Πού να αγοράσετε τις καλύτερες καουμπόικες στο Austin

Boot Stores για τους νεοφερμένους και τους φυσικούς Texans

Αγοράζοντας μπότες καουμπόη φαίνεται να είναι ένα δημοφιλές χόμπι μεταξύ των τουριστών Ώστιν, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την τοπική οικονομία. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν μπότες για την εικονική εμφάνιση Τέξας, ίσως να εκπλαγείτε από το πόσο άνετα είναι - εάν έχουν γίνει σωστά.

Allens Boots

Είναι δύσκολο να χάσετε το γιγαντιαίο σημάδι σε σχήμα μποτών στην Νότια Κογκρέσο Avenue που σηματοδοτεί την είσοδο στην Allens Boots. Το κατάστημα προσφέρει μια τεράστια επιλογή - ένα κατάστημα μεγέθους εκθεσιακό χώρο με πολυβάθμια, 8-πόδι-ψηλά ράφια.

Από το 1977, οι κτηνοτρόφοι και οι hipsters έχουν συσπειρώσει εδώ για να αγοράσουν τόσο πρακτικές όσο και διακοσμητικές μπότες. Το κατάστημα επίσης πωλεί καπέλα και ζώνες από καουμπόη. 1522 Λεωφόρος Νότιας Κογκρέσου.

Εκκίνηση κληρονομιάς

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ακόμα πιο γοητευτικές μπότες, περπατήστε λίγα τετράγωνα στο Heritage Boot. Η επιχείρηση σημείωσε άνοδο μετά από μια θετική ιστορία στο περιοδικό Forbes το 2011. Το κατάστημα δεν πωλείται στο διαδίκτυο, επειδή οι ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι η σωστή εφαρμογή μπορεί να καθοριστεί μόνο αυτοπροσώπως. Οι χειροποίητες μπότες διαθέτουν εξαιρετική λεπτομέρεια και εκπληκτική άνεση. 1200 Νότια Κογκρέσου Avenue.

Brazos Trading Co.

Αν ψάχνετε για χρησιμοποιημένες μπότες σε έναν προϋπολογισμό, κατευθυνθείτε προς την Brazos Trading Co. Αλλά καλέστε μπροστά - οι ώρες του Τσάρλι είναι κάπως ακανόνιστες. Το κατάστημα επίσης πωλεί μεταχειρισμένα ποδήλατα, δερμάτινα σακάκια και διάφορα vintage ρούχα. 6539 Βόρεια Lamar Boulevard.

Texas Custom Boots

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μπότες που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας στα άλλα καταστήματα, γιατί να μην παραγγείλετε ένα έθιμο ζευγάρι;

Αυτό το ταπεινό κατάστημα στο νότιο Ώστιν ικανοποιεί τα ροκ αστέρια και τα χέρια ranch και όλοι ενδιάμεσα. Οι τεχνίτες που εργάζονται εδώ μπορούν επίσης να φέρουν ένα παλιό ζευγάρι μπότες πίσω στη ζωή με νέα τακούνια και πέλματα. Κάνουν επίσης δερμάτινες ζώνες, πορτοφόλια, ζώνες και βραχιόλια. Vintage μπότες είναι επίσης διαθέσιμες. 1601 Νότια 1η οδός.

Η πόλη εκκίνησης του Cavender

Σίγουρα, είναι ένα κατάστημα αλυσίδων, αλλά η Cavender προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή εκκίνησης, και οι τιμές είναι λίγο πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό από ό, τι στα καταστήματα hipper γύρω από το Ώστιν. Το κατάστημα επίσης πωλεί δυτικά ενδύματα, συμπεριλαμβανομένων των ζωνών, των μπλουζών και των καπέλων. 4435 Νότια Lamar Boulevard.

Υπηρεσία δωματίων Vintage

Ένα vintage κατάστημα με τα πάντα, από τα έπιπλα μέχρι τα αρχεία βινυλίου, Room Service έχει πάντα μερικά πολύ ενδιαφέροντα βιβλία πάρα πολύ. Οι τιμές είναι λογικές και μπορεί να βρεθείτε περπατώντας έξω με λαμπτήρα, τραπέζι ή γυαλικά. Σε αντίθεση με πολλά vintage καταστήματα, δεν χρειάζεται να περάσετε από ένα σωρό σκουπίδια για να βρείτε τα καλά πράγματα. Είναι όλα καλά πράγματα! Αλλά αν εντοπίσετε κάτι που σας αρέσει, αγοράστε το - γιατί δεν θα είναι γύρω για πολύ. 107 East Loop Boulevard.

Texas National Outfitters

Στεγασμένο σε ένα εντυπωσιακό ιστορικό κτίριο στο νότιο Ώστιν, το Texas National Outfitters επικεντρώνεται αποκλειστικά σε μπότες κατασκευασμένες από ανθρώπους, όχι μηχανές. Οι περισσότερες από τις μπότες γίνονται στην πραγματικότητα στο κατάστημα. Για άλλα δερμάτινα προϊόντα όπως ζώνες και θήκες για κιθάρες, το κατάστημα αποκτά αντικείμενα από δεκάδες τεχνίτες γύρω από το Ώστιν και το Χιούστον. Μπορείτε να πληρώσετε λίγο περισσότερο εδώ, αλλά οι μπότες σας πιθανότατα θα διαρκέσουν μια ζωή.

2336 Νότια Κογκρέσου Avenue.

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Γλώσσα: Νόμισμα: Tοποθεσία -