Αγαπώ το Φοίνιξ της Αριζόνα

Γιατί μου αρέσει να διαβιώνω στην περιοχή του μετρό Φοίνιξ

Τον Απρίλιο του 2014 σημείωσα 35 χρόνια που έχω ζήσει στην κοιλάδα του Ήλιου. Ενώ είναι εύκολο να εστιάσετε μόνο στα καλά σημεία ενός τόπου διακοπών, υποψιάζομαι ότι υπάρχουν λίγες τέλειες θέσεις για να ζήσουν.

Υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής του Phoenix που μου αρέσει και μερικά πράγματα που ήθελα ήταν διαφορετικά. Ας ξεκινήσουμε με γιατί μου αρέσει να ζουν στο Greater Phoenix.

Πέντε πράγματα που αγαπώ για τη ζωή στο Μεγάλο Φοίνιξ

  1. Μου αρέσει ο αθλητισμός θεατών. Όταν κινηθώ για πρώτη φορά στην κοιλάδα του ήλιου, οι Φοίνικας ήλιοι ήταν το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Τα γυμνάσια και τα κολέγια αθλήματα ήταν εμφανή, αλλά από τη Νέα Υόρκη δεν είχα σχολική υπακοή εδώ. Τώρα έχουμε επαγγελματική μπάσκετ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ, NASCAR, γκολφ, beach volleyball, μαραθώνια και πολλά άλλα.
  1. Δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδεύω στο Λος Άντζελες ή στη Νέα Υόρκη για να δω ποιοτικές παραγωγές θεάτρου. Παίρνουμε εδώ όλες τις μεγάλες συναυλίες με το όνομα , καθώς επίσης και τις περιηγήσεις στο Broadway, το Cirque du Soleil και άλλες επαγγελματικές εταιρείες. Έχουμε επίσης πολλές τοπικές επαγγελματικές και ημι-επαγγελματικές θεατρικές, χορευτικές και μουσικές οργανώσεις, όπως συμφωνικές ορχήστρες, μπαλέτο και όπερα. Οι άνθρωποι που λένε ότι δεν υπάρχει πολιτισμός στο Φοίνιξ είναι ανόητοι.
  2. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Είμαι πάντα έκπληκτος για τον αριθμό των ανθρώπων που έρχονται εδώ και μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να κάνει εδώ. Υπάρχουν πάρκα και πεζοπορία και ποδηλασία, ψώνια και κινηματογράφοι και συναυλίες και συναυλίες και κλαμπ και χιλιάδες εστιατόρια και πισίνες και rec center και φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις και τένις και γκολφ και ... εντάξει, θα σταματήσω. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες εθελοντικές ευκαιρίες όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους και να κάνετε κάτι καλό. Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε εδώ, τους ζητώ πάντα τι έκαναν για αναψυχή από όπου προέρχονταν. Παίρνω συνήθως ένα κενό βλέμμα. (Ναι, αν είστε surfer θα έχετε το τραχύ εδώ!)
  1. Έχοντας έρθει από ένα μέρος της χώρας που είναι γνωστό για σκυρόδεμα και ουρανοξύστες, ποτέ δεν κουράζομαι να βλέπω βουνά, να ακούω και να βλέπω τα πουλιά , να βλέπω αστέρια τη νύχτα και τα ηλιοβασιλέματα της Αριζόνα . Εξακολουθώ να ενθουσιάζω όταν βλέπω ένα σαγιονάρικο ή ένα κογιότ. Λατρεύω την έρημο στην άνθιση .
  2. Ξέρατε ότι έπρεπε να αναφέρω τον καιρό. Λατρεύω τον καιρό. Δεν θα πάρετε κανένα επιχείρημα από μένα - παίρνει καταπιεστικά καυτό το καλοκαίρι. Μέχρι τη στιγμή που ο Αύγουστος έρχεται γύρω, και υπάρχουν ακόμα δύο μήνες για να πάει, μπορεί να είναι ένα drag. Αλλά ο ήλιος σχεδόν πάντα λάμπει, ο ουρανός είναι σχεδόν πάντα μπλε και μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο να κρυώσει όταν είναι ζεστό από το να ζεσταίνεται ή να στεγνώσει όταν είναι κρύο και υγρό. Μπορώ να οδηγήσω για λιγότερο από 2 ώρες και να είμαι στα βουνά, τουλάχιστον 20 μοίρες πιο δροσερό από ό, τι στο Φοίνιξ. Το χειμώνα μπορώ να κάνουμε σκι αν οδηγώ μερικές ώρες μακρύτερα από αυτό. Ξοδεύουμε τον ίδιο χρόνο που κρύβεται από τον καιρό μας σε εσωτερικούς χώρους, όπως κάνουν οι άνθρωποι που έχουν σκληρούς χειμώνες. Είναι απλά θέμα που προτιμάτε. Θα πάρω τον ήλιο.

Δεν είναι όλα τέλεια εδώ, όμως. Υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα για τη ζωή στο Greater Phoenix που μου αρέσει. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πέντε πράγματα που μου αρέσει να ζουν στην περιοχή Phoenix.

Επόμενη Σελίδα >> 5 πράγματα που μισώ για το Phoenix

Στην προηγούμενη σελίδα σας είπα πέντε πράγματα που μου αρέσει να ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα, αλλά όχι όλα είναι ρόδινα στην κοιλάδα του ήλιου. Εδώ είναι πέντε πράγματα που δεν μου αρέσει να ζουν στο Φοίνιξ.

Πέντε πράγματα που μισώ για το μεγαλύτερο Φοίνιξ

  1. Μισώ ότι άλλοι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει αυτόν τον τόπο. Η φαινομενική μας ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι θέλουν να έρθουν εδώ. Ναι, όταν οι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους ή κάνουν διαζύγιο, γιατί να μην επιλέξουμε ένα σημείο που είναι ηλιόλουστο όλη την ώρα; Αυτή η φιλοσοφία έχει οδηγήσει σε έναν αρκετά μεταβατικό πληθυσμό. έρχονται εδώ και ανακαλύπτουν ότι δεν είναι πιο ευτυχισμένοι ή πιο απασχολημένοι από ό, τι από πού προέρχονται. Και ναι, είναι ζεστό. Συχνά δεν έρχονται με δουλειά και δεν εξοικονομούν χρήματα, οπότε μπορούν να αντέξουν οικονομικά μόνο να ζήσουν σε φουσκωτές, ανασφαλείς γειτονιές. Τραγουδούν για το τι είναι μια κόλαση εδώ, αλλά συχνά δεν έχουν την πολυτέλεια να φύγουν. Στο ίδιο θέμα, η καθαρή ανάπτυξη παραμένει πολύ υψηλή . Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι μένουν από το να πάνε. Οι άνθρωποι που τρεφόνονται με τις τιμές των κατοικιών στο Λος Άντζελες και το Σιάτλ, για παράδειγμα (και που δεν θέλουν πλέον να αντιμετωπίζουν σεισμούς και βροχές), βρίσκουν ότι μπορούν να βελτιώσουν το κόστος ζωής τους εδώ. Η αύξηση του πληθυσμού μας αναπόφευκτα δημιουργεί προβλήματα στην υποστήριξη του από την οπτική γωνία της υποδομής.
  1. Μισώ το γεγονός ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα αποτυγχάνει τόσο πολύ από τη νεολαία μας. Οι άνθρωποι πάντα ρίχνουν γύρω από αυτό το στατιστικό από πριν από μερικά χρόνια για το πώς η Αριζόνα κατατάσσεται στο ή κοντά στο κάτω μέρος των κρατών για την εκπαίδευση . Αυτή η κατάταξη είχε πραγματικά σχέση με τη χρηματοδότηση, και τα τελευταία 35 χρόνια δεν έχω δει ότι η ρίψη περισσότερων χρημάτων στο εκπαιδευτικό μας σύστημα βοήθησε. Εύχομαι να έχω την απάντηση, αλλά δεν το κάνω.
  2. Ξαπλώνομαι. Δεν ξέρω πώς την εμποδίζουμε. Όλη αυτή η αύξηση του πληθυσμού πρέπει να πάει κάπου. Σχεδόν πρέπει να συσκευάσω μια τσάντα για να επισκεφθώ συγγενείς από την άλλη πλευρά της κοιλάδας. Κάρομαι πολύ γύρω από την πόλη και ένα μονοήμερο ταξίδι 40 μιλίων δεν είναι ασυνήθιστο για μένα. Οι άνθρωποι που μετακινούνται μακρότατα κατά την ώρα αιχμής , οι οποίοι είναι βασικά από τις 6 π.μ. έως τις 8:30 π.μ. και από τις 3:30 μ.μ. έως τις 6:30 μ.μ., υποφέρουν.
  3. Ένα φαρμακείο, κατάστημα εφοδιασμού γραφείου, κατάστημα εφοδιασμού κατοικίδιων ζώων, κατάστημα παντοπωλείων, κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, κατάστημα ομορφιάς, κατάστημα γρήγορου φαγητού σε κάθε τρίτη γωνία. Οι γειτονιές μας φαίνονται τόσο φορμαρισμένες. Οι υποδιαιρέσεις συχνά στερούνται ποικιλίας, δημιουργικότητας, πρωτοτυπίας και ομορφιάς.
  1. Μισώ την παλιά, κουρασμένη ' δυτική πλευρά της πόλεως εναντίον της ανατολικής πλευράς της συζήτησης της πόλης . Δεν είναι τόσο κακό όσο το χρησιμοποιούσε, αλλά ας το ξεπεράσουμε. Εσείς οι ανατολικοευρωπαίοι δεν είναι πιο έξυπνοι ή καλύτερα αναζητούντες επειδή ζείτε ανατολικά της Κεντρικής και εσείς δυτικά πρέπει να πάρετε το τσιπ από τους ώμους σας για να υπερασπιστείτε τη δυτική πλευρά του κεντρικού. Η δυτική πλευρά της πόλης έχει μερικές πολύ ωραίες, οικιστικές, προσιτές γειτονιές. Η πραγματικότητα της κατάστασης είναι ότι έως ότου η δυτική πλευρά της πόλης μπορεί να προσελκύσει περισσότερα και καλύτερα εστιατόρια, νυχτερινή ζωή, θέρετρα και αξιοθέατα - όπως έκανε και η πόλη του Glendale - η ανατολική πλευρά της πόλης θα είναι η προτιμώμενη θέση για τους κατοίκους με υψηλότερο εισόδημα και, ίσως το πιο σημαντικό, τουρίστες.

Προηγούμενη σελίδα >> 5 πράγματα που αγαπώ για το Phoenix