Εισιτήρια για Paying Parking στο St. Paul

Η πόλη του Αγίου Παύλου εξέδωσε 125.000 εισιτήρια στάθμευσης πέρυσι. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε εάν λάβετε ένα εισιτήριο στάθμευσης, τι να κάνετε αν νομίζετε ότι το εισιτήριό σας είναι άδικο, εάν σταθμεύσετε σε ένα σπασμένο μετρητή St. Paul και πώς να αποφύγετε τα εισιτήρια στάθμευσης στο St. Paul.

Τι να κάνετε εάν λάβετε ένα εισιτήριο στάθμευσης στο St. Paul

Αν πάρετε ένα εισιτήριο στάθμευσης, υπάρχουν μερικές επιλογές που σας αρέσουν.

Εάν είχατε πάρκινγκ παρανόμως, θα χρειαστεί να πληρώσετε το εισιτήριο εντός των 21 ημερών που επιτρέπεται να αποφύγετε τις καθυστερημένες χρεώσεις.

Το εισιτήριο στάθμευσης θα έχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, με επιλογές για την πληρωμή μέσω αλληλογραφίας και μπορείτε επίσης να πληρώσετε εισιτήρια στάθμευσης online.

Τι δεν μπορείς να πληρώσεις για το πάρκινγκ; Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το πρόστιμο , μπορείτε να δείτε έναν υπάλληλο ακρόασης για να κανονίσετε ένα σχέδιο πληρωμής. Πρέπει να το κάνετε αυτό πριν το χρηματικό πρόστιμο να γίνει στο κέντρο της πόλης του St. Paul ή στο προαστιακό δικαστήριο του Maplewood.

Τι κάνετε αν νομίζετε ότι το εισιτήριο στάθμευσης είναι άδικο; Τι γίνεται αν ο χώρος στάθμευσης ήταν σπασμένος; Ο υπεύθυνος επιβολής στάθμευσης έκανε λάθος; Είναι τελικά ανθρώπινες. Τι θα συμβεί αν σταματήσατε παράνομα για να παρακολουθήσετε κάποια κατάσταση έκτακτης ανάγκης;

Πώς να διαγωνιστεί ένα εισιτήριο στάθμευσης στο St. Paul

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η αναφορά έχει κατατεθεί στην πόλη. αυτό μπορεί να διαρκέσει 10 ημέρες, οπότε καλέστε τον αριθμό στο εισιτήριο για να ελέγξετε ή να ελέγξετε ηλεκτρονικά εισάγοντας τον αριθμό παραπομπής στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πληρωμών της Ramsey County.

Μόλις κατατεθεί η παραπομπή, πρέπει να συναντήσετε έναν σύμβουλο ακροάσεων. Οι σύμβουλοι ακροάσεων είναι διαθέσιμοι στο δικαστικό κέντρο του St. Paul και στο προαστιακό δικαστήριο του Maplewood. Για να πραγματοποιήσετε ένα ραντεβού σε οποιαδήποτε θέση, καλέστε το 651 266-9202.

Πάρτε το εισιτήριο στάθμευσης, ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία και οποιαδήποτε τεκμηρίωση μπορεί να έχετε για να υποστηρίξετε την περίπτωσή σας.

Ο σύμβουλος ακροάσεων έχει τη δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο ή να ακυρώσει την παραπομπή εάν συμφωνεί μαζί σας.

Σπασμένα Μετρητές Στάθμευσης στο St. Paul

Μην σταθμεύετε σε ένα μετρητή που νομίζετε ότι έχει σπάσει. Θα πάρετε ένα εισιτήριο. Ο Δήμος του Αγίου Παύλου σας ζητά να καλέσετε να αναφέρετε σπασμένα μέτρα στάθμευσης. Ο αριθμός κλήσης βρίσκεται στον μετρητή.

Εάν σταθμεύσετε σε ένα μετρητή που πιστεύετε ότι εργάζεται και εξακολουθεί να έχετε εισιτήριο - για παράδειγμα, ο χρόνος στο μετρητή τελειώνει ταχύτερα από ό, τι πρέπει - μπορείτε να καλέσετε το Γραφείο Παραβιάσεων Χώρου στο 651 266-9202 και να μάθετε εάν ο μετρητής ήταν σπασμένο. Αν ναι, μπορείτε να αμφισβητήσετε το εισιτήριο ακολουθώντας την ίδια διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

Πώς να αποφύγετε εισιτήρια στάθμευσης στο St. Paul

Ή με άλλα λόγια: πού περιπολούν οι επιτηρητές της κυκλοφορίας; Οι κύριοι χώροι περιπολίας αστυνομικών επιθεωρητών βρίσκονται στο κέντρο του St. Paul , γύρω στο State Capitol, στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, στην επιχειρηματική συνοικία Grand Avenue και στη γειτονιά του Hill Cathedral.

Τα εισιτήρια από το Snow Emergencies αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό παραπομπών στάθμευσης που εκδόθηκαν το χειμώνα. Γνωρίζοντας πότε ονομάζεται Έκτακτη Ανάγκη Χιόνι, θα σας κρατήσει χωρίς εισιτήρια.

Η δυτική πλευρά του Αγίου Παύλου, του Πάρκου Como και των περιοχών του South Highland Park λαμβάνουν την ελάχιστη προσοχή από τους υπαλλήλους επιβολής του χώρου στάθμευσης.

Όπου και αν παρκάρεις και ειδικά αν σχεδιάζεις να παρκάρεις σε έναν από τους χώρους των επιθεωρητών στάθμευσης, στοχεύσεις, τότε φροντίστε να σταθμεύσετε νόμιμα και προσέξτε το ρολόι για να βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας εγκαίρως. Στο σταθμό μετρητών στο κέντρο του St. Paul, τα εισιτήρια εκδίδονται τακτικά μόλις λήξει η ώρα του μετρητή.

Τα πρόστιμα από παραβιάσεις στάθμευσης είναι μια σημαντική πηγή εσόδων για την πόλη του Αγίου Παύλου. Οι υπεύθυνοι επιβολής του χώρου στάθμευσης στο St. Paul ενθαρρύνονται να γράψουν 55 παραπομπές την ημέρα, σύμφωνα με την έκθεση του Pioneer Press. Ο Άγιος Παύλος μπορεί να έχει τη φήμη ότι είναι υπνοδωμάτιο των Δίδυμων Πόλεων, αλλά οι αξιωματούχοι επιβολής του χώρου στάθμευσης του Αγίου Παύλου σίγουρα δεν αναπολώνουν τη δουλειά.