Το μυστικό είναι έξω! Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Μάθετε γιατί.

Χτυπάτε τη θερμότητα και τα πλήθη με την επίσκεψη στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια αυτού του ήπιου μήνα

Από τους φανταστικούς καιρούς, τις εκδηλώσεις ειδικών και την έλλειψη τουριστών, ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφτείτε την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από την πόλη

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στη Νέα Υόρκη αυτό το μήνα, αλλά, ευτυχώς, πιθανότατα θα χάσετε τα πλήθη των τουριστών που εισβάλλουν τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης το καλοκαίρι. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι, ενώ τα πλήθη τείνουν να είναι ελάχιστα στα τέλη της άνοιξης, το Μανχάταν είναι μόνο ένα μικρό νησί, οπότε μην περιμένετε να έχετε την πόλη για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Ο ζεστός καιρός δελεάζει τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες να συρρέουν σε χώρους πρασίνου, το Highline και το Bryant Park , για να συμμετάσχουν στο αγαπημένο χόμπι του New Yorker: παρακολουθώντας τους ανθρώπους. Το pickicking στα πάρκα είναι επίσης ένα αγαπημένο χόμπι των ντόπιων και θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε το Sheep's Meadow στο Central Park χωρίς κουβέρτες, ποτά και αλλαντικά σε οποιοδήποτε Σάββατο ή Κυριακή.

Ένας άλλος τρόπος να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους είναι να δείτε ένα τοπικό παιχνίδι μπέιζμπολ. Δεν έχετε μία αλλά δύο μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος για να διαλέξετε. η εικονική Νέα Υόρκη Yankees, που καλούν Yankee Stadium (που βρίσκεται στο The Bronx ) στο σπίτι, ή το Mets (σύντομη για τους μητροπολίτες) το παιχνίδι στο Citi Field (που βρίσκεται στο Queens ). Ή, αν προτιμάτε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό παιχνίδι πρωταθλήματος. Δύο αγαπημένα από τους ανεμιστήρες είναι οι Μπρούκλιν οι Κυκλώνες που παίζουν στο Coney Island και το Staten Island Yankees, στους οποίους μπορείτε να φτάσετε με ελεύθερη ακτοπλοϊκή κίνηση.

Μέσες θερμοκρασίες αυτόν τον μήνα

Σημαντικές πληροφορίες ημερομηνίας και εκδήλωσης

Με την άνοιξη σε πλήρη εξέλιξη, μπορείτε να υπολογίζετε στο να είσαι πολύ άνετος ενώ παράλληλα ξοδεύεις χρόνο έξω. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά άνετες για να κάνετε μια περιήγηση με τα πόδια ή να εξερευνήσετε όλο το Μανχάταν και τους γειτονικούς δήμους μόνοι σας.

Σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτό το μήνα περιλαμβάνουν: