Κάντε τις περισσότερες από αυτές τις καλοκαιρινές νύχτες στο North Jersey

Τώρα που το σχολείο είναι έξω και το καλοκαίρι είναι τελικά εδώ, μπορεί να ψάχνετε για κάποια διασκέδαση οικογενειακές δραστηριότητες στην περιοχή. Με τον ήλιο αργότερα, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε τη νύχτα για όλες τις ηλικίες. Από υπαίθριες εκδηλώσεις έως ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου, εδώ είναι μια λίστα με μερικές συναρπαστικές ιδέες για τις καλοκαιρινές σας νύχτες.

Καλοκαίρι στο Βόρειο Νιου Τζέρσεϊ Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Είναι χρόνος για το κράτος του Νιου Τζέρσεϊ! Φέρτε όλη την οικογένεια στα Meadowlands για ένα καλό παλιομοδίτικο καρναβάλι, συνοδευόμενο από μια υπνωτιστική και μεγάλη κατάδυση που περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου.

Η εκδήλωση μπορεί να υπερηφανεύεται για δεκάδες βόλτες ιδανικές για μικρά παιδιά, καθώς και για "θεαματικές" και "συγκλονιστικές" βόλτες για ενήλικες και μεγάλα παιδιά. Η έκθεση ανοίγει πριν το ηλιοβασίλεμα, αλλά έρχεται πραγματικά στη ζωή μετά το σκοτάδι. Για μια αλλαγή ρυθμού από τα τοπικά πυροτεχνήματα σας, δείτε τις ειδικές εμφανίσεις πυροτεχνημάτων της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στις 3 και 4 Ιουλίου. Τώρα στο 30ο έτος της, αυτή η τοπική παράδοση θα δημιουργήσει πολλά χαμόγελα και πάλι αυτή τη σεζόν.

Διεύθυνση: 1 MetLife Stadium Drive, East Rutherford, NJ 07073

Οι ώρες και η είσοδος ποικίλλουν τη νύχτα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του NJ Fair για λεπτομερείς πληροφορίες. Η έκθεση διοργανώνεται από τις 23 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες με ρολό; Το Florham Park Roller Rink είναι ένα κλασικό παγοδρόμιο που αναβλύζει χτυπήματα pop του 90s και γυρίζει τα λέιζερ. Στρίψτε τη νύχτα μακριά σε ένα ζευγάρι νοικιασμένων λεπίδων ή πατίνι και, όταν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, δοκιμάστε την τύχη σας που κερδίζει καραμέλα από τη μηχανή νύχι ακριβώς από το παγοδρόμιο.

Στο χώρο καθιστικού δίπλα στο παγοδρόμιο διατίθενται πάπλες, πίτσα, σόδα και άλλα σνακ. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να νικήσετε τα υψηλά αποτελέσματα των κλασσικών παιχνιδιών arcade σε αυτόν τον ρετρό παράδεισο. Μπορεί να φτιάξετε έναν ιδρώτα που πέφτει στο παγοδρόμιο, αλλά ο κλιματισμός κάνει το Roller Rink μια μεγάλη εσωτερική δραστηριότητα για τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά δελεαστική λόγω των προσιτών τιμών του ομίλου.

Διεύθυνση: 192 Ridgedale Avenue, Florham Park, NJ 07932

Ώρες: Οι συνεδρίες 2 ωρών ποικίλλουν ανά ημέρα. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Florham Park Roller Rink για ενημερωμένες πληροφορίες

Αδεια:

Απογευματινή είσοδος: 6,50 δολάρια

Βραδινή Είσοδος: 7,50 δολάρια

Ενοικιάσεις σκαφών: 4,00 δολάρια

Ψάχνετε για μια οικογενειακή εκδήλωση που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο; Επικεφαλής στην Έκθεση αγροτών του Warren County και το Φεστιβάλ Μπαλόνια Hot Air! Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νυχτερινές εκτοξεύσεις με αερόστατο θερμού αέρα και αγώνες καθώς και hop επάνω στη δική τους δεμένη βόλτα με μπαλόνια. Οι ιππικές εκθέσεις, οι αγορές αγροτών και οι διαγωνισμοί ψησίματος διογκώνονται σε αυτή την έκθεση. Βλέπε ένα κατεβασμένο και βρώμικο ντέρμπι κατεδάφισης και στη συνέχεια δημιουργήστε δημιουργικά στα τραπέζια χειροτεχνίας. Υπάρχουν αγώνες και αγώνες για παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Για τους μικρότερους επισκέπτες, υπάρχει ακόμη και ένας διαγωνισμός μωρών! Παρακολουθήστε τα μπαλόνια να στροβιλίζουν τον ουρανό από ένα πλεονέκτημα στο πεδίο μόλις οι άνεμοι πεθάνουν τη νύχτα - ή, αν αισθάνεστε περιπετειώδης, ανεβείτε πάνω από την έκθεση στο δικό σας ταξίδι με μπαλόνια.

Διεύθυνση: 1350 Strykers Road, Phillipsburg, NJ 08865

Ώρες: 30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου 2016. επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της έκθεσης και του φεστιβάλ για πιο λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα γεγονότα

Είσοδος: Πολλές δραστηριότητες είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης μπαλονιών. επισκεφθείτε εδώ για τιμές εκδηλώσεων

Το New Jersey δεν φιλοξενεί ούτε ένα, αλλά δύο φεστιβάλ μπαλονιών θερμού αέρα. Και σκεφτήκατε ότι ο Albuquerque ήταν ο βασιλιάς του μπαλονιού! Το QuickChek Festival of Ballooning πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο στο Readington, NJ - αξίζει τον κόπο να φτάσουμε σχεδόν στο κέντρο της Τζέρσεϋ.

Φώτα, κάμερα, δράση! Πάρτε τις κουβέρτες σας για πικ-νικ έτοιμες και σηκώστε ποπ κορν σε μια από τις καλύτερες προβολές ταινιών εξωτερικού του Northern New Jersey. Πολλές πόλεις προσφέρουν τακτικές προβολές σε όσους ενδιαφέρονται να εμφανιστούν. Συνδεθείτε με την κοινότητά σας καθώς βλέπετε ταινίες φιλικές προς την οικογένεια κάτω από τα αστέρια. Οι χρόνοι έναρξης ταινιών ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, αλλά αρχίζουν συνήθως όταν είναι αρκετά σκοτεινό έξω. Φτάστε πριν από τις 8:30 για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την ταινία, αλλά δεν βλάπτει να φτάσετε νωρίτερα για να πάρετε τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε.

Καλοκαίρι Εξωτερικές ταινίες:

Οθόνη στο πράσινο:

Διεύθυνση: 365 Broad Street, Summit, NJ 07901

Ώρες: χορός στις 7:30 μ.μ. ταινίες στο σκοτάδι (κάθε Πέμπτη το βράδυ μέσα Ιουλίου και Αυγούστου)

Ελεύθερη είσοδος

Ταινίες στο πάρκο:

Διεύθυνση: Riverside Gardens Park, Red Bank, NJ 07701

Ώρες: Τρίτη νύχτα μέχρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Ελεύθερη είσοδος

Ταινίες στο Van Vorst:

Διεύθυνση: Πάρκο Van Vorst, 257 Montgomery Street, Τζέρσεϊ Σίτι, 07302

Ώρες: Τετάρτη βράδυ, 8 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου

Είσοδος: δωρεάν (και δωρεάν ποπ κορν!)

Ταινίες κάτω από τα αστέρια:

Διεύθυνση: Pier A Park, 100 Sinatra Drive, Hoboken, NJ 07030

Ώρες: Τετάρτη, 8 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου (Οι ταινίες αρχίζουν στις (9:00 μ.μ. τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και τις 8:15 το βράδυ τον Αύγουστο).

Ελεύθερη είσοδος

Φέρτε τον εσωτερικό ιππότη σας στους μεσαιωνικούς χρόνους. Εάν θέλετε να νικήσετε τη ζέστη, έρθετε σε αυτό το απίστευτο κάστρο για μια επίδειξη και γεύμα που είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσετε. Τα παιδιά θα αγαπήσουν την ριζοβολία για τους αγαπημένους τους ιππότες σε ένα ζωντανό αγώνα τζόκινγκ, και οι ενήλικες είναι βέβαιο ότι θα τσιμπήσουν από τις δραματικές ιστορίες. Το δείπνο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μιας ζωντανής επίδειξης, οπότε παρακολουθείτε μια επίδειξη τη νύχτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακατέψετε την παραδοσιακή οικογενειακή βραδιά έξω για φαγητό. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έρχεται το καλοκαίρι; Οι Medieval Times προσφέρουν μειωμένες τιμές εισιτηρίων τόσο για τις 4 Ιουλίου (με εισιτήρια για εκπομπές από τώρα έως τις 5 Ιουλίου) όσο και για κλοπές «εξοικονόμησης καλοκαιριού» (με εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα αλλά ισχύουν μέχρι την 31/31/16) .

Διεύθυνση: Polito Avenue 149, Lyndhurst, NJ 07071

Ώρες και εισδοχή: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Lyndhurst Medieval Times για καθημερινές εμφανίσεις και ειδικές εκπτώσεις στα εισιτήρια.