Ποια είναι τα καλύτερα δημόσια γυμνάσια στο Queens της Νέας Υόρκης;

Αυτά τα σχολεία της Queens λαμβάνουν καλούς βαθμούς από τις 'US News & World Reports'

Είστε εσείς και τα παιδιά σας προγραμματίζετε να μετακομίσετε σε Queens; Εάν έχετε έφηβους, θα θελήσετε να ξεκινήσετε να αναζητάτε τα καλύτερα γυμνάσια του Queens για να εξασφαλίσετε ότι θα έχουν καλή εκπαίδευση.

Οι Queens έχουν περισσότερα από 80 περιφερειακά γυμνάσια, οπότε είναι δύσκολο να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους λόγω των πολλών παραλλαγών. Τα σχολεία κυμαίνονται σε μέγεθος από περίπου 400 φοιτητές έως πάνω από 4.000 και τα προγράμματα σπουδών τους καλύπτουν τα πάντα, από την προετοιμασία του κολλεγίου για τα κλασικά και τις ανθρωπιστικές επιστήμες έως την επιστήμη και τα μαθηματικά. Επειδή το Queens αποτελείται από πολλές γειτονιές και πολιτιστικές κοινότητες, οι διαφορετικοί μαθητικοί πληθυσμοί των σχολείων το αντικατοπτρίζουν αυτό.

Αλλά ποια είναι τα καλύτερα γυμνάσια στο Queens; Η US News & World Reports , η παγκόσμια αρχή στην κατάταξη των εκπαιδευτικών, θεωρεί τα σχολεία Queens που αναφέρονται παρακάτω ως κορυφές με βάση τα ευρήματα του περιοδικού για το 2017. Η κατάταξή του καθορίζεται από το πόσο καλά τα σχολεία εξυπηρετούν όλους τους σπουδαστές τους, συμπεριλαμβανομένων των μειονεκτούντων φοιτητών, εκτός από τα ποσοστά αποφοίτησης, τα τεστ επάρκειας του κράτους, την εγγραφή, την ποικιλομορφία και τα γεύματα με δωρεάν και με μειωμένη τιμή.

Οι US News & World Reports απονέμονται σε αυτά τα σχολεία Queens με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια, με χρυσά μετάλλια που δείχνουν το υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας του κολλεγίου. Αφήστε αυτές τις βαθμολογίες να καθοδηγήσουν τη λήψη αποφάσεων, αλλά να θυμάστε ότι τα σχολεία αλλάζουν και οι εκπαιδευτικοί διαφέρουν, έτσι οι γονείς είναι τελικά οι καλύτεροι δικαστές για το τι είναι κατάλληλο για τους εφήβους τους.