Βραζιλικό κόστος κεριών

Πόσο κοστίζει ένα βραζιλιάνικο κόστος κεριών;

Ένα βραζιλιανό κερί κοστίζει συνήθως $ 55 - $ 75 σε ένα αξιόπιστο σπα ημερήσιας ημέρας ή ένα υψηλής ποιότητας αποτρίχωση, συν φόρους και άκρη. Σίγουρα, μπορείτε να πάρετε ένα βραζιλιανό κερί που κοστίζει λιγότερο (τόσο χαμηλά όσο 20 δολάρια σε κορεάτικα νυχτικά.

Πιθανώς όχι. Μπορεί να είναι φτηνό, αλλά δεν είναι παζάρι. Όταν ένα Βραζιλίας κερί είναι πολύ χαμηλή τιμή, είναι πιθανό ορισμένες κόμβες έχουν κοπεί. Το κερί μπορεί να μην έχει άδεια ή να μπορεί να επικοινωνεί στη γλώσσα σας.

Ο τόπος μπορεί να χρησιμοποιήσει κερί χαμηλότερης ποιότητας ή κλωστοϋφαντουργικά ρολόγια τα οποία βλάπτουν περισσότερο. Ο κηρός σας μπορεί να υποτροπιάσει, αλλά άπειρος. Και ένας κακός Βραζιλιάνος μπορεί να σας αφήσει πρησμένους, πονόλαιμους και μώλωπες για μέρες.

Το πιο τρομακτικό πρόβλημα είναι όταν ένα waxer, σπα ή σαλόνι δεν είναι ασφαλές, ανθυγιεινό πρακτικές, όπως διπλό βύθιση το ραβδί στο κερί. Αυτό σημαίνει ότι ο κηρός αποχύνεται το ραβδί στο κερί, το απλώνει στα ιδιωτικά σας μέρη και στη συνέχεια το τοποθετεί πίσω στο κερί για να πάρει λίγο περισσότερο κερί. Ewwww! Αυτό μπορεί να εξαπλωθεί βακτηριακές λοιμώξεις.

Είναι σπάνιο ότι ένας κηρός θα διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια ενός Βραζιλιανού. Αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν με άλλα μέρη του σώματος - και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν το ίδιο δοχείο κεριών για τους Βραζιλιάνους. Αυτό δεν είναι υγιεινό, και δεν είναι καν νόμιμο. Ο κηρός πρέπει να ρίξει αυτό το ραβδί μετά από κάθε εφαρμογή κεριού, οπουδήποτε στο σώμα.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσει ένα ασφαλές βραζιλιανό κερί υψηλής ποιότητας, αναπτύξτε μια σχέση με έναν έμπειρο, εξειδικευμένο, εξειδικευμένο επαγγελματία που κάνει πολλά βραζιλιάνα κεριά - και αξίζει το κόστος!

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα μεγάλο βραζιλιανό κερί :

Πριν δοκιμάσετε έναν Βραζιλιάνο σε ένα συγκεκριμένο σπα ή αποτρίχωση, μη διστάσετε να σταματήσετε, να ρίξετε μια ματιά και να πάρετε έναν τιμοκατάλογο. Όλα πρέπει να είναι καθαρά και πεντακάθαρα. Να σου αρέσει ό, τι βλέπεις? Κρατήστε μια διαφορετική υπηρεσία αποτρίχωση πριν πάρετε το βραζιλιάνο σας.

Ψάξτε για αυτά τα σημάδια καθαριότητας και ποιότητας:

Τι γίνεται με αυτά τα κουπόνια Groupon όπου ο Βραζιλιάνος είναι συνήθως $ 60 αλλά μπορείτε να πάρετε τρία για $ 50; Μπορείτε να δείτε το σαλόνι, αλλά ακόμα και αν είναι καθαρό και οι διαδικασίες είναι καλές, πιθανότατα θα κάνετε κράτηση με έναν από τους νέους ανθρώπους στο προσωπικό που δεν έχει δημιουργήσει πελατεία.

Ίσως να είναι καλά. Αλλά ίσως μαθαίνουν. Δεν θα το βιβλίο εκτός από κάποιον που μου είχε συστήσει.