Σαν Φρανσίσκο 2016 Gay Pride

Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια του Σαν Φρανσίσκο LGBT

Το Σαν Φρανσίσκο ρίχνει ένα από τα πιό ζωηρά και φημισμένα φεστιβάλ Gay Pride στον κόσμο, με τα σημαντικά γεγονότα να πραγματοποιούνται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (25 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2016). Φυσικά, το Σαν Φρανσίσκο έχει μια πλούσια και χρονοβόρα ιστορία των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και τα γεγονότα της Pride της πόλης είναι καλά παρακολουθούμενα, καλά οργανωμένα και μεγάλη διασκέδαση για τους επισκέπτες - είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς των Gay Pride στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα βρείτε αρκετές άλλες μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις Gay Pride εντός διάρκειας δύο ωρών με το αυτοκίνητο του Σαν Φρανσίσκο - επίσης να είστε σίγουροι για να ελέγξετε έξω το Oakland Gay Pride απέναντι από τον κόλπο το Σεπτέμβριο. Silicon Valley Gay Pride στο Σαν Χοσέ τον Αύγουστο. και η Gay Pride του Sacramento, η Gay Pride της Santa Cruz και η ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια του Sonoma County στο ρωσικό ποτάμι , οι οποίες πραγματοποιούνται όλες νωρίτερα τον Ιούνιο.

Το Gay Pride στο Σαν Φρανσίσκο συγκεντρώνει ένα γεμάτο σαββατοκύριακο πάρτι, συγκεντρώσεις και παρελάσεις - το χρονοδιάγραμμα σηματοδοτεί επίσης την κορύφωση του Frameline, του Διεθνούς Φεστιβάλ Gay Film του Σαν Φρανσίσκο , το οποίο διαρκεί πάνω από 10 ημέρες στα τέλη Ιουνίου. Τα κυριότερα γεγονότα είναι η εορταστική εκδήλωση SF Pride Celebration στο Civic Center το Σάββατο 25 Ιουνίου, από το μεσημέρι μέχρι τις 6 μ.μ., και το Parade Pride του Σαν Φρανσίσκο στην Market Street την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ., ακολουθούμενη από ένα άλλο Pride Celebration Civic Center από τις 11 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. την ίδια ημέρα. Το San Francisco Dykes on Bikes είναι πάντα ένα πολύ δημοφιλές μέρος της παρέλασης.

Το Σαν Φρανσίσκο Dyke March πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Ιουνίου, συγκεντρώνοντας στο Dolores Park το μεσημέρι, με την πορεία να ξεκινάει παραδοσιακά αργά το απόγευμα από το 18ο και Dolores. Πριν από την πορεία υπάρχει ζωντανή μουσική και άλλες παραστάσεις στο πάρκο.

Η γιορτή Pride LGBT του Σαν Φρανσίσκο πραγματοποιείται το Σάββατο (μεσημέρι έως τις 6 μ.μ.) και την Κυριακή (11 π.μ. έως 6 μ.μ.) στο Civic Center του Σαν Φρανσίσκο , ανατολικά του Δημαρχείου του Σαν Φρανσίσκο .

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περισσότερους από 300 πωλητές, καλλιτέχνες και άλλους εκθέτες. ένα πλήθος από μουσικές και κωμωδίες που παίζουν στην Κύρια Σκηνή και παρόμοιες παραστάσεις και προγραμματισμό σε περισσότερα από 20 άλλα στάδια και περίπτερα, όπως το Trans, Homo Hip Hop, η Ασία και το Ειρηνικό Islander, η Γυναίκα, η Soul of Pride African American, Λατινικά, 60+ Χώρος, Καθαρό και Νωθρό, HIV Pavilion, Leathery Alley και πολλά άλλα. Εδώ είναι ένας χάρτης των χώρων του φεστιβάλ του Civic Center.

Η τελική εκδήλωση είναι το Parade Pride LGBT του Σαν Φρανσίσκο, που αρχίζει στις 10:30 π.μ. την Κυριακή και προχωράει κατά μήκος της Market Street, ξεκινώντας από τους δρόμους της αγοράς και Beale (κοντά στην οδό Καλιφόρνιας) και συνεχίζει για περίπου 10 μπλοκ, που καταλήγουν στην 8η οδό. Ρίξτε μια ματιά στο χάρτη της διαδρομής παρέλασης.

Σαν Φρανσίσκο Gay Πόρων

Δείτε τον οδηγό μας για τα γκέι μπαρ του Σαν Φρανσίσκο για ιδέες για το πού να παίξετε και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride, καθώς και τον οδηγό ξενοδοχείων του Castro Gay, τον οδηγό ξενοδοχείων της Σαν Φρανσίσκο για τους ομοφυλόφιλους και τον οδηγό ξενοδοχείων της Σαν Φρανσίσκο . Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα τοπικά ομοφυλοφιλικά έγγραφα, όπως το Bay Area Reporter και το San Francisco Bay Times, για περισσότερες εκδηλώσεις. Συμβουλευτείτε τον εξαιρετικό ιστότοπο του CVB του Σαν Φρανσίσκο για ταξίδια στο GLBT για γενικές ιδέες σχετικά με το ταξίδι στην περιοχή Bay.