Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca 13-24 Απριλίου 2016

Το πρώτο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca ξεκίνησε το 2002 από τους Jane Rosenthal και Robert De Niro. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca ιδρύθηκε για να γιορτάσει τη Νέα Υόρκη ως ένα σημαντικό κέντρο παραγωγής ταινιών και να συμβάλει στη μακροπρόθεσμη ανάκαμψη του χαμηλότερου Μανχάταν. Το 2016 σηματοδοτεί το δέκατο πέμπτο έτος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, το οποίο έχει αυξηθεί κάθε χρόνο.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca:

Tribeca Film Festival Τιμές εισιτηρίων:

Οι κάτοικοι του Downtown, οι φοιτητές και οι ηλικιωμένοι μπορούν να πάρουν $ 2 από τις γενικές προβολές (3 δολάρια από άλλα εισιτήρια) όταν αγοράζονται στο box office. (Απαιτείται απόδειξη της κατάστασης ή της διαμονής.)

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca Passes / Πακέτα:

Για την καλύτερη πρόσβαση και διαθεσιμότητα, εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς ενός από τα πακέτα του Tribeca Film Festival ή τα πακέτα εισιτηρίων. Πραγματοποιούνται προς πώληση προτού διατεθούν ξεχωριστά εισιτήρια και προσφέρουν στους αγοραστές πρόσβαση στην επιλογή των προβολών.

Tribeca Film Festival Συμβουλές:

Αν ποτέ δεν ήσασταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca (ή ακόμα και αν έχετε), θα εκτιμήσετε τις Συμβουλές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, όπου μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα εντοπίζουμε διασημότητες στο φεστιβάλ, τα τεχνάσματα για την απόκτηση καλών θέσεων και πολλά άλλα.

Περισσότερα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca Πληροφορίες:

Εστιατόρια κοντά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca:

Αγορά Tribeca Film Festival Εισιτήρια και Πέρασμα:

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά στο Box Box Office, online και τηλεφωνικά.

2016 Πακέτα Εισιτηρίων Φεστιβάλ Πωλούνται:

Τα πακέτα εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μέσω τηλεφώνου 646-502-5296 ή 866-941-FEST.

Αγορά εισιτηρίων για Tribeca Film Festival στο κουπόνι

Αποφύγετε τις αμοιβές επεξεργασίας, τις γραμμές κατά τη διάθεσή σας και δικαιούστε τις εκπτώσεις αγοράζοντας προσωπικά τα εισιτήριά σας στο γραφείο TFF.

Αγορά Εισιτηρίων για Tribeca Film Festival

Τα εισιτήρια που αγοράζονται στο διαδίκτυο έχουν επιπλέον χρέωση υπηρεσιών ύψους 3,50 ευρώ ανά εισιτήριο.
Αγοράστε εισιτήρια TTF online

Αγορά Tribeca Film Festival Εισιτήρια μέσω τηλεφώνου

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά έχουν πρόσθετη χρέωση υπηρεσιών ύψους 3,50 € ανά εισιτήριο, καθώς και χρέωση υπηρεσιών $ 5 ανά παραγγελία.


(646) 502-5296
(866) 941-FEST (3378)