Αγοράστε στο Beauty & Essex Las Vegas

Lounge και Linger στο Beauty & Essex στο Λας Βέγκας στο Cosmopolitan Resort

Όταν ανεβείτε στην ομορφιά & Essex στο Cosmopolitan Resort στο Λας Βέγκας , μην αφήσετε το κατάστημα πιάνων να μπει μπροστά σαν μυστική είσοδο. Δεν είναι ένα από αυτά τα μέρη που προσπαθούν να κρύψουν τις πραγματικές του προθέσεις για να κάνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Δεν υπάρχει δονητής speakeasy πίσω από τη μυστική πόρτα. Αυτό το κατάστημα πιόνι είναι πραγματικά ένα πραγματικό κατάστημα. Προχωρήστε και αγοράστε κάτι εάν δεν με πιστεύετε.

Μόλις το ξεπεράσετε τα ενδιαφέροντα αντικείμενα και συλλεκτικά αντικείμενα στο κατάστημα, θα καταλάβετε ότι το κατάστημα πώλησης ποδιών μπορεί να αποτελεί μέρος της διακόσμησης ή ίσως χρησιμεύει ως σημείο διακοπής για εκείνους τους ανθρώπους χωρίς αίσθηση περιπέτειας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είστε ευτυχείς που βρήκατε τη μυστική πόρτα το λεπτό που υποχωρείτε σε ένα σκοτεινό περίπτερο στο μπαρ και βυθίστε το βράδυ σας σε μια σειρά μίνι εμπειριών που θα βάλουν μια αληθινή σφραγίδα Vegas στη νύχτα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει το σαλόνι πριν το δείπνο σας και στη συνέχεια να πάρετε μια αίσθηση για το χώρο μετά το γεύμα σας. Θα είναι δύο διαφορετικές εμπειρίες.

Τι πρέπει να περιμένετε

Να είστε έτοιμοι, μπορεί να πάρει δυνατά. Το εστιατόριο έχει μια ενεργητική ατμόσφαιρα, έτσι ώστε είτε θα αγαπήσετε την ιδέα να ψιθυρίσετε στο αυτί κάποιου για να συζητήσετε ή να περάσετε ολόκληρο το βράδυ μιλώντας στην κορυφή των πνευμόνων σας. Αυτό δεν είναι κακό πράγμα, απλά μια ζωντανή τραπεζαρία με πολλή δράση.

Το σαλόνι είναι πιο ήσυχο και ιδανικό για ένα νυχτερινό ραντεβού. Θα διαπιστώσετε ότι το μπαρ είναι ιδανικό για ένα ποτό πριν το δείπνο και σας δίνει μια υπέροχη θέα της γύρω δραστηριότητας. Εάν πηγαίνετε σόλο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό σημείο για ένα μικρό γεύμα. Δεδομένου ότι οι περισσότερες πλάκες είναι κοινόχρηστες το ιδανικό μέρος θα ήταν δύο, ίσως τρεις.

Τέσσερις άνθρωποι χρειάζονται μια δεύτερη σειρά από τα αγαπημένα πιάτα.

Το φαγητό και κοκτέιλ στο Beauty & Essex Las Vegas

Το φαγητό που βγαίνει από την κουζίνα είναι ιδανικό για κοινή χρήση, ώστε να διαπιστώσετε ότι η παραγγελία μερικών ειδών λειτουργεί καλά για ένα κοινωνικό τραπέζι. Η δυναμική τραπεζαρία και το πρόγραμμα κοκτέιλ απαιτούν ούτως ή άλλως πολλή αλληλεπίδραση. Υπάρχουν μερικές εκπλήξεις στο μενού που θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα, αλλά σε κάθε μία από τις επισκέψεις μου υπήρξαν κάποιες σημαντικές αδυναμίες. Η κουζίνα μπορεί να είναι λίγο ασυνεπής. Με αυτό είπε, αυτό που κάνουν καλά γίνεται πολύ καλά και όταν συνδυάζεται με την ατμόσφαιρα, τα κοκτέιλ και την εξυπηρέτηση γίνεται ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε περισσότερες από μία φορές.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Beauty & Essex Las Vegas:

Κοκτέιλ: Ο Woodsman φαίνεται λίγο πολύ μεγαλώσει για αυτό το μέρος, αλλά μόλις εγκατασταθεί σε αυτό συνειδητοποιείτε ότι τα επιπλέον γλυκά που έχουν προστεθεί στο μπέρμπον και τα εσπεριδοειδή το κάνουν να ταιριάζει καλά σε αυτό το περιβάλλον. Το Emerald Gimlet με την Elyx Vodka χορεύει με μια χαλαρή έκδοση του ξαδέλφου του τζιν, αλλά επιπλέει με περισσότερη νότα από το βασιλικό και το λεμόνι για να σας κρατήσει από το να παρασύρετε σε μια ηλιόλουστη ομίχλη. Αντ 'αυτού, ταιριάζει καλά σε αυτή την ατμόσφαιρα ψευδο-νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Αν αισθάνεστε σαν να πρέπει να έχετε ένα κλασικό κοκτέιλ, αλλά το Λας Βέγκας σας κάνει να αισθάνεστε την περιπετειώδη τάξη του Oaxacan Old Fashioned και απολαύστε τη φωτιζόμενη γεύση του mescal μαζί με την τεκίλα και λίγο πικάντικο λικέρ για να ολοκληρώσετε αυτό που κανονικά θα ήταν το κλασικό σας Παλιό Μόδα.