Οδηγός Αγορών New England Outlet

Βρείτε ευκαιρίες στο Kittery, North Conway και άλλους προορισμούς New England Outlet

Ξεχάστε το σκι και την ποδηλασία, τη βαρκάδα και την πεζοπορία ... είναι η ψώνια εξόδου που παίρνει πραγματικά την καρδιά σας χτυπάει; Συνδέστε τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια σας, φουσκώνετε τους δικέφαλους δικέφαλους και κατευθυνθείτε προς τη Νέα Αγγλία, όπου τα shopping outlets είναι κάτι περισσότερο από ένα απλά προστιθέμενο έλξη για διακοπές - είναι ένας λόγος να επισκεφθείτε μόνοι σας!

Από τις μόδες σχεδιαστών μέχρι τα είδη οικιακής χρήσης, από τα ρούχα των παιδιών έως τα αθλητικά είδη, από τα παπούτσια έως τα κοσμήματα, τα καταστήματα πώλησης προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές που θα σας επιτρέψουν να στυλίσουμε τη ζωή σας οικονομικά.

Έτσι, όπου στη Νέα Αγγλία θα ξεκινήσετε την οδύσσεια αγορών εξόδου;

Η Μασαχουσέτη είναι κυριολεκτικά γεμάτη με δυνατότητες αγορών εξόδου. Από το Berkshires στη Βοστώνη, είναι δυνατό να σχεδιάσετε ένα ολόκληρο δρομολόγιο της Μασαχουσέτης με επίκεντρο το κυνήγι ευκαιριών. Ή κατευθυνθείτε κατευθείαν στο Wrentham Village Premium Outlets στο Wrentham της Μασαχουσέτης. Ο μεγαλύτερος προορισμός για αγορές στην έξοδο της Νέας Αγγλίας έχει 170 καταστήματα για εξερεύνηση.

Το Maine είναι σίγουρα η εμπορική πρωτεύουσα της Νέας Αγγλίας. Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των εμπορικών καταστημάτων ονομαστικής μάρκας που ακολουθούν τη Διαδρομή 1 στο Kittery και το Freeport - το αρχικό κατάστημα LL Bean και το LL Bean outlet - είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός αγορών εξόδου. ακόμη και μια Vineyard Vines Outlet στο Freeport, όπου μπορείτε να αγκαλιάσετε το στυλ preppy της Νέας Αγγλίας σε έναν προϋπολογισμό.

Όταν κατευθυνθείτε προς τα καταστήματα του Νιου Χάμσαϊρ , έχετε στην πραγματικότητα την ευκαιρία να σώσετε όχι μία φορά, αλλά δύο φορές.

Στο Νιου Χάμσαϊρ, οι αγορές είναι αφορολόγητες! Θα βρείτε σημαντικά κέντρα εξόδου στο North Conway, Merrimack και Tilton.

Οι καναδοί και οι αμερικανικοί αγοραστές προσελκύονται από τις αγορές του Βερμόντ . Θα βρείτε τη μεγαλύτερη επιλογή κρατικών σχεδίων στο Μάντσεστερ.

Τα κορυφαία κέντρα εξόδου του Κοννέκτικατ είναι δημοφιλείς με τους Manhattanites που επιδιώκουν να εξοικονομήσουν χρήματα σε swanky μάρκες duds.

Το νεώτερο μέρος του κράτους να διπλασιάσει τις συμφωνίες είναι οι Tanger Outlets στο Foxwoods, όπου θα βρείτε 80 καταστήματα εργοστασίων σε εσωτερικούς χώρους για ευχάριστη κυνήγι παντός καιρού.

Αν και το μικροσκοπικό Ρόουντ Άιλαντ δεν έχει μαζικά συγκροτήματα παραγωγής εργοστασίων για να καλέσει το δικό του, είστε μόλις μερικά λεπτά από τα κέντρα εξόδου στη Μασαχουσέτη όταν μένετε στο Newport ή στο Providence.

Το γειτονικό κράτος της Νέας Υόρκης είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για αγοραστές πωλήσεων που επιδιώκουν να αγοράζουν προϊόντα σχεδιαστών σε τιμές έκπτωσης.