Προφίλ της γειτονιάς του Great Hills του Ώστιν

Μια οικογένεια με επίκεντρο τη βορειοδυτική κοινότητα του Ώστιν

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Αρχικά αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1970, η περιοχή των Great Hills στο Northwest Austin αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Παρόλο που έχει ακόμα μια αληθινή αίσθηση γειτονιάς, βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά σε πολλούς μεγάλους αυτοκινητοδρόμους και μυριάδες καταστήματα και εστιατόρια. Βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ώστιν.

Η τοποθεσία:

Η συνοικία Great Hills βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση του Loop 360 και της εθνικής οδού 183.

Το Loop 360 είναι το νότιο όριο της γειτονιάς, ενώ το Fireoak Drive / Rain Creek Parkway αποτελεί το βόρειο όριο. Τα ανατολικά σύνορα της γειτονιάς του Great Hills είναι το Rain Creek Parkway και το Yaupon Drive είναι τα δυτικά σύνορα. Καθώς κατασκευάζονται περισσότερα σπίτια, τα σύνορα καθίστανται όλο και λιγότερο σαφή. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν επίσης άνετη πρόσβαση στο MoPac.

Μεταφορά:

Ενώ η χρήση ενός αυτοκινήτου είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να περάσετε τους μεγάλους λόφους, το Capital Metro έχει αρκετές στάσεις λεωφορείων σε όλη την περιοχή των Great Hills.

Ο λαός των μεγάλων λόφων:

Ενώ περίπου οι μισοί κάτοικοι των Great Hills είναι παντρεμένοι, μόνο το ένα τέταρτο έχουν παιδιά και λιγότερα από τα μισά διαθέτουν τα ακίνητα στα οποία ζουν. Υπάρχουν πολλές οικογένειες που ζουν στη γειτονιά των Great Hills, αλλά υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι σπουδαστές και νέοι επαγγελματίες περιοχή. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι τώρα υπάρχουν πολλά συγκροτήματα διαμερισμάτων σε αυτόν τον τομέα.

Υπαίθριες δραστηριότητες:

Στο Great Hills βρίσκεται το δημοφιλές Great Hills Country Club, το οποίο προσφέρει κολύμπι, τένις και γκολφ ανάμεσα σε όμορφους λόφους και κοιλάδες. Παρόλο που πρόκειται για ιδιωτικό σύλλογο, προσφέρει κοινωνικές συμμετοχές για άτομα που θέλουν απλώς να παίξουν τένις ή να χρησιμοποιήσουν την πισίνα και το clubhouse.

Το Great Hills Park βρίσκεται στη γειτονιά του και έχει ένα μονοπάτι φύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πεζοπορία, εκτός από play-table και πικ-νικ τραπέζια.

Το Bull Creek Park και η πράσινη ζώνη του είναι κοντά, τα οποία είναι ιδανικά για κολύμπι και πεζοπορία.

Καφετέριες και εστιατόρια:

Η συνοικία Great Hills βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο Arboretum, το οποίο περιλαμβάνει δεκάδες καταστήματα και εστιατόρια όπως το Barnes και το Noble, το Cheesecake Factory, το PF Chang's, το Whole Foods, το REI και πολλά άλλα. Αντί να είναι κλειστό εμπορικό κέντρο, το κέντρο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μπορείτε να παρκάρετε κοντά στην μπροστινή πόρτα κάθε καταστήματος. Η περιοχή Arboretum έχει πολλά καφέ, όπως το Corner Bakery Cafe. Υπάρχουν δύο κινηματογραφικές αίθουσες και στην περιοχή Arboretum.

Ακίνητα:

Η συνοικία των Great Hills έχει μια τεράστια ποικιλία κατοικιών και σειρών τιμών. Η κατασκευή κατοικιών άρχισε σε αυτόν τον τομέα τη δεκαετία του 1970, και τα σπίτια εξακολουθούν να κατασκευάζονται με σταθερό ρυθμό. Έρχονται σε πολλά μεγέθη, και το 2016, οι τιμές των κατοικιών κυμάνθηκαν από τα $ 300.000 έως τα $ 900.000. Οι Great Hills μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς προϋπολογισμούς εξαιτίας του μεγάλου εύρους των μεγεθών του σπιτιού και του αποθέματος τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων σπιτιών.

Τα βασικά:

Ταχυδρομείο: 11900 Jollyville Rd.
Ταχυδρομικός κώδικας: 78759
Σχολεία: Ανάλογα με το πού βρίσκονται τα σπίτια σας στο Great Hills, τα παιδιά σας μπορούν να πάνε στην ανεξάρτητη σχολική συνοικία του Austin ή στο Round Rock Independent School School, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας όταν αγοράζετε ένα σπίτι.

Τα σχολεία AISD είναι το Hill Elementary, το Middle School του Murchison και η σχολή του Άντερσον Χιλ. Οι φοιτητές του RRISD πηγαίνουν στο Elementary του North Oaks, στο Middle School Canyon Vista και στο Γυμνάσιο του Westwood.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias