Η τέλεια Ημέρα Spa στην Βερόνα, NJ

Η Βερόνα (όπως και αυτή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας!), Μια πόλη 2,8 τετραγωνικών μιλίων που περιβάλλεται από Montclair, Caldwell, Cedar Grove και West Orange, φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα μέρη για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο North Jersey. Εκπληκτικό, ίσως, αλλά σίγουρα θα θέλετε να το κεφάλι εδώ μετά από αυτή τη μακρά εβδομάδα στο γραφείο. Σχεδιάσαμε την τέλεια ημέρα σπα σας σε αυτή τη γραφική μικρή πόλη:

Τρίχες: Anthony Robert Salon

Θυμηθείτε τον Anthony από το Jerseylicious του δικτύου στυλ;

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να πάρετε glam στο σαλόνι του Verona, που βρίσκεται στο 279 Bloomfield Avenue στην πλατεία 7-Eleven. Δείτε το μενού για πληροφορίες τιμολόγησης. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν περικοπές, εκρήξεις, balayage, βερνίκια, στυλ ειδικών περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της νυφικής, βαθιάς προετοιμασίας και πολλά άλλα. Τα σχόλια Yelp δεν βρίσκονται και υπάρχουν ομάδες που διατίθενται συχνά για όσους έχουν ανάγκη να εξοικονομήσουν κάποια ζύμη.

Καρφιά: Spa για τα νύχια

Βρίσκεται στο 340 Bloomfield Ave, αυτό το σαλόνι καρφιών μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε (βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κτιρίου με το μεγάλο σήμα "Mix it Up" Bartending School) αλλά σας διαβεβαιώνουμε: μην χάσετε αυτά τα manis. Προσπαθήστε να κλείσετε ραντεβού την Παρασκευή ή το Σάββατο με την Angey. Παίρνει ιδιαίτερη προσοχή στη διαμόρφωση των νυχιών σας στην τελειότητα (κυριολεκτικά ανυψώνει το χέρι σας προς τα πάνω, την παλάμη σας απέναντι σας, στο φως, ώστε να βλέπει τις καμπύλες και τα αρχεία τους μέχρι να είναι τέλεια). Τα μανικιούρ UV Gel έχουν αναφερθεί από τους πελάτες να διαρκούν τέσσερις εβδομάδες χωρίς να χτυπήσουν, να σηκωθούν ή να αποχρωματιστούν.

Μια πρόσφατη φωτογραφία τέχνης νυχιών μπορεί να δει παραπάνω, αλλά πιο εκπληκτικά παραδείγματα μπορούν να βρεθούν στη σελίδα Facebook τους.

Μασάζ: Spa Pompton

Για μόλις 40 δολάρια, θα είστε σε κατάσταση χαλάρωσης για 60 λεπτά. Pro-tip: για μια επιπλέον $ 20, άνοιξη για το 90-λεπτό μασάζ. Είναι πάντα ασφαλές να καλέσετε μπροστά ή να κλείσετε ραντεβού, ωστόσο, είναι σπάνιο να μην τιμηθεί κανείς μέσα σε 10 λεπτά και οι ώρες δεν θα ήταν πιο βολικές (10 π.μ.-10μμ καθημερινά).

Το σπα είναι εξαιρετικά καθαρό και φιλόξενο, συνοδεύεται από σούπερ-άνετα κρεβάτια μασάζ και το τέλειο soundtrack (δεν είναι η δυσάρεστη μουσική ανελκυστήρα που μπορεί να συνηθίσετε να ακούτε σε ένα σαλόνι μασάζ). Οι μασέρ πάντα κάνουν check-in για να δηλώσουν το επιθυμητό επίπεδο πίεσής σας και θα επικεντρωθούν σε προβληματικές περιοχές αν τους ενημερώσετε (διαφορετικά, είναι ένα τυπικό σουηδικό μασάζ πλήρους σώματος). Επιπλέον, από τη στιγμή που βρίσκεστε σε τέτοια απόσταση και εάν είστε διάθεση να απολαύσετε, σταματήστε από την πίτσα του Famous Ray για μια φέτα πριν γυρίσετε στο σπίτι.

Έχετε άλλες συστάσεις της Verona; Άλλα σημεία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Μοιραστείτε τα με τη Danielle στο Twitter και στο Facebook.