρκο Kiwanis στο Tempe AZ: Διεύθυνση, Χάρτης και Οδηγίες

Πάρκο Kiwanis βρίσκεται στο Tempe της Αριζόνα. Το πάρκο είναι περίπου 125 στρέμματα και περιλαμβάνει το Κέντρο Αναψυχής Kiwanis, το κέντρο τένις, τα κλουβιά, τη λίμνη όπου μπορείτε να ψαρεύετε, τα διαμάντια του μπέιζμπολ, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα γήπεδα βόλεϊ, τις περιοχές πικνίκ και πολλά άλλα. Η πισίνα κύματος Kiwanis είναι ένα από τα πολλά μέρη στην κοιλάδα του ήλιου που προσφέρει κολύμπι κολύμπι όλο το χρόνο και αυτή η εσωτερική πισίνα φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Εκτός από τα κανονικά αγωνιστικά πεδία, το ramadas και την παιδική χαρά, το Kiwanis Park προσφέρει επίσης μια σειρά χτυπημάτων, πέταλα, γήπεδα τένις, αστικά ψάρια και γήπεδα βόλεϊ.

Kiwanis Park Διεύθυνση

6111 South All-America Way
Tempe, ΑΖ 85283

Κατευθύνσεις

Από τη Βορρά και τη Δύση: πάρτε το I-10 και βγείτε από την οδό Baseline. Πηγαίνετε ανατολικά στην γραμμή βάσης για Kyrene Road, και στρίψτε δεξιά (νότια). Οδηγήστε στο Guadalupe Rd και κάντε αριστερά (ανατολικά). στρίψτε αριστερά στο All American Way στο πάρκο Kiwanis.

Από τα ανατολικά: Πάρτε US60 στην έξοδο Rural Road. Στρίψτε αριστερά (νότια) στον αγροτικό δρόμο προς Guadalupe Rd. Στρίψτε δεξιά (δυτικά) στο Guadalupe Rd. σε όλο τον αμερικανικό δρόμο και στρίψτε δεξιά για να μπείτε στο Kiwanis Park.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Tempe.

Στάθμευση

Υπάρχουν αρκετές θέσεις στάθμευσης στο Kiwanis Park. Ο χώρος στάθμευσης για το κέντρο αναψυχής / την πισίνα και τη λίμνη είναι προσβάσιμο από το All American Way.