Επτά ημέρες στο Ισραήλ Διαδρομές Ταξιδίων

Επτά ημέρες στο Ισραήλ - αρκεί; Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Ενώ χρόνια μπορεί να μην αρκούν για να πάρουν όλες τις ιστορικές, πολιτιστικές και γευστικές απολαύσεις του Ισραήλ (και θα φτάσουμε σε μια προτεινόμενη περιοδεία δύο εβδομάδων πριν από καιρό), μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες στιγμές και πολλά άλλα μέσα σε μια εβδομάδα.

Σε αυτό το δίδυμο σετ επταήμερων σενάρια, θα δώσετε στον εαυτό σας μια αστική βάση για να εξερευνήσετε σε βάθος και από ποιες να αναπτύξετε τις περιοχές.

Αν είστε δελεασμένοι από την παραλία και τη νυχτερινή ζωή του Τελ Αβίβ, της Μεσογείου του Ισραήλ, ξεκινήστε εκεί. Αν είστε περισσότερο παρακινημένοι από ιστορικό ή θρησκευτικό ενδιαφέρον, κάνετε την Ιερουσαλήμ το σημείο εκκίνησης σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν πετάτε από τις ΗΠΑ, το ταξίδι σας θα αρχίσει και θα τελειώσει στο Τελ Αβίβ, οπότε ας ξεκινήσουμε εκεί.

7 ημέρες στο Ισραήλ Δρομολόγιο # 1

Πρώτη στάση: Τελ Αβίβ

Το Τελ Αβίβ είναι μια ανωμαλία όσον αφορά τις πόλεις της Μέσης Ανατολής. Γιατί; Επειδή αν και το Ισραήλ θεωρείται Άγιοι Τόποι με μια ανθρώπινη ιστορία που προηγείται του Ιησού Χριστού για πάρα πολλούς αιώνες για να μετράνε, το Τελ Αβίβ είναι μια νέα πόλη που ιδρύθηκε μόλις το 1909. Όπως και η Νέα Υόρκη, θα ήταν δύσκολο να την ονομάσουμε όμορφη , αλλά όπως η Μεγάλη Μήλο, έχει μια ζωτικότητα και μια γήινη γοητεία που την καθιστά φυσικό τόπο διακοπών.

Μετά τη μακρά πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια μέρα στην Τελ Αβίβ και να περάσετε ολόκληρη την πρώτη ημέρα σας κάνει απολύτως τίποτα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς nada, αλλά η συμβουλή μου είναι να κοιτάξουμε στην ψυχή της πόλης πηγαίνοντας στην παραλία.

Περπατήστε κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Tayelet ή της παραλίας και θα δείτε μια διατομή της κοινωνίας του Τελ Αβίβ με την εκθαμβωτική μπλε μεσογειακή μπροστά σας.

Χωρίς να χρειάζεται να διασχίσετε έναν ενιαίο δρόμο, μπορείτε να εξερευνήσετε την αρχαία Jaffa στο νότιο άκρο του παραλιακού δρόμου, να παραμείνετε σε οποιεσδήποτε παραλίες και μπαράκια στην παραλία καθώς περπατάτε βόρεια και ακόμη και να πάτε μέχρι το Namal, το λιμάνι του Τελ Αβίβ, υπαίθριο εμπορικό κέντρο με γλυπτά ξύλινα καταστρώματα που συναντούν την άκρη του νερού.

Είναι δημοφιλές στις οικογένειες και μπορεί να υπερηφανεύεται για τα καλύτερα εστιατόρια ψαριών της πόλης. Εάν πηγαίνετε σε ένα βράδυ της Τετάρτης, ένας DJ κρατάει το beat up al fresco.

Ημέρα 2: Τελ Αβίβ

Χρησιμοποιήστε τη δεύτερη μέρα σας στο Τελ Αβίβ για να ανακαλύψετε τον μοναδικό αστικό χαρακτήρα της πόλης μακριά από την παραλία. Συγχαρητήρια για καρπούζια στην αγορά Carmel . Πηγαίνετε για ψώνια στο HaTachana, πρώην σιδηροδρομικό σταθμό. Απολαύστε τη φανταστική αρχιτεκτονική Bauhaus της πόλης. Η καλύτερη περιοδεία είναι επίσης δωρεάν: περπατήστε απλά το μήκος της λεωφόρου Rothschild και της οδού Bialik και θα δείτε γιατί η UNESCO όρισε το Τελ Αβίβ "Η Λευκή Πόλη".

Ημέρα 3: Ιερουσαλήμ

Την τρίτη ημέρα της επταήμερης διαμονής σας, κατευθυνθείτε προς τους λόφους: τους Ιουδαίους λόφους, δηλαδή, που περιβάλλουν την Ιερή Πόλη της Ιερουσαλήμ . Τώρα, η Ιερουσαλήμ είναι επίσης η επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ, αν και δεν συμφωνούν όλοι με αυτό. Ευτυχώς, ο μόνος λαβύρινθος που θα πρέπει να ξεδιπλώσετε είναι αυτός της Παλιάς Πόλης, όπου βρίσκονται οι ιερότερες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Δυτικού Τείχους. Η ατμόσφαιρα της Ιερουσαλήμ είναι τελείως διαφορετική από το Τελ Αβίβ. Είναι το σημείο εκκίνησης για πολλές θρησκείες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό στη γη. Αλλά υπάρχουν περισσότερα.

Ημέρα 4: Ιερουσαλήμ

Χρησιμοποιήστε την τέταρτη ημέρα για να εξερευνήσετε περισσότερη Ιερουσαλήμ. Επισκεφθείτε το Yad Vashem, το εξαντλητικό, συναισθηματικό εθνικό μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Στη συνέχεια, μάθετε τα αρχαιολογικά θαύματα που περιέχονται στο θεαματικά ανακαινισμένο Ισραηλινό Μουσείο. Από αυτό το σημείο στο ταξίδι σας, θα έχετε πολλά να σκεφτείτε.

Ημέρα 5: Η Νεκρά Θάλασσα και η Μασάδα

Αλλά αυτό είναι διακοπές σας, έτσι δεν θέλετε να σκεφτείτε πάρα πολύ σκληρά. Γι 'αυτό και η επόμενη στάση στο δρομολόγιό σας θα πρέπει να είναι η Νεκρά Θάλασσα. Είναι κοντά στην Ιερουσαλήμ, αλλά σε απόσταση εκατομμυρίων μιλίων. Εδώ, στο χαμηλότερο σημείο της γης, θα κυριολεκτικά επιπλέει στο νερό, και η εμπειρία που βάζει το "α" σε εκπληκτικό. Φυσικά, αυτό είναι το Ισραήλ, μπορείτε να (και πρέπει) να κάνετε χρόνο για μια επίσκεψη στο αρχαίο εβραϊκό φρούριο Masada. Πάρτε το τελεφερίκ για εκπληκτική θέα στην έρημο και τη Νεκρά Θάλασσα.

Ημέρα 6: Θάλασσα της Γαλιλαίας και Τιβεριάς

Την έκτη μέρα σας, βρίσκεστε ακόμα σε κατάσταση ανακάλυψης και αυτό σημαίνει ότι κατευθυνθείτε βόρεια προς τη Θάλασσα της Γαλιλαίας.

Στην πραγματικότητα μια μεγάλη λίμνη γλυκού νερού που οι Ισραηλινοί αποκαλούν Kinneret, αυτή η περιοχή είναι ένα όμορφο τοπίο και πλούσιο σε βιβλικές ενώσεις. Προτεινόμενο διανυκτέρευση στην πόλη της Λίμνης Tiberias.

Ημέρα 7: Καισαρία

Το πρωί της τελευταίας σας πλήρους ημέρας στο Ισραήλ, επισκεφθείτε τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Καισάρειας. Μέχρι το απόγευμα, θα επιστρέψετε στο Τελ Αβίβ με αρκετό χρόνο για ψώνια, επίσκεψη σε μουσεία και χρόνο για να ξεκουραστείτε πριν απολαύσετε κάποια νέα ισραηλινή κουζίνα σε πολλά μοντέρνα εστιατόρια.

7 ημέρες στο Ισραήλ Δρομολόγιο # 2

Εδώ είναι ο δεύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε την επταήμερη διαμονή σας στο Ισραήλ: με την πρώτη σας στάση στην Ιερουσαλήμ .

Πρώτη στάση: Ιερουσαλήμ

Η Ιερουσαλήμ είναι μια μικρή πόλη που συμβαίνει επίσης εξαιρετική. Μέσα από την αρχαία πόλη με τα τείχη της είναι τοποθεσίες ιερές σε τρεις μεγάλες θρησκείες: Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλάμ. Η ατμόσφαιρα μέσα σε αυτούς τους πέτρινους τοίχους είναι τόσο γαλήνια και ηλεκτρική, και κάτι που απλά πρέπει να βιώσουμε. Έξω από τις οροφές της οθωμανικής εποχής, υπάρχει μια πολυσύχναστη νεότερη πόλη με θαυμάσια μουσεία, φανταστικά εστιατόρια και άλλα αξιοθέατα.

Χρησιμοποιήστε την πρώτη ολόκληρη μέρα για να εξερευνήσετε μερικά αξιοθέατα της Ιερουσαλήμ. Επισκεφθείτε το Yad Vashem , το εθνικό μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ. Στη συνέχεια, μάθετε τα αρχαιολογικά θαύματα που περιέχονται στο θεαματικά ανακαινισμένο Ισραηλινό Μουσείο.

Ημέρα 2: Ιερουσαλήμ

Επισκεφθείτε την Παλιά Πόλη, όπου βρίσκονται οι ιερές τοποθεσίες, όπως το Δυτικό Τείχος και η εκκλησία του Παναγίου Τάφου. Είναι το σημείο εκκίνησης για πολλές θρησκείες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό στη γη. Εξερευνήστε την πεζοπορία των εβραϊκών, χριστιανικών, μουσουλμανικών και αρμενικών συνοικιών.

Ημέρα 3: Η Νεκρά Θάλασσα και η Μασάδα

Ποιο ήταν το νερό; Αν όχι, η Ημέρα 3 είναι η ευκαιρία σας, με μια επίσκεψη στη Νεκρά Θάλασσα. Είναι κοντά στην Ιερουσαλήμ, αλλά σε απόσταση εκατομμυρίων μιλίων. Εδώ, στο χαμηλότερο σημείο της γης, θα κυριολεκτικά επιπλέει στο νερό, και η εμπειρία που βάζει το "α" σε εκπληκτικό. Φυσικά, αυτό είναι το Ισραήλ, μπορείτε να (και πρέπει) να κάνετε χρόνο για μια επίσκεψη στο αρχαίο εβραϊκό φρούριο Masada. Πάρτε το τελεφερίκ για εκπληκτική θέα στην έρημο και τη Νεκρά Θάλασσα. Για τη διανυκτέρευση σας, αποφύγετε τα γενικά ξενοδοχεία του Ein Bokek και πηγαίνετε για το μεγάλο kibbutz σε τιμές Ein Gedi.

Ημέρα 4: Θάλασσα της Γαλιλαίας

Την τέταρτη ημέρα, κατευθυνθείτε βόρεια προς τη Θάλασσα της Γαλιλαίας. Στην πραγματικότητα μια μεγάλη λίμνη γλυκού νερού που οι Ισραηλινοί αποκαλούν Kinneret, αυτή η περιοχή είναι ένα όμορφο τοπίο και πλούσιο σε βιβλικές ενώσεις. Προτεινόμενη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια πόλη του Τιβεριάδα, μια πολυσύχναστη περιοχή με ένα αρχαίο ρωμαϊκό παρελθόν.

Ημέρα 5: Χάιφα / Καισερία

Τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Καισάρειας, ακριβώς στη μεσογειακή ακτή περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Χάιφα και Τελ Αβίβ, αξίζουν μια επίσκεψη. Θα μπορούσατε να προηγηθεί αυτή η εκδρομή με μια επίσκεψη στο Μπαχάι Ναός και κήπους της Χάιφα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μέχρι το απόγευμα θα επιστρέψετε στο Τελ Αβίβ με αρκετό χρόνο για κάποια ψώνια ή διακοπή στην παραλία πριν απολαύσετε κάποια νέα ισραηλινή κουζίνα σε πολλά μοντέρνα εστιατόρια.

Ημέρα 6: Τελ Αβίβ

Χρησιμοποιήστε την πρώτη ολόκληρη μέρα στο Τελ Αβίβ για να ανακαλύψετε τον μοναδικό αστικό χαρακτήρα της πόλης μακριά από την παραλία. Συγχαρητήρια για καρπούζια στην αγορά Carmel. Πηγαίνετε για ψώνια στο HaTachana, πρώην σιδηροδρομικό σταθμό. Απολαύστε τη φανταστική αρχιτεκτονική Bauhaus της πόλης. Η καλύτερη περιοδεία είναι επίσης δωρεάν: περπατήστε απλά το μήκος της λεωφόρου Rothschild και της οδού Bialik και θα δείτε γιατί η UNESCO όρισε το Τελ Αβίβ "Η Λευκή Πόλη".

Ημέρα 7: Τελ Αβίβ

Κάντε μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο Tayelet ή στον παραλιακό δρόμο και θα δείτε μια διατομή της κοινωνίας του Τελ Αβίβ με την εκθαμβωτική μπλε μεσογειακή μπροστά σας.

Χωρίς να χρειάζεται να διασχίσετε έναν ενιαίο δρόμο, μπορείτε να εξερευνήσετε την αρχαία Jaffa στο νότιο άκρο του παραλιακού δρόμου, να παραμείνετε σε οποιεσδήποτε παραλίες και μπαράκια στην παραλία καθώς περπατάτε βόρεια και ακόμη και να πάτε μέχρι το Namal, το λιμάνι του Τελ Αβίβ, υπαίθριο εμπορικό κέντρο με γλυπτά ξύλινα καταστρώματα που συναντούν την άκρη του νερού.

Το λιμάνι είναι δημοφιλές στις οικογένειες και μπορεί να υπερηφανεύεται για τα καλύτερα εστιατόρια ψαριών της πόλης. Αν πάτε σε ένα βράδυ της Τετάρτης, ένας DJ κρατάει το ακουστικό sizzle πάει αργά ... ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσετε το ταξίδι σας σε μια αξιοζήλευτη σημείωση.