Προφίλ της γειτονιάς Tarrytown του Ώστιν

Υψηλό στυλ και υψηλές τιμές

Tarrytown είναι μια όμορφη και εύπορη γειτονιά στο δυτικό Ώστιν. Η γειτονιά είναι γνωστό ότι είναι ήσυχη, χαμηλού κλειδιού και διατηρείται άψογα. Το Tarrytown διαθέτει λίγα εστιατόρια και καταστήματα εντός των συνόρων του, αλλά βρίσκεται σε βολική τοποθεσία λίγα μόλις λεπτά από την πανεπιστημιούπολη και το κέντρο του Ώστιν.

Η τοποθεσία

Από τα ανατολικά προς τα δυτικά, το Tarrytown εκτείνεται από το MoPac στη λίμνη Austin. Από βορρά προς νότο, το Tarrytown εκτείνεται από την 35η οδό μέχρι το Enfield.

Η λεωφόρος Lake Austin δεν βρίσκεται στα σύνορα του Tarrytown, αλλά είναι πολύ κοντά στη γειτονιά και διαθέτει πολλά εστιατόρια και επιχειρήσεις που επισκέπτονται κάτοικοι του Tarrytown, όπως το καφενείο του Mozart στο Lake Austin.

Μεταφορά

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να μετακινηθείτε γύρω από το Tarrytown είναι με το αυτοκίνητο. σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν ένα ή δύο. Οι καμπίνες δεν έρχονται σε αυτήν την περιοχή, εκτός αν τηλεφωνείτε για να σας παραλάβουμε. Αρκετά δρομολόγια λεωφορείων του μετρό του μετρό περνούν από το Tarrytown, όπως η διαδρομή 21. Η ποδηλασία είναι επίσης μια επιλογή αφού η γειτονιά είναι κοντά σε τόσους πολλούς δημοφιλείς προορισμούς.

Ο λαός του Tarrytown

Λόγω του υψηλού κόστους της ακίνητης περιουσίας και της προνομιακής τοποθεσίας, η γειτονιά κατοικείται κυρίως από γιατρούς, δικηγόρους, τραπεζίτες και επιχειρηματίες υψηλής τεχνολογίας. Ο πληθυσμός είναι κυρίως οικογένειες όλων των ηλικιών, αν και μερικοί φοιτητές νοικιάζουν σπίτια και διαμερίσματα εδώ.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Το Reed Park είναι ένας δημοφιλής προορισμός στο Tarrytown για τους λάτρεις της φύσης.

Το πάρκο έξι στρεμμάτων περιλαμβάνει μια παιδική χαρά, μια πισίνα, ένα πεδίο πολλαπλών χρήσεων, τραπέζια πικ-νικ και ένα λάκκο μπάρμπεκιου. Υπάρχει ένα μονοπάτι για κολύμπι και φύση. Το Δημοτικό Γήπεδο Γκολφ Lions του Tarrytown βρίσκεται γύρω από το 1934 και έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους παίκτες του γκολφ, όπως ο εγγενής Ώστιν Ben Crenshaw. Το Mayfield Preserve είναι ένα πάρκο 22 στρεμμάτων στην άκρη του Tarrytown με διάσπαρτους κήπους, πολύχρωμα παγώνια και λίμνες με νούφαρα.

Καφέ και εστιατόρια

Δεδομένου ότι είναι κατά κύριο λόγο κατοικίες, δεν υπάρχουν πολλά εστιατόρια ή καφετέριες εντός της γειτονιάς εκτός από ένα Starbuck's. Ωστόσο, υπάρχει το Food Food, ένα γοητευτικό αρτοποιείο και καφέ με σάντουιτς, εισόδους και γλυκά για φαγητό ή για απογείωση. Το καφενείο επίσης πωλεί τα to-go κατσαρόλες και σαλάτες που εξυπηρετούν 10 έως 12. Στα νότια σύνορα της γειτονιάς, το Hula Hut είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να απολαύσετε μεξικάνικο-χαβανέζικα φαγητά (πραγματικά) και να πιείτε μια μαργαρίτα ενώ απολαμβάνετε τη θέα της λίμνης Austin.

Ακίνητα

Το Tarrytown έχει τα πάντα από τα σπίτια του 1920 έως τα νέα αρχοντικά, αλλά αποτελείται κυρίως από μεγάλα, παλαιότερα σπίτια. Η ακίνητη περιουσία στο Tarrytown τείνει να έρθει με μια έντονη τιμή. Υπάρχουν αρκετά συγκροτήματα διαμερισμάτων υψηλού επιπέδου και συγκυριαρχίες στο Tarrytown που καθιστούν δυνατή τη διαμονή τους για λίγο λιγότερο. Από το 2017, η μέση τιμή των κατοικιών στο Tarrytown ήταν 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Διαμάχη γηπέδου γκολφ

Το δημοτικό γήπεδο γκολφ Lions, γνωστό από τους ντόπιους ως Muny, θα μπορούσε ενδεχομένως να ανακατασκευαστεί όταν η μίσθωση της πόλης με το Πανεπιστήμιο του Τέξας λήγει το 2019. Οι κάτοικοι έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια Save Muny για να προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αγαπημένο γήπεδο γκολφ τους. Από τον Απρίλιο του 2017, η τύχη του γηπέδου γκολφ παραμένει άγνωστη.

Τα βασικά

Ταχυδρομείο: 2418 Spring Lane
Τ.Κ .: 78703
Σχολείο: Δημοτικό Σχολείο Casis, Γυμνάσιο O. Henry, Γυμνάσιο Ώστιν

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias