Πουέρτο Βαγιάρτα Φιλιππίνες Bathhouses και Sex Clubs Guide

Το Puerto Vallarta, στη δυτική ακτή του Μεξικού, είναι ένα από τα αγαπημένα τουριστικά σημεία στην περιοχή. Καλωσορίζει την κοινότητα LGBTQ με φιλικά προς το gay μπαρ, νυχτερινά κέντρα, μπανιέρες και κλαμπ λουρίδων. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά στο Puerto Vallarta για να βρείτε τον κύριο χώρο για gay cruising και να συνδέσετε. Ξεκινήστε από τη ρομαντική περιοχή Zona, η οποία είναι γνωστή για τις εγκαταστάσεις LGBTQ.

Φιλιππίνες

Το δημοφιλές Spartacus Spa είναι ένα ευρύχωρο, τεσσάρων ορόφων συγκρότημα με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο στο κέντρο της ρομαντικής περιοχής Zona, αυτή τη ζωντανή γκέι γειτονιά του θερέτρου της πόλης.

Βρίσκεται στην ίδια γωνιά του δρόμου με το ζωντανό γκέι μπαρ CC Slaughter's και μόλις λίγα βήματα από άλλα αξιοσημείωτα νυχτερινά κέντρα LGBTQ όπως το Ranch του Paco, το La Noche, το Fiesta Bar και το La Margarita.

Το επεκτατικό συγκρότημα είναι ανοιχτό καθημερινά, συνήθως από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 2 το πρωί, αλλά τις Παρασκευές και τα Σάββατα, παραμένει ανοιχτό όλο το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί την επόμενη μέρα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτές οι μικρές ώρες τα Σαββατοκύριακα, αφού κάποια από τα κοντινά μπαρ έχουν κλείσει, είναι όταν μπορούν να πάρουν ιδιαίτερα ζωντανή εδώ. Η εγκατάσταση 18 ατόμων έχει θυρίδες και ιδιωτικές καμπίνες. Βγαίνετε στον δεύτερο όροφο, όπου θα βρείτε και ερμάρια. Στον κάτω όροφο βρίσκεται η περιοχή του ντους και στον τρίτο όροφο θα συναντήσετε το τμήμα με ιδιωτικά δωμάτια, καθώς και αρκετούς χώρους ομίλου, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοχής που δείχνει γκέι πορνό. Αν και η συνάντηση για το σεξ είναι σαφώς ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι έρχονται στο Σπάρτακος, ο τελευταίος όροφος είναι δημοφιλής και για άλλους λόγους - εδώ θα βρείτε μια πισίνα καθώς και ένα μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας που είναι απλά ένα ωραίο μέρος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε ή κοινωνικοποιήστε, ειδικά αν μένετε κάπου που δεν είναι ρούχα-προαιρετικά.

Ανδρικά αθλητικά σωματεία

Ο Σπάρτακος είναι το μοναδικό γκέι λουτρό στο Puerto Vallarta, αλλά υπάρχουν και δύο ζευγάρια κρουαζιερόπλοιων. Ακριβώς επάνω στο δρόμο, το Wet Dreams είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να παρακολουθήσετε χορευτικούς τύπους που χορεύουν και λουρίζουν σε μια σκηνή με ντους. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 μ.μ. έως τις 2 π.μ. Και μόλις 10 λεπτά βόρεια της Zona Romantica, ακριβώς απέναντι από το Rio Caule στο El Centro, η Ανθρωπολογία είναι ένα μακρόστενο και αρκετά διάσημο strip strip με ένα μεγάλο σταθερό ζεστό, γενικά πολύ νέοι τύποι.

Είναι μεγαλύτερο και λίγο πιο εξελιγμένο από τα Wet Dreams. Εδώ, οι ιδιωτικοί χοροί είναι διαθέσιμοι, και οι οπαδοί αυτού του αχρείου σημείου τείνουν να τρέμουν. Δεν απέχει πολύ από το φημισμένο Malecon ή το Πεζόδρομο.

Τελωνεία LGBTQ στο Μεξικό

Η Λατινική Αμερική έχει ορισμένους από τους πιο προοδευτικούς νόμους LGBTQ και ο γάμος ομοφυλόφιλων είναι νόμιμος στο Μεξικό. Επιπλέον, σχεδόν κάθε μεγάλη πόλη στο Μεξικό φιλοξενεί εκδηλώσεις ομοφυλοφίλων που γιορτάζουν τους ανθρώπους LGBTQ. Αλλά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είναι πάντα έξυπνο να είστε ασφαλείς και ενήμεροι για το περιβάλλον σας, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό με τον οποίο ευθυγραμμίζετε.